Objektív javítás: erre van szükséged Békéscsabán és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 8 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt objektív javítás árak: 5400-10100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Békéscsabán környékén található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 fényképezőgép szerelő most online

Peter

Peter

Еrdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az objektív javítás Békéscsabán?

5400 - 10100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Digitális és analóg fényképezőgépek alkatrészeinek tisztítása és karbantartása

  • Objektív javítás

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nincs kétségem afelől, hogy ő a legjobb abban, amit csinál, és köszönöm neki a pénzt, bár láttam már sok embert, aki jobban ért a munkájához. Az én ajánlásom.

Péter S.
Péter S. 5623 Békéscsaba Online

Fényképezőgép tartozékainak és kiegészítők karbantartása és tiszítása. Fényképezőgépek, objektívek, távcsövek tisztítása és karbantartása.

  • Objektív javítás

    3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Azonnal kapcsolatba lépett velem, hogy tudassa velem, megkapta az 5D MARK II fényképezőgépemet, és elkezdte a munkát. Hosszú idő telt el, sok nehézség adódott, és egy kicsit túlléptük az általam kitűzött határidőt.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő objektív javítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Objektív javítás: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán az objektív javítás átlagos díja 4600 - 8700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fényképezőgép Szerelők - mi alapján válasszunk Békéscsabán?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fényképezőgép szerelőt Békéscsabán?

Jelenleg 8 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SUZUKI SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok fényképezőgép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autószerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: suzuki szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a fényképezőgép szerelő?

A jó autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: objektív javítás?

A suzuki szerviz és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas