Laptop felújítás szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 6 számítógép szerelő közül! Korrekt laptop felújítás árak: 4000-7500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Békéscsabán környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 számítógép szerelő most online

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a laptop felújítás Békéscsabán?

4000 - 7500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

Péter
Péter 5600 Békéscsaba Online

A megoldások embere vagyok. Lassú a laptopod? Szeretnél egy új operációs rendszert frissen telepítve? Laptop szervizünkben laptop operációs rendszer telepítés akár 24 óra alatt megoldjuk! Amennyiben nem sérült az adattároló(HDD,SSD), így az adatmentést is tudjuk vállalni a telepítés mellé INGYENESEN. A lassú laptopnak több problémája is lehet nem mindig az operációs rendszer hibája, vagy éppen a feltelepített programok, vagy vírusok. Nagy százalékban az adattároló az idő múlásával úgymond elhasználódik. Tele lesz hibás szektorral(HDD esetén), kondíciója csökken, írás/olvasási hibák lépnek fel, így elképzelhető, hogy az operációs rendszer az egyik napról a másikra már be sem bootol. Ilyenkor még kis szerencsével az adatokat letudjuk menteni, ha csak azok a fájlok sérültek amik a rendszer indulásához kellenek. Laptop szervizünkben kedvezményes áron tudunk biztosítani új SSD vagy HDD adattárolót.

Munkáim:, Netbook ZIF SATA 1.8 inches wincheseter csere, Laptop tisztítás, Ps4 kontroller javítás, (teljes külső és belső + újrapasztázás), BIOS javítás, írás, csere

  • Laptop felújítás

    7000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

A villámgyors reagálás a megrendelésre, a pontosság és a gyorsaság az, ami megkülönbözteti a mestert. Köszönjük szépen a jól végzett munkát!

Gábor
Gábor 5671 Békéscsaba Online

Üdvözlöm a profilomon. Szervizünkben alaposan bevizsgáljuk laptopodat és szervizelési árkalkulációt adunk javítási határidővel. A nálunk szervizeltetett lapotopok bevizsgálása díjtalan.

Amiket vállalok:, Operációs rendszer klónozása, Laptop fejlesztés, Laptop szervíz, Néha eltűnik a kép, LCD kijelző zsanér csere

  • Laptop felújítás

    6200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű szakember, ajánlom őt! Mindent gyorsan és jól csinált. Megfelelő pénzt kér a munkáért. Köszönöm, szívesen megteszem újra

Jolán
Jolán 5600 Békéscsaba Online

Jolán, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Laptop tisztítás laptop szervizünkben (Budapest) akár 2 órán belül. Nem is gondolná az ember mennyi pór és szennyeződés kerülhet laptopunkra és laptopunk belsejébe. Akár amikor hordozzuk a laptopot, akár amikor csak az asztalon van, a por mindenhol ott van, és a laptop beszippantja, ezáltal egy nagy réteget képez a hűtőrácsnál és a laptop hűtése ezáltal nem teljes. Sajnos a laptop gyártók nem figyelmeztetik a felhasználókat a rendszeres belső tisztításra ezért van, hogy laptopodra igen nagy összegeket kell rákölteni amikor beüt a káosz. Laptop szervizünk évente egyszer ajánlja a laptop karbantartását, belső tisztítás elvégzését. A laptop tisztítás tartalmazza a hővezető paszta cseréjét, thermal padok cseréjét, portalanítást mindenhol, ha szükséges a ventilátor zajának megszüntetése, annak karbantartása. Amennyiben a ventilátor zaja nem csökken, akkor sajnos cserélni kell a megfelelő hűtés elérése érdekében. Laptopodat mielőtt visszaadjuk egy 10 perces terheléses teszten megy keresztül, hogy 100%-ig biztosak legyünk abban, hogy minden beavatkozás sikeres volt.

Fő profilunk:, Laptop IDE (PATA) normál 2.5 inches wincheseter csere, Laptop alkatrészek, HP szerviz. Notebook javítás, HP laptop szerviz, LCD inverter nem működik, Kontroller csere

  • Laptop felújítás

    5600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Mestere a szakmájának, vicces fickó és egy pillanat alatt megoldotta a problémámat. köszönöm szépen!!!! Ha megoldásra van szüksége a problémáira. Ő az!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő laptop felújítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Laptop felújítás: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán a laptop felújítás átlagos díja 5800 - 11000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható véleményeket?

Békéscsabán a laptop felújítás szolgáltatáshoz már 8 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok számítógép szerelőt Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 6 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAPTOP FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk számítógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható számítógép szerelőt megbíznod ha a következőre van szükséged: laptop felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi számítógép szerelő segítségét?

Egy profi számítógép szerelő a laptop felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Népszerű kérdés

Mire számíthatsz, ha számítógép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas