Teljes körű térkövezés Békéscsabán. Az Ön igényeire szabva!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 24 burkoló közül! Korrekt térkövezés árak: 1900-3600 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Békéscsabán környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 burkoló most online

Ferenc

Ferenc

A környéken vagyok.

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszállás.

Richard

Richard

Érdekel.

Mennyibe kerül a térkövezés Békéscsabán?

1900 - 3600 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb burkolók Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező burkolót!

Kerítés drótok, ponthegesztett hálók, vadhálók, akár egyedi méretben is, a gyártótól. A termelői ár és minőség miatt Miskolci gyárunkból szállítunk az ország távoli részeibe is. 2,5 méter magasságig. Gyártói árak. Erősített acélfonat is.

 • Térkövezés

  2800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon meg biztató korrekt gyors szállítás csak ajánlani tudom mindenkinek.

Egyedi kovácsoltvas kerítések-korlátok gyártása és kivitelezése. Gyártástól a telepítésig.

 • Térkövezés

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Rendeltem náluk 2m magas kerítést.Van ~30cm lejtése a teleknek, kértem, hogy szintezzék ki, tegyenek be plusz táblát, ahol kell. Nyilván nem ingyen. Hiába, mert szintezni nem tud. Kértem azt is, hogy süllyesszék 20cm-t. Jött is a panasz, hogy olyat sem tud, mert 250cm az egész oszlop. Ezután jön nekem azzal, hogy Mészáros Lőrincnek jó volt így, nekem is jó lesz. Annyit mondtam rá, hogy köszönöm, nem kérem. Senkinek sem ajánlom, nem képes olyanra elkészíteni a munkát, amilyenre a megrendelő kéri.

Tibor Fábi
egy éve

Lézeredzés mint alternatíva az indukciós edzésre, betétedzésre, nitridálásra. Kész alkatrészre. Gyors, azonnali eredmény. Szelekív. Nincs utómunkálat.

 • Térkövezés

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon csalódtam a cégben mert az ott dolgozó hölgy az nem tud a termékekről semmit. Ő mint egy szőke cica baba van ott. Én közel 3 órát álltam sorba és a végén még én szívtam meg mert nem volt 300 ml es ragasztó csak 400 ml es , de nem mondták hogy ehhez speciális pisztoly kell. Most van egy ragasztom amit kitehetek a polcra a könyvek mellé és vehetek másikat helyette. Itt úgy foglalkoznak az ügyféllel hogy mindegy mit csak vásároljon, aztán hogy hogy tudja használni az már nem az ő gondjuk . Ez a mai üzleti világban elég rossz hozzáállás. Az biztos hogy én már nem fogom reklámozni a céget.

Elektromos kapuk javítás, telepítése az egész országban, garanciával....

 • Térkövezés

  3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Kerítés értékesítésben és kivitelezésében profi cég! Korrekt, pontos, gyors és nagyon precíz munkavégzés jellemző rájuk! Az elkészült kerítéssel maximálisan elégedett vagyok! Köszönöm! Csak ajánlani tudom a céget!

Ipartelepek, logisztikai központok, gyáregységek kaputechnikai szervize. Közületek, társasházak, üzleti felhasználók kaputechnikai szervize. Gyors reakcióidő. Márkafüggetlen szerviz. Országos lefedettség. Bő alkatrész választék.

 • Térkövezés

  4300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Szinte csak pozitív tapasztalatom van. Az egyetlen nehézség a megtalálásukban van, mert kerületben a sok felújítás miatt rengeteg a lezárás. Persze ha jobban figyelek az útmutatásra, akkor a Mester utca felől megyek és semmi gond. Ezután már felgyorsultak az események. A minták megtekintése után kiválasztottam a sötétbarna színt. A bemutatóteremben lévő kollégájuk segített kiszámolni a szükséges mennyiséget. Az elosztásokat lerajzolta, udvariasan még egy kávéval is megkínált. Kifizettem a wpc-t és hagytam magam meggyőzni a kivitelezést is rájuk bíztam. Másnap reggel a megbeszélt időben kiszállították. Türelmetlenül vártam a szerdát, hogy jöjjenek a kivitelezőik. Időben érkeztek és 2 nap alatt lerakták a rendszert. Nem bántam meg, hogy nem saját kezűleg csináltam. Azért ez komoly precíz munkát és tapasztalatot követel. Mindennel elégedett vagyok. Bátran ajánlom őket mindenkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló térkövezés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Térkövezés: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán a térkövezés átlagos díja 1800 - 3300 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós értékeléseket?

Békéscsabán a térkövezés szolgáltatáshoz már 25 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Békéscsabán?

Most 19 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TÉRKÖVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok burkolót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható burkolót megbíznod akkor, ha erre van szükséged: térkövezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy burkoló?

Egy megbízható burkoló részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha burkolót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas