Samsung tablet akkumulátor csere: erre van szükséged Békéscsabán és környékén?

Tablet Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tablet szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 5 tablet szerelő közül! Korrekt samsung tablet akkumulátor csere árak — 5000-9500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Békéscsabán környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 tablet szerelő most online

András

András

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a samsung tablet akkumulátor csere Békéscsabán?

5000 - 9500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tablet szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tablet szerelőt!

János C.
János C. 5671 Békéscsaba Online

1991-óta foglalkozunk szórakoztató elektronikai készülékek javításával. Több évtizedes tapasztalattal és felkészülten várjuk a javításra szoruló készülékeket. Ha meghibásodott a készüléke, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk megrendeléseiket személyesen vagy a telefonszámainkon. Érdeklődéseiket, kérdéseiket is szívesen fogadjuk. Kérjük, keressenek! Várjuk megrendeléseiket.

  • Samsung tablet akkumulátor csere

    3100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Minden tökéletes! A telefonban a szakember már mindent megállapított, és árat is mondott. Egy óra alatt megjavítottam. Köszönöm!

Gábor M.
Gábor M. 5623 Békéscsaba Online

Hangszóró javítással foglalkozom! Többféle típusú hangszórók felújítását vállalom, nagy rutinnal és több évtizedes tapasztalattal rendelkezem. Elismert hangszóró márkákat is javítok. Akár habszivacs peremezés vagy valódi gumiperem is megoldható, ami évtizedekig bírja! Tekercselés bármilyen hangszórónál, szinte bármilyen ellenállásra. De akár dupla tekercsessé alakítás! Rózsazajjal ki tudom mérni bármilyen hangszóró frekvencia átvitelét ha szükséges. Teljes felújítást is tudok vállalni. Ilyenkor minden alkatrészt kicserélek a hangszóróban (lengőtekercs, pille, membrán, perem, porvédő sapka, kivezetőszál). Karbon hangszóró alkatrészeket is előállítok javítás céljára (pl.: membrán, vagy porvédő).

  • Samsung tablet akkumulátor csere

    5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Ő egy nagyszerű fickó. Minden gyorsan ment. A tévém tökéletesen működik. Köszönöm! Ajánlanám őt barátaimnak).

Rádiók, magnók, lemezjátszók, CD lejátszók, erősítők, aktív hangfalak, Music-centerek és Hi-Fi tornyok javítását a szervizünkben vállaljuk. Kisebb munkákat is vállalunk, mint pl.: jack dugók cseréje, leszakadt vezetékek visszaforrasztása, stb. Ne dobja ki, a meghibásodott készülékét! Kérjen árajánlatot, mert legtöbbször megéri a javítás! Sokat spórolhat, ha olcsón megjavítjuk Önnek, mert nem kell újat vennie.

  • Samsung tablet akkumulátor csere

    4600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

A technikus udvarias, gyors, mindent világosan elmagyarázott, és beleegyezett a munka elvégzésébe. 👍

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tablet szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tablet szerelő samsung tablet akkumulátor csere közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Samsung tablet akkumulátor csere: mennyi az ára Békéscsabán?

Békéscsabán a samsung tablet akkumulátor csere átlagára 6200 - 11600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok megbízható értékeléseket?

Békéscsabán a samsung tablet akkumulátor csere szolgáltatáshoz már 10 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok tablet szerelőt Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 8 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SAMSUNG TABLET AKKUMULÁTOR CSERE szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk tablet szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tablet szerelőt keresned ha erre van szükséged: samsung tablet akkumulátor csere.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tablet szerelő?

Egy megbízható tablet szerelő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: tablet szerelő?

Ha profi tablet szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A samsung tablet akkumulátor csere és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas