Gitár erősítő javítás szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Erősítő Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj erősítő szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 7 erősítő szerelő közül! Korrekt gitár erősítő javítás árak: 3900-7400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Békéscsabán környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 erősítő szerelő most online

Szilárd

Szilárd

Еrdekel.

István

István

Sok tapasztalatom van

Péter

Péter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gitár erősítő javítás Békéscsabán?

3900 - 7400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb erősítő szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező erősítő szerelőt!

Elromlott a televíziója és kezdődik a kedvenc műsora? Nincs kép a monitoron, pedig halaszthatatlan dolga lenne a számítógépen? Hívjon minket!

  • Gitár erősítő javítás

    3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Minden tökéletes! a technikus gyorsan és hatékonyan végezte el! Bónusz ismét és a távirányító podremontiroval) Köszönöm szépen!

Többen kérdezték, hogy betört kijelzőt lehet-e javítani, illetve mennyibe kerülne a javítás. A betört kijelző nem javítható!!! A kijelző cseréje többe kerülne, mintha venne egy új készüléket, tehát nem gazdaságos, ezért nem rendelünk. Természetesen, ha szerez egy másik készüléket, működő kijelzővel, akkor vállaljuk a cserét egyik készülékből a másikba.

  • Gitár erősítő javítás

    4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Minden tökéletesen ment. Több mint 2 órába telt, amíg a TV-t kiválogattam, de már kész, és tökéletesen működik.

Rádiók, magnók, lemezjátszók, CD lejátszók, erősítők, aktív hangfalak, Music-centerek és Hi-Fi tornyok javítását a szervizünkben vállaljuk. Kisebb munkákat is vállalunk, mint pl.: jack dugók cseréje, leszakadt vezetékek visszaforrasztása, stb. Ne dobja ki, a meghibásodott készülékét! Kérjen árajánlatot, mert legtöbbször megéri a javítás! Sokat spórolhat, ha olcsón megjavítjuk Önnek, mert nem kell újat vennie.

  • Gitár erősítő javítás

    4600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

A technikus udvarias, gyors, mindent világosan elmagyarázott, és beleegyezett a munka elvégzésébe. 👍

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj erősítő szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy erősítő szerelő gitár erősítő javítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Gitár erősítő javítás: mennyi az ára Békéscsabán?

Békéscsabán a gitár erősítő javítás átlagos díja 4700 - 8900 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek valódi értékeléseket?

Békéscsabán a gitár erősítő javítás szolgáltatáshoz már 8 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok erősítő szerelőt Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 6 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GITÁR ERŐSÍTŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk erősítő szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható erősítő szerelőt hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: gitár erősítő javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi erősítő szerelő?

Egy megbízható erősítő szerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: gitár erősítő javítás?

A gitár erősítő javítás és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy erősítő szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas