Tükör készítés és szerelés Békéscsabán gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tükörszerelő szakembert?

Ne menj tovább, ha a legjobb szakembereket keresed, a Qjob az ideális választás! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Ha tükör készítésére és szerelésére van szükséged Békéscsabán, keress bennünket! 24 órás szolgáltatásunk azonnal segít! Ha először használod a Qjob-ot és még nem tudod, hogyan kezdj neki, osszad meg velünk a problémát! Békéscsaba környéki szakembereink azonnal megkeresnek és árajánlatokkal segítenek, hogy minél hamarabb megoldják a feladatot! Választhatod a szakemberek profilját, megtekintheted a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! MINDEN INGYENES! Válassz a legjobb szakemberek közül a Qjob-on!

4 tükörszerelő most online

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Csaba

Csaba

Ma is elvállalom.

Gabor

Gabor

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a tükör készítés és szerelés Békéscsabán?

10100 - 18900 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ezermesterek Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tükörszerelőt!

Árnyékolás, biztonság, hosszú élettartam, hő és hangszigetelés, könnyen tisztán tartható. Leendő ügyfeleink árnyékolástechnikai igényeire lehető legoptimálisabb megoldást nyújtsuk. Alumínium Redőny. Motoros Redőny. Vakolható Redőny.

 • Tükör készítés és szerelés

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon aranyosak az eladók

Ádám T.
Ádám T. 5671 Békéscsaba Online

Nálunk nincs lehetetlen. Minden típusú ház körüli feladatra megoldást találunk. Amit meg lehet javítani, megjavítunk, elkerülve a nagyobb kiadásokat.

 • Tükör készítés és szerelés

  3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Profi szakember ,megbeszeltek szerint pontosa erkezett gyorsan es szakszeruen megoldotta a serult parkettak cserejet csiszolasat es lakkozasat! Minden szerszammal rendelkezett es mar a kovetkezo munkat is megbeszeltuk!!!! Koszonjuk Vince

Otthoni javításokhoz és karbantartáshoz keres valakit? Állunk rendelkezésére! Szakképzett mesterembert keres? Keressen minket – Budapesti Mester.

 • Tükör készítés és szerelés

  2800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Az interneten találtam rá Tanács Vince oldalára és ott az általa javasolt megoldásokat olvasva már akkor feltűnt, hogy nagyon gyakorlatias. Békéscsabára jött el hozzám egy komolyabb javítás miatt - kivéste a betont levágta majd lecsiszolta a parkettát és a végeredmény tökéletes lett. Utána az egész parkettát felcsiszolta majd lelakkozta. Nagyon elégedett vagyok szép munkát végzett csak ajánlani tudom.

Gyula H.
Gyula H. 5623 Békéscsaba Online

Fa, műanyag és alumínium redőnyök. Tekintse meg kedvezményes redőny árainkat. Fa és műanyag redőnyök olcsón. Tekintse meg kedvezményes redőny árainkat. Kedvező ár.

 • Tükör készítés és szerelés

  4000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyönyörű,élethű preparátumot kaptunk vissza.Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel.Természetesen máskor is ide fogjuk hozni a trófeáinkat.Csak ajánlani tudom,amennyiben igazán minőségi munkát szeretne valaki!

Ádám B.
Ádám B. 5671 Békéscsaba Online

Precíz szerszámokkal, gyémánt technológia. Lyukfúrás, magfúrás betonba. Rövid határidővel. Kérjen árajánlatot. Betonfúrás, magfúrás precíz kivitelezés, rövid határidővel.

 • Tükör készítés és szerelés

  2100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Na, ez az a brigád, akit semmilyen körülmények között ne hívjatok. Van (inkább csak volt) egy antik komód, amit felakartunk vinni az emeletre, egy 10 fokos csigalépcsőn. Ez volt a szállítók hívásának a fő indoka. A többi az csak ilyen apróságok, amiket ellehet vinni bármilyen autóval, de ha már szállítót hívunk, akkor ne egy 10 perces munkára jöjjön. Persze kudarcba fulladt az egész. Megjelentek hárman, ebből mindössze egy volt akinek volt sütnivalója és képes is volt elvégezni a munkát. Jött még egy ötvenes éveiben lévő ember, akinek a mottója a legyünk már túl rajta, de gyorsan", és egy értelmi fogyatékos (ez nem költői túlzás). Jött a lényegi feladat, persze hogy a két alkalmatlan állt neki. Az első fordulóba a komód tetejének a sarkát telibe neki vágták két lépcsőnek, berepedt, aztán a lábát pedig erővel végigrántották a falon, ezzel felsértve a falat és egy képet, ami a falon volt. Aztán jött, "há' ez már ott volt". Mindezt úgy, hogy ott álltunk ketten félméterre és üvöltöttünk, hogy mit művelnek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tükörszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester tükör készítés és szerelés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tükör készítés és szerelés: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán a tükör készítés és szerelés átlagára 8800 - 16500 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ezermesterek - hogyan válasszunk Békéscsabán?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ezermestert Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TÜKÖR KÉSZÍTÉS ÉS SZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk ezermestert?

Megéri egy Qjob-on regisztrált ezermestert hívnod amennyiben a következőre van szükséged: tükör készítés és szerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy ezermester?

Egy megbízható ezermester pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: tükör készítés és szerelés?

A tükör készítés és szerelés és összes részfeladata ide sorolható. Egy ezermestert nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas