Hűtő feltöltése gázzal: erre van szükséged Békéscsabán és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 8 hűtőgép szerelő közül! Korrekt hűtő feltöltése gázzal árak: 5900-11100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Békéscsabán közelében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 hűtőgép szerelő most online

Gabor

Gabor

Еrdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hűtő feltöltése gázzal Békéscsabán?

5900 - 11100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

Üdvözlöm! Bojler javítás szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Javításnál díjmentes kiszállás. Minden típusú mosó- és szárítógépet megszerelünk rövid időn belül, garanciával. Hívjon! Márkafüggetlen Javítás. Villanybojler Javítás. Hétvégén felár nélkül. S.O.S. Mosógép Szerviz.

 • Hűtő feltöltése gázzal

  4400 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Fő gombot cseréltek, két hónap után ugyanúgy nem működött...

A megoldások embere vagyok. Mosógép, Mosogatógép, Villany Sütő, Villany Tűzhely, Kerámialap, Szárítógép, Páraelszívó, Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő, Kerámia lap javítás. Garancia a javításokra. . Országosan. Bankkártyás fizetés.

 • Hűtő feltöltése gázzal

  3600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon rugalmas, gyors és precíz szakember, tiszta munkát végzett. A mosógépemet és a hűtőmet is megjavította fél óra alatt. Kedves, udvarias ember, bárkinek tiszta szívvel ajánlom.

Tamás I.
Tamás I. 5600 Békéscsaba Online

Tamás vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Több mint 20 év szakmai tapasztalattal javítunk tűzhelyeket országosan. Reális árak. MInden hívást felveszünk. Gyors kiszállás. Javítás új alkatrészekkel.

 • Hűtő feltöltése gázzal

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Egy segitő kèsz megbiható gyors preciz csapat

Békéscsaba dolgozom, megyében is! Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Telefonban árat adok. Országosan. 20 éves tapasztalat. Márkafüggetlen szervíz. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Hűtő feltöltése gázzal

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Régimódi műhely, profi szerelés extra gyorsan, korrekt áron.

Békéscsaba dolgozom, megyében is! Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Gyors kiszállás. MInden hívást felveszünk. Javítás új alkatrészekkel.

 • Hűtő feltöltése gázzal

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Vállalási idő 2 hét - 2 és fél hónap után sem lett belőle semmi.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő hűtő feltöltése gázzal közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hűtő feltöltése gázzal: mennyi az ára Békéscsabán?

Békéscsabán a hűtő feltöltése gázzal átlagos díja 4700 - 8900 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós értékeléseket?

Békéscsabán a karosszéria horpadás javítás szolgáltatáshoz már 7 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hűtőgép szerelőt Békéscsabán?

Most 5 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KAROSSZÉRIA HORPADÁS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy hűtőgép szerelő?

Egy karosszéria lakatos a következő munkával kereshető meg: karosszéria horpadás javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy hűtőgép szerelő segítségét?

Egy profi karosszéria lakatos a karosszéria horpadás javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: hűtő feltöltése gázzal?

A karosszéria horpadás javítás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy karosszéria lakatost bátran megbízhatsz vele.

Olvas