Telefon pixelhiba javítás: erre van szükséged Békéscsabán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 7 telefon szerelő közül! Korrekt telefon pixelhiba javítás árak — 4900-9200 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Békéscsabán közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

Gyula

Gyula

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon pixelhiba javítás Békéscsabán?

4900 - 9200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Tisztelt Érdeklődő! Ha a javítás után később bármi problémát észlelsz készülékeden, nyugodtan hozd vissza hozzánk, mi nem futunk el, biztos találunk rá megoldást.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, kijelző javítás, kijelző javítás, telefon törött kijelző javítás, telefon akkumulátor csere, telefon törött kijelző javítás

  • Telefon pixelhiba javítás

    4200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Az akkumulátor és a hangszóró cseréje az iphone 6s készülékben

Márton Nagy
egy éve
Attila K.
Attila K. 5600 Békéscsaba Online

A megoldások embere vagyok. Amiket vállalok:, mobiltelefon javítás, telefon lcd kijelző javítás, telefon szoftver javítás, samsung akkumulátor csere, samsung akkumulátor csere

Fő profilunk:, iphone 8 plus akkumulátor csere, vezetékes csengő szerelés, iphone 5s akkumulátor csere, samsung kijelző csere, telefon érintőképernyő javítás

  • Telefon pixelhiba javítás

    6200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Minden magas színvonalon történt! Igazi profi a munkájában. Mindenkinek ajánlom őt!

Tisztelt megrendelők! iPhone után gyártott akkumulátor csere ár: iPhone 4, 4s, 5, 5s telefon akku csere ára: 5500 Ft, - iPhone 6, 6s telefon akku csere ára: 10.000 Ft, - iPhone 7, 7 plus telefon akku csere ára: 7500 Ft

Fő profilunk:, telefon üvegcsere, telefon töltő javítás, iphone 8 plus akkumulátor csere, telefon kijelző javítás, telefon adatmentés

  • Telefon pixelhiba javítás

    6300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Harmadszor segít a telefonokkal, ékszerészi munka, a telefon borítója a sarokban megrepedt egy esés után, kicserélte az akkumulátort és visszaragasztotta a borítót úgy, ahogy volt, anélkül, hogy a szilánkoktól pont az a sarok veszett volna el :) Mindennel elégedett, biztosan hozzá fogok menni javíttatni, barátok és barátnők is hozzá! És az anyám és a nagymamám is!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon pixelhiba javítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon pixelhiba javítás: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán a telefon pixelhiba javítás átlagos ára 5000 - 9500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan válasszunk Békéscsabán?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 8 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SMART SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autószerelőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: smart szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi telefon szerelő?

Egy jó autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: telefon pixelhiba javítás?

A smart szerviz és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas