Internet javítás szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 5 számítógép szerelő közül! Korrekt internet javítás árak: 4200-8000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Békéscsabán környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 számítógép szerelő most online

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

Szabolcs

Szabolcs

Ma is elvallalom.

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az internet javítás Békéscsabán?

4200 - 8000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

Gábor
Gábor 5671 Békéscsaba Online

Üdvözlöm! Nincs olyan probléma, amiben ne tudnánk megoldást nyújtani. Laptop billentyűzet csere - Ingyenes beépítés. Laptop ventilátor csere - Ingyenes beépítés. Laptop alsó burkolat csere - Ingyenes beépítés. Laptop felső burkolat csere - Ingyenes beépítés. Laptop touchpad csere - Ingyenes beépítés. Laptop kijelző keret csere - Ingyenes beépítés. Laptop kijelző hátlap csere - Ingyenes beépítés. Laptop zsanér csere - Ingyenes beépítés. Laptop memória bővítés - Ingyenes beépítés. Laptop SSD vagy HDD csere/bővítés - Ingyenes beépítés.

A fentieken kívül vállaljuk még az alábbi feladatokat is:, Express laptop tisztítás, Laptop dc csatlakozó javítás, Számítógép összeszerelés, Véletlenszerű kikapcsolások, Laptop billentyűzet javítás, gomb pótlással

  • Internet javítás

    3600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Kedves és udvarias volt. Igaz, később volt egy probléma, de ez nem a varázsló miatt volt, visszaállította a készüléket, és minden rendben van. Egyelőre jól működik.

Sándor
Sándor 5623 Békéscsaba Online

Tisztelt Érdeklődő! Nem kapcsol be a laptopod? Nem tölt a laptopod? Ebben az esetben általában a laptopnak valamilyen elektronikai meghibásodása van. Laptop szervizünkben vállaljuk a laptop alaplap javítást akár 1 nap alatt! A legtöbb alaplapon egy zárlat keletkezik, sajnos ez nagyon gyakran előfordul a mai világban és ez sajnos nem kiküszöbölhető, de javítható.

Szolgáltatásaink:, Express operációs rendszer telepítés, Toshiba laptop szerviz, Dell akkumulátor a laptopszervizben, Expressz laptop tisztítás, Hűtőrendszer tisztítás, CPU hűtőventilátor csere

  • Internet javítás

    5800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű szakember. Megérkezett, elvégezte a diagnosztikát, elmagyarázott minden szempontot és fejlesztési lehetőséget, és segített megoldani a problémámat) köszönöm szépen!

Attila
Attila 5600 Békéscsaba Online

Üdv Attila vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Laptop töltő csatlakozód, csak mozgatásra érintkezik? Akkor valószínű valamilyen külső hatás által meghibásodhatott. Laptop szervizünkben a laptop csatlakozó csere gyorsan, akár 1 napon belül cseréljük a hibás dc csatlakozót. Amennyiben laptopod csak a töltő csatlakozó mozgatásra tölti az akkumulátort, akkor nagyon vigyázz, mert ilyen esetekben az áramerősség akár a sokszorosára is nőhet ezáltal hő keletkezik ami kárt tehet a laptopodban, de te is megsérülhetsz. A laptop szervizes kollégák nagy szakértelemmel, örömmel segítenek megállapítani INGYENES bevizsgálással, hogy mi is lehet a probléma amennyiben laptopod egyáltalán nem tölti az akkumulátort. Felmerülhet, hogy csak simán a laptop töltőd hibásodott meg. Természetesen laptop szervizünkben a hibás USB csatlakozót is cseréljük, ha tényleg az USB a hibás. Bármilyen bemenet, vagy kimenetről is legyen szó HDMI csatlakozó csere, vagy éppen VGA csatlakozó csere, de még JACK csatlakozó cserét is végzünk a laptopokon.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, Javítási szakvélemény, Laptop alaplap javítás, Laptop tisztítás, Műanyag burkolati elemek cseréje, Alaplap javítás

  • Internet javítás

    3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Köszönöm! Szép munka! Mindkét laptop alaposan tesztelt))) Minden szuper! Ajánlom a cselekvőnek az együttműködést.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő internet javítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Internet javítás: mennyi az ára Békéscsabán?

Békéscsabán az internet javítás átlagára 5400 - 10100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok megbízható véleményeket?

Békéscsabán az internet javítás szolgáltatáshoz már 9 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek számítógép szerelőt Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 7 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést INTERNET JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek számítógép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható számítógép szerelőt keresned ha erre van szükséged: internet javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy számítógép szerelő?

Egy megbízható számítógép szerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: internet javítás?

Az Internet javítás és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy számítógép szerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas