Kávéfőző szivattyú javítás szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 6 szerelő közül! Korrekt kávéfőző szivattyú javítás árak — 4500-8400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Békéscsabán környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 szerelő most online

Peter

Peter

Еrdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Richard

Richard

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kávéfőző szivattyú javítás Békéscsabán?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Tisztelt Érdeklődő! Megbízható háztartási gép szerelő, gyors klímaszerelő, karbantartás, víz-, gáz-, fűtésszerelés, és épületgépészet. Díjmentes árajánlat kalkuláció, kötelezettségek nélkül. Többszáz elégedett ügyfél. Pontos határidők. Precíz kivitelezés. Ingyenes kalkuláció. Szakszerű felmérés.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Sajnos már kevés az ilyen hozzáállású maszek

Kedves érdeklődő! Mosógépek, Mosogatógépek, Szárítógépek, Villany Tűzhelyek-Sütők-Főzőlapok Javítása

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  3300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrekt cég! Csak ajánlani tudom Őket!

Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosógép Mosogatógép Szárítógép Tűzhely Sütő Főzőlap javítás. Mosogatógép szerviz. Mosógép szerviz. Villany tűzhely javítás. Indesit Whirlpool Bosch.
 • Kávéfőző szivattyú javítás

  3400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Rendkívül kedvesek és gyorsak voltak! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Véleményem szerint nem drágább, mint más gyorsszervíz.. sőt!!! 👌

Békéscsaba dolgozom, megyében is! Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Telefonban árat adok. Országosan. 20 éves tapasztalat. Márkafüggetlen szervíz. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Régimódi műhely, profi szerelés extra gyorsan, korrekt áron.

Üdvözlöm a profilomon. Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon profi volt s szerelő és rugalmas. Hamar tudott jönni.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő kávéfőző szivattyú javítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kávéfőző szivattyú javítás: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán a kávéfőző szivattyú javítás átlagos díja 4600 - 8700 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi véleményeket?

Békéscsabán a fényszóró felújítás szolgáltatáshoz már 10 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szerelőt Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 8 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FÉNYSZÓRÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autóvillamossági szerelőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: fényszóró felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi szerelő segítségét?

Egy megbízható autóvillamossági szerelő a fényszóró felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas