Panellakás konyha felújítás Békéscsabán gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb kivitelezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 23 kivitelező közül! Korrekt panellakás konyha felújítás árak — 46100-86400 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Békéscsabán közelében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 kivitelező most online

Tibor

Tibor

Ingyenes kiszallas.

Attila

Attila

erdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a panellakás konyha felújítás Békéscsabán?

46100 - 86400 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Zsolt W.
Zsolt W. 5600 Békéscsaba Online

Lakásfelújítás generálkivitelezés, a lakásod tökéletes kényelméért mi mindent megteszünk. Mindent megteszünk a burkolástól a belső építészetig, hogy teljesen otthonos legyen minden. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Komplett fürdőszoba felújítás; Gipszkarton javítása; Lépcső festés. Házfelújítás szakemberekkel

 • Panellakás konyha felújítás

  2100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jók!

Adm DnS
2 éve

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Megbízható csapat, szakképzett kollégák és elsőosztályú minőség kedvező áron! Főbb szolgáltatásaink: Teljeskörű lakásfelújítás; Válaszfal gipszkartonozás; Lábazat festés. Kivitelezés szakemberekkel

 • Panellakás konyha felújítás

  2100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nyugodt lelkkismerettel ajánlom a vàllalkozást azoknak, akik kiváló minőségű és időben elvégzett munkát várnak el pénzükért.

Minőségi panel lakásfelújítást biztosítunk az Ön igényeire szabva. Professzionális csapatunk gyorsan dolgozik garanciával. Minden stílusban. Gyors kivitelezés. Professzionális csapat. Egyedi tervezés. Feladatok amiket vállalok: Laminált parketta lerakása; Gépi vakolás; Ajtó festés. Széles választékkal várunk

 • Panellakás konyha felújítás

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Segítőkészek és türelmesek voltak. Pontosak és a munkájukra igényesek!

János M.
János M. 5623 Békéscsaba Online

Otthonfelújítás keretén belül most lehetősége nyílik a teljes ház, vagy lakásfelújításra. Teljeskörű lakás és házfelújítás generálkivitelezés rövid határidővel. otthonfelújítási program. otthonfelújítási akció. lakásfelújítási lehetőség. házfelújítási lehetőségek. Főbb szolgáltatásaink: Szalagparketta lerakása; Festés előtti falmosás; Palatető festés. Nagyobb munkába kezdenél?

 • Panellakás konyha felújítás

  2700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Preciz, alapos, kivalo munkavegzes.

Fürdőszoba - Lakóingatlan Felújítások - Panel Fürdőszoba Felújítások -Ingyenes Felmérés- Burkolás, Vízvezeték Szerelés, Villanyszerelés, Generálkivitelezés. Panellakás Felújítás. Szolgáltatások: Fürdőszobák Kivitelezése., Lakásfelújítás Budapest. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Generál felújítás; Gipszkarton vakolás; Panellakás erkély felújítás. Régi Ház Felújítás Költségei

 • Panellakás konyha felújítás

  3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Köszönjük a profi munkát!Nagyon ajánlom mindenkinek!

A felújításnak nem kell rémálomnak lennie! Tanácsadásunkon szakszerű segítséget nyújtunk! Lakásfelújításon töröd a fejed? Szaktanácsadásunkon minden kérdésedre választ kaphatsz! házfelújítás. lakásfelújítás. Főbb szolgáltatásaink: Bontás nélküli fürdőszoba felújítás; Festés előtti falmosás; Panel erkély felújítás. Mindent elvégzünk

 • Panellakás konyha felújítás

  2100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Csak ajánlani tudom!

Mari Som
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező panellakás konyha felújítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panellakás konyha felújítás: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán a panellakás konyha felújítás átlagos ára 1900 - 3600 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi véleményeket?

Békéscsabán a panellakás konyha felújítás szolgáltatáshoz már 25 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakásfelújítás kivitelezőt Békéscsabán?

Most 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PANELLAKÁS KONYHA FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek lakásfelújítás kivitelezőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható lakásfelújítás kivitelezőt megbíznod ha a következőre van szükséged: panellakás konyha felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy lakásfelújítás kivitelező?

Egy jó lakásfelújítás kivitelező pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor lakásfelújítás kivitelezőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas