Ipari hűtő javítás: erre van szükséged Békéscsabán és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 8 hűtőgép szerelő közül! Korrekt ipari hűtő javítás árak: 7400-14000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Békéscsabán környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 hűtőgép szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Andor

Andor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az ipari hűtő javítás Békéscsabán?

7400 - 14000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

Tamás K.
Tamás K. 5671 Békéscsaba Online

Tamás vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Kérjen időpontot gyors, megbízható és hatékony javításra, beépíthető készülékekre is. Gyors, megbízható háztartásigép javítás, garanciával – országosan.

 • Ipari hűtő javítás

  4100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Ajánlani fogom a kávékedvelő kollegáimnak :)"

Róbert, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Kompresszorok felújítása, javítása, cseréje 30 év tapasztalattal. Ingyenes szaktanácsadás az ország bármely területén! Az ország egész területén. Kompresszor csere. Ingyenes tanácsadás. Kompresszor karbantartás. Alkatrészellátás. Szaktanácsadás. Szerviz ellátás.

 • Ipari hűtő javítás

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Segitokesz,nincs amit ne oldana meg.

Ernő C.
Ernő C. 5600 Békéscsaba Online

A megoldások embere vagyok. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosógép szerviz. Villany tűzhely javítás. Mosogatógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch.

 • Ipari hűtő javítás

  4700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható szerviz, tudom ajánlani!

Viktor V.
Viktor V. 5671 Békéscsaba Online

Üdvözlöm! Márkafüggetlen mobiltelefon szerviz. Kijelző, akkumulátor és egyéb csere akár azonnal. Vedd igénybe háztól házig futárszolgáltatásunkat. márkafüggetlen szerviz.

 • Ipari hűtő javítás

  5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Mikor elromlott a mikrónk majdnem vettünk egy újat több 10 ezer Ft-ért, de szerencsére megtaláltam ezt a lehetőséget. A bácsi kicsit old-school, de nagyon korrekt. A pontos részletekre nem emlékszem, de elmondása szerint egy direkt kicsire tervezett elektromos komponens romlott el, amit nagyobbra cserélt pár ezer Ft-ért. Azóta is mőködik a mikró.

Gábor M.
Gábor M. 5671 Békéscsaba Online

Gábor, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Megbízható háztartási gép szerelő, gyors klímaszerelő, karbantartás, víz-, gáz-, fűtésszerelés, és épületgépészet. Díjmentes árajánlat kalkuláció, kötelezettségek nélkül. Ingyenes...

 • Ipari hűtő javítás

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Kedves segítőkész csapat! Köszönöm a gyors munkát. Ajánlom másoknak is.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő ipari hűtő javítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ipari hűtő javítás: mennyi az ára Békéscsabán?

Békéscsabán az ipari hűtő javítás átlagos díja 6900 - 12900 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hűtőgép Szerelők - hogyan válasszunk Békéscsabán?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok hűtőgép szerelőt Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 5 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LÖKHÁRÍTÓ ÚJRAFÉNYEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok hűtőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható karosszéria lakatost hívnod akkor, ha erre van szükséged: lökhárító újrafényezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó hűtőgép szerelő?

A jó karosszéria lakatos részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha hűtőgép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas