Telefon kamera lencse javítás szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 7 telefon szerelő közül! Korrekt telefon kamera lencse javítás árak — 6700-12600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Békéscsabán környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

Ernő

Ernő

Еrdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon kamera lencse javítás Békéscsabán?

6700 - 12600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Üdv András vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Munkáim:, iphone 8 akkumulátor csere, telefon alaplap javítás, alcatel kijelző javítás, telefon kijelző karc javítás, telefon újratelepítés

Szolgáltatásaink:, alcatel kijelző javítás, telefon usb csatlakozó javítás, törött kijelző telefon adatmentés, xiaomi akkumulátor csere, telefon újratelepítés

  • Telefon kamera lencse javítás

    5600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Köszönöm Igor, mindent időben, gyorsan, tisztán és kiváló minőségben!!! Nagyon elégedett, ajánljuk őt!!!)))

László vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Manapság rengeteg új típus kerül piacra, ez akár havonta több készüléket is jelenthet, amit folyamatosan követünk és a lehető leggyorsabban beszerezzük a szükséges alkatrészeket, hogy Önnek már ne kelljen várni rá amikor szükségessé válik a mobiltelefon szerviz. 2021-től nem csak Pesten hanem Budán is megtalálhatóak vagyunk!

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon akkumulátor csere, telefon szoftver javítás, telefon usb csatlakozó javítás, kijelző csere, samsung kijelző csere

  • Telefon kamera lencse javítás

    6200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Mindent tökéletesen csinált, mindent ellenőriztem magam előtt. Megbízhatok benne. Újra meg fogom tenni!

Géza E.
Géza E. 5623 Békéscsaba Online

Tisztelt Érdeklődő! Kiegészítő szolgáltatásaink:, képernyő csere, telefon kijelző javítás, telefon mikrofon javítás, vezetékes telefon javítás, iphone 6 akkumulátor csere

Munkáim:, törött kijelző telefon adatmentés, törött telefon kijelző javítás, xiaomi akkumulátor csere, telefon üveg karc javítás, beázott iphone javítás

  • Telefon kamera lencse javítás

    6200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Beázott telefont vittem hozzájuk, nem lehetett sajnos megmenteni egy korábbi hazug szervíz miatt. Korrektek voltak, nem kértek bevizsgálási díjat ahogy a weboldalon fel is van tüntetve.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon kamera lencse javítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon kamera lencse javítás: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán a telefon kamera lencse javítás átlagos ára 6300 - 11900 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan válasszunk Békéscsabán?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Békéscsabán?

Most 6 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TELEFON KAMERA LENCSE JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy telefon szerelő?

Egy telefon szerelő ezzel a munkával bízható meg: telefon kamera lencse javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi telefon szerelő?

Egy megbízható telefon szerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged rá: telefon szerelő?

Ha egy megfelelő telefon szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A telefon kamera lencse javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas