Teljes körű zárszerviz Békéscsabán. Az Ön igényeire szabva!

Zárszerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj zárszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 24 zárszerelő közül! Korrekt zárszerviz árak: 5000-9500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Békéscsabán környékén dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 zárszerelő most online

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvállalom.

Janos

Janos

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a zárszerviz Békéscsabán?

5000 - 9500 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb zárszerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező zárszerelőt!

Zárcsere Minden Típusú Ajtóban, Gyorsan, Kedvező Áron Minden Nap. Helyi Szakemberek - Non-Stop Kiszállás- Garanciális Munkavégzés. Ingyen kiszállás Budapest. Minden nap 0-24h.

 • Zárszerviz

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Remek gyors munka!

Azonnal és gyorsan megoldjuk zárcserével kapcsolatos problémáját. Hívjon bizalommal 0-24. Zárcsere minden típusú ajtóban 1 órán belül, zárbetét cserék 1 év teljes körű garanciával. 1 Órán belüli érkezés. Szolgáltatások: Ingyenes kiszállás, 1órán belüli érkezés.

 • Zárszerviz

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Precíz, pontos!

0-24 Zárszerviz Budapesten belül. Nem tud bejutni otthonába? Ránk mindig számíthat! Zárnyitás, Zárszerviz, becsapodott ajtó. A hét bármely napján. 30 percen belül érkezünk. Non-Stop Zárszervíz. Éjjel-Nappal. Szolgáltatások: Ajtózárnyitás, Autónyitás, Zárszerelés.

 • Zárszerviz

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Megbízhatók és korrektek

Tibor C.
Tibor C. 5671 Békéscsaba Online

0-24 nyitvatartás. Zárnyitás, Autónyitás. 20 percen belül megoldjuk problémáját. Hívjon, ha segítségre szorul. Zárszervíz, Ajtónyitás, Becsapódott az ajtó? Mi segítünk. Sürgősségi zárnyitás. Zársegély. 20 percen belül érkezünk.

 • Zárszerviz

  3100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A legjobbak a szakmában!

Edmond M.
Edmond M. 5600 Békéscsaba Online

0-24 Zárszerviz Budapesten belül. Nem tud bejutni otthonába? Ránk mindig számíthat! Zárnyitás, Zárszerviz, becsapodott ajtó. A hét bármely napján. 30 percen belül érkezünk.

 • Zárszerviz

  1900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Bár a facebook oldaluk szerint nagy gyakorlattal vállalnak zárjavítást" telefonon keresztül kerek perec elzárkóztak egy nehezen záródó biztonsági zár javításától és egy bukónyíló erkényajtó beállításától.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj zárszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy zárszerelő zárszerviz közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zárszerviz: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán a zárszerviz átlagos ára 8000 - 15000 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valós értékeléseket?

Békéscsabán a zárszerviz szolgáltatáshoz már 25 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek zárszerelőt Békéscsabán?

Most 19 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ZÁRSZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok zárszerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható zárszerelőt keresned amennyiben a következőre van szükséged: zárszerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi zárszerelő segítségét?

Egy profi zárszerelő a zárszerviz mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: zárszerelő?

Ha egy megfelelő zárszerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A zárszerviz és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Békéscsabán