Tablet kijelző javítás: erre van szükséged Békéscsabán és környékén?

Tablet Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tablet szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 8 tablet szerelő közül! Korrekt tablet kijelző javítás árak: 7000-13100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Békéscsabán környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 tablet szerelő most online

György

György

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tablet kijelző javítás Békéscsabán?

7000 - 13100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tablet szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tablet szerelőt!

Nem kapható már video? Miért nem javíttatja meg velünk? Most még van alkatrész, de ahogy a videok kifogytak az üzletekből, úgy holnap már lehet, hogy alkatrész sem lesz. Ne halogassa tovább! Hozza be még ma szervizünkbe és mi olcsón és gyorsan megjavítjuk Önnek!

  • Tablet kijelző javítás

    4500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű, a technikus kevesebb, mint egy óra alatt elvégezte, udvarias és garanciát vállalt.

Én magam is közel 50 éve foglalkozom szórakoztató elektronika javításával. A RÁVISZ Szövetkezetnél eltöltött több évtized után mostanáig saját műhelyemben gyakorolom ezt a szakmát, amely egyben a hobbim is. Egy egy szép antik készülék sikeres restaurálása legalább akkora örömöt jelent számomra, mint a tulajdonosnak. Az audio-technika terén az alábbiakkal fordulnak leggyakrabban hozzám ügyfeleim: hifi javítás, hifi szerviz, erősítő javítás, erősítő szerviz, kazettás magnó javítás, lemezjátszó javítás, lemezjátszó szervoz, fonográf szerviz, magnó javítás, hangfal javítás, cd lejátszó javítás és még sok minden mással is… Kérdése van? Keressen elérhetőségeimen, vagy ha elromlott valamije, kérjen ingyenes diagnosztikát ITT!

  • Tablet kijelző javítás

    3400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Minden a megbeszéltek szerint történt. Köszönet a szakembernek a probléma megoldásának professzionális megközelítéséért.

Péter K.
Péter K. 5671 Békéscsaba Online

Távirányító javítás. Sokan nem is gondolják, hogy a távirányítókat gazdaságosan meg lehet javítani. Leggyakrabban előforduló hibajelenség, hogy a gombok nem működnek. Ennek a hibának a javítását már 1200.-Ft-ért elvégezzük. Kicseréljük az elkopott érintkezőket és minden esetben meg is tisztítjuk a távirányítót. Ezen kívül az elemek okozzák a legtöbb meghibásodást. Az olcsó elemekből már pár hónap használat után szivárogni kezd a tartalmuk, ami erősen maró anyag. Megmarja az elemérintkezőket, majd a panellel is végez. Ne használjanak, csak tartós elemet! A javítás legtöbbször eredményes. Várjuk nyitvatartási időben. Forduljon hozzánk bizalommal!

  • Tablet kijelző javítás

    4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Minden rendben van, a tévé működik, anyám boldog!) A technikus egy kellemes, mosolygós ember.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tablet szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tablet szerelő tablet kijelző javítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tablet kijelző javítás: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán a tablet kijelző javítás átlagára 5800 - 11000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles értékeléseket?

Békéscsabán a tablet kijelző javítás szolgáltatáshoz már 9 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tablet szerelőt Békéscsabán?

Jelenleg 7 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TABLET KIJELZŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk tablet szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált tablet szerelőt keresned ha erre van szükséged: tablet kijelző javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi tablet szerelő segítségét?

Egy megbízható tablet szerelő a tablet kijelző javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: tablet kijelző javítás?

A tablet kijelző javítás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy tablet szerelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas