Teljes körű tisztasági festés Békéscsabán. Az Ön igényeire szabva!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb szobafestőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 23 szobafestő közül, 600-1200 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Békéscsabán bérelj fel a legjobb szakembereket a tisztasági festés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Békéscsabán környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 szobafestő most online

Ferenc

Ferenc

erdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tisztasági festés Békéscsabán?

600 - 1200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Zsolt B.
Zsolt B. 5623 Békéscsaba Online

Üdvözlöm! Vállalok! AKÁR AZONNALI KEZDÉS! Festés ,Mázolás,Gllettelés, Kőműves munkákat Feladatok amiket vállalok: Mennyezet festés, Gépi festékszórás, Szekrény festés, falfestés, gránit oldalfal és padlóburkolás

 • Tisztasági festés

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Pontos, precíz munkavégzés, korrekt árak. A legközelebbi alkalommal is számítok munkájukra. Másoknak is bátran ajánlom a csapatot.

Tisztelt megrendelő! Fő tevékenységi köreink szoba festés, mázolás, tapétázás. Rugalmas kezdés, és precíz munka. Magasan a legjobbak vagyunk! :) Fő profilunk: Diszperzites fal tisztítása, Gépi glettelés és Gépi festés, Palatető festés, kisebb munkát, laminált parketta

 • Tisztasági festés

  2400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Igényes munka Igényes embereknek! Csak ajánlani tudom!

Közel 10 éve dolgozik együtt a csapatunk és vállaljuk családi házak, vagy akár nagyobb épületek festését, hőszigetelését,,teljes saletrom mentesitest és kőműves munkákat is. Szakképzett munkatársakkal dolgozunk, minden munkánkról számlát adunk és garanciát vállalunk. Várjuk hívását! Feladatok amiket vállalok: Kerítés festés, Garanciával, Ház festés, lakkozás, fő falazás

 • Tisztasági festés

  2000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Mindenképpen ajánlom őket!

Attila A.
Attila A. 5623 Békéscsaba Online

A munkámat mindig pontosan és pericízen végzem hivjon bizalomal ha szeretné hogy szép és megbizható munka végzést szeretne Feladatok amiket vállalok: Ház külső színezés, Minőségi szobafestő, Ház külső színezés, hőszigetelés, lépcső betonozás

 • Tisztasági festés

  2300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Szakembert és csapatát 2021 nyarán bíztuk meg egy teljes ház belső festésével. Az egyeztetés során minden kérdésemre korrekt választ adott, a bejárásra a megbeszélt időpontban megjelent, árajánlata elfogadható volt, rugalmasan alkalmazkodott a kéréseinkhez. A festők mindig pontosan megjelentek, rájuk lehetett bízni a teljes házat. Szép munkát végeztek, tiszta házat hagytak maguk után. Az elvégzett munkáról szerződést és számlát is kaptunk. Maximálisan ajánlom.

30 éves tapasztalat külső és belső munkában.Nem az a célom,hogy egy munkából miliomos legyek,hanem a megrendelő elégedett legyen velem.De csak olyan keressen aki tisztába van a piaci árakkal nem itara és nem drogra kell a pénz Nem az a drága ami sokba kerűl, az a drága, amit kétszer kell megfizetni. Köszönöm,hogy elolvasta. Szolgáltatásaink: Aluminium radiátor festés, Gépi festékszórás, Ház festés, ablak mázolás, fürdőszoba felújítás

 • Tisztasági festés

  3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Kálmán és csapata egy kis-közepes generálkivitelezési feladatot vállalt el. Hihetetlen gyorsan dolgoztak, tartották a határidőket. A munkát jó minőségben végezték, a menet közben felmerülő váratlan helyzetekre hoztak jó megoldást, alkalmazkodtak a lehetőségekhez és a felújítással szemben támasztott minőségbeli elvárásaimat mindenben teljesítették. A költségvetés keretek között tartásához szükség volt az én aktív közreműködésemre is, de hát ez az ügyfél dolga ;) Jó szívvel tudom ajánlani őt és az embereit.

Jó napot! Több éves tapasztalattal rendelkezem. Hosszabb ideig Németországban dolgoztam. Vállalom, családi házak, lakások, festését, tapétázását, ajtók, ablakok, mázolását rövid határidővel. Amiket vállalok: Nemesvakolat festés, Tisztasági festés Korrekt Áron, Falfestés szórópisztollyal, ablak mázolás, burkolat bontás

 • Tisztasági festés

  1800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Szépen dolgozik, sokat, barátságos, kedves, pontos, elmagyarázza, mit miért hogy kell megjavítani. Miután felvettem vele a kapcsolatot, másnap már fel is mérte a helyzetet, 2 munkanappal később pedig már dolgozott rajta. Egyéb felújítási tanácsokat is adott. Mindenkinek ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő tisztasági festés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tisztasági festés: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán a tisztasági festés átlagára 5400 - 10100 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles véleményeket?

Békéscsabán a tisztasági festés szolgáltatáshoz már 23 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szobafestőt Békéscsabán?

Most 18 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TISZTASÁGI FESTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok szobafestőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható szobafestőt keresned ha erre van szükséged: tisztasági festés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi szobafestő segítségét?

Egy profi szobafestő a tisztasági festés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor szobafestőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas