Főzőlap javítás szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 7 háztartásigép szerelő közül! Korrekt főzőlap javítás árak: 4600-8600 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Békéscsabán környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 háztartásigép szerelő most online

Peter

Peter

Еrdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a főzőlap javítás Békéscsabán?

4600 - 8600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Villany tűzhely sütő. Bankkártyás fizetés. Garancia a javításokra. Országosan. Szolgáltatások: Elektronika panelek, helyszíni javítás, szakszerviz, egyszeri munkadíj.
 • Főzőlap javítás

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Pontos volt, tiszta volt a munka.

Üdvözlöm a profilomon. Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 100% Garancia. Minden típus javítása. Regisztrált szerelő. .

 • Főzőlap javítás

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Profi és segítőkész, ajánlom mindenkinek!!!!

A megoldások embere vagyok. Mosógép, Mosogatógép, Villany Sütő, Villany Tűzhely, Kerámialap, Szárítógép, Páraelszívó, Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő, Kerámia lap javítás. Garancia a javításokra. . Országosan. Bankkártyás fizetés.

 • Főzőlap javítás

  3600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon rugalmas, gyors és precíz szakember, tiszta munkát végzett. A mosógépemet és a hűtőmet is megjavította fél óra alatt. Kedves, udvarias ember, bárkinek tiszta szívvel ajánlom.

Tamás M.
Tamás M. 5623 Békéscsaba Online

Tamás vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Kérjen tisztítást, teljeskörű klíma telepítést, vagy ha elromlott, javítást, szervizelést. Prémium klíma forgalmazó, nagykereskedelem. Telepítés, karbantartás, javítás 2000 óta. Állandó akciók. Nagykereskedelem is. 20 év szakmai tapasztalat. Prémium márkák.

 • Főzőlap javítás

  4000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Külön köszönet a türelmes szerelőnek.

Tibor K.
Tibor K. 5623 Békéscsaba Online

Kedves érdeklődő! Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. . 100% Garancia. Regisztrált szerelő. Minden típus javítása.

 • Főzőlap javítás

  5200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

A laptopom teljesítményén szerettem volna egy kicsit javítani, ami hála nekik nagyon szépen sikerült is. E-mailben végig tájékoztattak mindenről. Kiváló munkát végeztek. Aki olyan helyet keres, ahol profin dolgoznak és minőségi szolgáltatást nyújtanak, az ne keressen tovább mert megtalalta. Ezúton is köszönöm nekik a munkájukat. 🙏😊

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő főzőlap javítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Főzőlap javítás: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán a főzőlap javítás átlagos díja 6600 - 12500 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi értékeléseket?

Békéscsabán az autórádió bekötés szolgáltatáshoz már 10 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok háztartásigép szerelőt Békéscsabán?

Most 8 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓRÁDIÓ BEKÖTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy háztartásigép szerelő?

Egy autóvillamossági szerelő ezzel a munkával bízható meg: autórádió bekötés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi háztartásigép szerelő segítségét?

Egy megbízható autóvillamossági szerelő az autórádió bekötés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged a következőre: háztartásigép szerelő?

Ha profi autóvillamossági szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Autórádió bekötés és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas