Teljes körű tető tervezés Békéscsabán. Az Ön igényeire szabva!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 30 építészmérnök közül, 6600-12300 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Békéscsabán bérelj fel a legjobb szakembereket a tető tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Békéscsabán környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 építészmérnök most online

Peter

Peter

Ingyenes kiszallas.

Krisztian

Krisztian

erdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a tető tervezés Békéscsabán?

6600 - 12300 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Lakásfelújítás munkájára igényes, megbízható, referenciákkal rendelkező csapattal. Elavult, kopott vagy megunta otthonát? Mi felújítjuk. Jelentkezzen ingyenes felmérésre! Minőségi felújítás. Lakásfelújítás Budapest. Megbízható, precíz csapat. Ingyenes felmérés.

 • Tető tervezés

  7900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Kiváló árak, gyors és segítőkész kiszolgálás!

Csaba V.
Csaba V. 5671 Békéscsaba Online

Nem csak épületeket, hanem jól használható tereket tervezünk, nagyvonalú térszervezéssel. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak. felújítás. tervezés. családi ház felújítás.

 • Tető tervezés

  8300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Ma voltak nálunk. Gyorsak, pontosak, korrektek. A tájékoztatás kiváló. Semennyire sem értünk a bojlerekhez, simán ránk tukmálhatták volna a bojlercserét, nem lett volna más választásunk, mint hogy hiszünk nekik. De nem tették, hanem megszerelték a régit, pedig lélekben már le is mondtunk róla! Tök korrekt volt a tájékoztatás, ilyet sajnos nagyon ritkán tapasztalok mesterembereknél! Megszerelték a régit, meg is szervizelték, pöpecül működik. Ajánljuk őket, nagyon megbízhatók!

God's Cat
2 éve
Endre P.
Endre P. 5671 Békéscsaba Online

Írj nekünk és mutasd ügyfeleidnek pontosan azt a látványt, amit elképzeltél! Részletgazdag kidolgozás. Valósághű élmény. Szolgáltatások: Építészeti látványterv, 3D termékmodellezés.

 • Tető tervezés

  5100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható,korrekt csapat ☺️

Dobje fel otthonának bármely szegletét minőségi tapétáink, vagy posztereink segítségével. Igazán egyedi megoldásokat tudunk megtervezni Önnek

 • Tető tervezés

  3800 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Kedves, udvarias, naprakész infók, remek tanácsadás!

János M.
János M. 5671 Békéscsaba Online

Burkolatok, bútorok, anyagok, kiegészítők éppen úgy, ahogy a valóságban. Valósághű élmény. Részletgazdag kidolgozás.

 • Tető tervezés

  8500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Generátor, önindító, ventilátor, ablaktörlő motorok magas szakmai szinten váló javítása! Korrekt ár, korrekt ügyfél kezelés!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök tető tervezés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tető tervezés: mennyi az ára Békéscsabán?

Békéscsabán a tető tervezés átlagára 6600 - 12500 Ft/m. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható értékeléseket?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészmérnökt Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 18 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TETŐ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok építészmérnökt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható építészmérnökt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: tető tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi építészmérnök segítségét?

Egy jó építészmérnök a tető tervezés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha építészmérnökt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas