Törött kijelző telefon adatmentés: erre van szükséged Békéscsabán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 8 telefon szerelő közül! Korrekt törött kijelző telefon adatmentés árak — 4300-8100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Békéscsabán környezetében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 telefon szerelő most online

Tibor

Tibor

Еrdekel.

Tamás

Tamás

Sok tapasztalatom van

Béla

Béla

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a törött kijelző telefon adatmentés Békéscsabán?

4300 - 8100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Üdv András vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Munkáim:, iphone 8 akkumulátor csere, telefon alaplap javítás, alcatel kijelző javítás, telefon kijelző karc javítás, telefon újratelepítés

Szolgáltatásaink:, alcatel kijelző javítás, telefon usb csatlakozó javítás, törött kijelző telefon adatmentés, xiaomi akkumulátor csere, telefon újratelepítés

  • Törött kijelző telefon adatmentés

    5600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Köszönöm Igor, mindent időben, gyorsan, tisztán és kiváló minőségben!!! Nagyon elégedett, ajánljuk őt!!!)))

László vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Manapság rengeteg új típus kerül piacra, ez akár havonta több készüléket is jelenthet, amit folyamatosan követünk és a lehető leggyorsabban beszerezzük a szükséges alkatrészeket, hogy Önnek már ne kelljen várni rá amikor szükségessé válik a mobiltelefon szerviz. 2021-től nem csak Pesten hanem Budán is megtalálhatóak vagyunk!

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon akkumulátor csere, telefon szoftver javítás, telefon usb csatlakozó javítás, kijelző csere, samsung kijelző csere

  • Törött kijelző telefon adatmentés

    6200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Mindent tökéletesen csinált, mindent ellenőriztem magam előtt. Megbízhatok benne. Újra meg fogom tenni!

Géza E.
Géza E. 5623 Békéscsaba Online

Tisztelt Érdeklődő! Kiegészítő szolgáltatásaink:, képernyő csere, telefon kijelző javítás, telefon mikrofon javítás, vezetékes telefon javítás, iphone 6 akkumulátor csere

Munkáim:, törött kijelző telefon adatmentés, törött telefon kijelző javítás, xiaomi akkumulátor csere, telefon üveg karc javítás, beázott iphone javítás

  • Törött kijelző telefon adatmentés

    6200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Beázott telefont vittem hozzájuk, nem lehetett sajnos megmenteni egy korábbi hazug szervíz miatt. Korrektek voltak, nem kértek bevizsgálási díjat ahogy a weboldalon fel is van tüntetve.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő törött kijelző telefon adatmentés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Törött kijelző telefon adatmentés: mennyi az ára Békéscsabán?

Békéscsabán a törött kijelző telefon adatmentés átlagos díja 6500 - 12200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan válasszunk Békéscsabán?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Békéscsabán?

Jelenleg 6 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TÖRÖTT KIJELZŐ TELEFON ADATMENTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható telefon szerelőt hívnod ha szükséged van erre: törött kijelző telefon adatmentés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy profi telefon szerelő a törött kijelző telefon adatmentés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: telefon szerelő?

Ha a legjobb telefon szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A törött kijelző telefon adatmentés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas