Kodak fényképezőgép javítás: erre van szükséged Békéscsabán és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 8 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt kodak fényképezőgép javítás árak — 5800-11000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Békéscsabán környékén dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 fényképezőgép szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kodak fényképezőgép javítás Békéscsabán?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Zsolt M.
Zsolt M. 5671 Békéscsaba Online

Cégünk 1996. óta foglalkozik fényképezőgépek és egyéb fotótechnikai eszközök, diavetítők javításával Cégünk fotó tartozékok értékesítésével is foglalkozik.

  • Kodak fényképezőgép javítás

    3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

A lehető legrövidebb idő alatt jól csinálta! Pontosan tudja, mit csinál. Az első technikus, akire félelem nélkül rábíztam a felszerelésemet! Most ő az egyetlen, akihez szükség esetén fordulni lehet.

Cégünk 1993-ban alakult családi vállalkozás formájában. Fő profilunk új és használt fotócikkek értékesítése, bizományos adás-vétele, szemüveg készítés és javítás, melyet saját műhelyünkben végzünk. Munkatársaink tapasztalt szakemberek, végzett látszerészek, akik üzleteinkben készséggel állnak az Önök rendelkezésére, mostantól az interneten keresztül is.

  • Kodak fényképezőgép javítás

    6800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon gyorsan megjavította az objektívemet, köszönöm szépen! És külön köszönet neki, hogy még aznap visszahozta az objektívet, mivel ő maga nem tudott eljönni a helyszínre.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő kodak fényképezőgép javítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kodak fényképezőgép javítás: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán a kodak fényképezőgép javítás átlagára 4600 - 8600 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fényképezőgép Szerelők - hogyan választhatunk Békéscsabán?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fényképezőgép szerelőt Békéscsabán?

Jelenleg 7 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KLÍMA NYOMÁSKAPCSOLÓ ELLENŐRZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk fényképezőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható járműklíma-szerelőt hívnod ha szükséged van erre: klíma nyomáskapcsoló ellenőrzés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy jó járműklíma-szerelő a klíma nyomáskapcsoló ellenőrzés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: kodak fényképezőgép javítás?

A klíma nyomáskapcsoló ellenőrzés és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy járműklíma-szerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas