Led tv háttérvilágítás javítás: erre van szükséged Békéscsabán és környékén?

Tv Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tv szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 6 tv szerelő közül! Korrekt led tv háttérvilágítás javítás árak — 5800-11000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Békéscsabán közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 tv szerelő most online

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Pál

Pál

Ma is elvallalom.

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a led tv háttérvilágítás javítás Békéscsabán?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tv szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tv szerelőt!

Péter V.
Péter V. 5623 Békéscsaba Online
Márka függetlenül 30 éves gyakorlattal vállaljuk TV készülékek és egyéb híradástechnikai berendezések szakszerű javítását. A TV szervizben tudjuk vállalni 4K 3D LED, LCD, PLAZMA, PROJEKTOROS TV, KAMERA, VIDEO, HIFI készülékek javítását. Ha túl nehéz vagy nagy a javítandó készüléke és nem tudja az ügyfél megoldani annak szállítását akkor egy előre egyeztetett időpontban díjmentesen szállítjuk!
  • Led tv háttérvilágítás javítás

    4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Szuper mester!!! Azonnal jött, és mindent otthon csinált. Nagyon elégedettek vagyunk. Ajánlanám bárkinek)))) Tájékoztatunk mindenkit, akit ismerünk. ez a szakember, köszönöm szépen!

Ferenc S.
Ferenc S. 5671 Békéscsaba Online
TV javításainkra és a beépített alkatrészekre egyaránt hat hónap garanciát vállalunk. A lehetőségekhez mérten megpróbáljuk a helyszínen elhárítani a hibát, megjavítani a készüléket. Bizonyos berendezéseket amiket csak szakműhely körülmények között lehet precízen , jó minőségben felújítani azokat díjmentesen szakszerűen visszük a szervizbe és elkészültük után pedig hazaszállítjuk és műszakilag beállítjuk az ügyfél igényének megfelelően.
  • Led tv háttérvilágítás javítás

    6600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Minden nagyszerű. A megrendeléstől a javítás befejezéséig eltelt idő kevesebb, mint egy óra! A javítást otthon végezték el. Az ár megfelelő. Ajánlom a fickót.

Távirányító javítás / pótlás. Részben vagy egyáltalán nem müködő távirányítóját megjavítjuk, de ha sérült, törött, vagy javíthatatlan akkor segítünk a készülékhez legjobban illeszkedő azt tökéletesen vezérlő új irányító pótlásában, beszerzésében. Elveszett vagy tönkrement távirányító azonosításához szükség van a televízió hátúlján lévő model számra vagy az eredeti távszabályzón lévő azonosító kódra. Általánosságban minden modelhez rövid határidővel elérhető utángyártott vagy eredeti originál vezérlő.
  • Led tv háttérvilágítás javítás

    7000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Gyorsan megérkezett, az ár alkuképes volt, és 2 konzolt javított nekem ajándékba, udvarias és udvarias volt. Mindent egybevetve jó szerelő.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tv szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tv szerelő led tv háttérvilágítás javítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Led tv háttérvilágítás javítás: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán a led tv háttérvilágítás javítás átlagos díja 6500 - 12200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találhatok valódi értékeléseket?

Békéscsabán a led tv háttérvilágítás javítás szolgáltatáshoz már 9 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok tv szerelőt Békéscsabán?

Most 7 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LED TV HÁTTÉRVILÁGÍTÁS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Mivel foglalkozik egy tv szerelő?

Egy tv szerelő ezzel a feladattal bízható meg: led tv háttérvilágítás javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi tv szerelő segítségét?

Egy megbízható tv szerelő a led tv háttérvilágítás javítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha tv szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas