Mai búvár munka, megbízás

Gyógypedikűr

A nagy, lábam ujján benőtt a köröm ezt szeretném eltávolítani.

Logopédust keresek

Beszéd fejlesztés

Árajánlat műkörömépítésre

Valami ilyesmit szeretnék:

Női tetoválás

Az alkaromra szeretném varratni a fiam nevét és a születési évét

Fodrászat, hajfestés

Békéscsaba, 5600 Magyarország

Hosszabítás

Stílustanácsadás, stylist

Békéscsaba, 5600 Magyarország

Alkalmi smink

Személyi edző

Békéscsaba, 5600 Magyarország

Box edzes felkeszites

Dietetikus

Gyula, 5700 Magyarország

Szeretnék egy étrendet kapni, ami kiegészítené az életmódomat. Pajzsmirígy és PCOS szindrómám van, szeretném, ha ehhez illő étrendben lenne részem

Arcomon vannak hegek

Sajnos több hegek van ak az arcomon az orvosok ki vágtak sajnos mert gyulladt a bőröm ezért szeretném ha el tüntettetni van erre lehetőség ?

Tetoválás és testékszerek

Mezőberény, 5650 Magyarország

Orrba szeretném

Személyi edző

Békéscsaba, 5600 Magyarország

Gyorsaság mozgás koordináció technika

Szemöldökbe szeretnék pirsinget

Nem akarok tetoválás csak pirsinget

Tetoválás és testékszerek

Békéscsaba, 5600 Magyarország

Szemöldökbe szeretnék pirsinget

Masszázs

Békéscsaba, 5600 Magyarország

Pediküre msssage

Online személyi edzés, edzésprogram tervezés személyre szabva!

Sziasztok! Saját testsúlyos edzésekkel foglalkozom immár több, mint 6 éve. Kezdőtől haladókig, minden korosztályban várom a jelentkezőket! Legyen a cél fogyás; szálkásítás vagy izom-erő fejlesztés! Ha felhívtam az érdeklődésedet, keress meg az alábbi e-mail címen: *******.*******@*****.*** !

Benöt kóröm

Bemöt a körmöm és nagyon fáj

Tetoválás és testékszerek

Békéscsaba, 5600 Magyarország

10-15 cm közötti sárkány tetoválása hátul a nyakra

Afrofonás póthajjal

Hátközépig érő afrofonást szeretnék póthajjal. Saját hajam körülbelül 15 cm lehet. Lehetőleg megfizethető árban legyen. Egy vagy két színűre szeretném, de jelenleg még nem tudom megmondani milyen színben/színekben legyen. Debrecen vagy környékén tudnék menni fodrászhoz. Idő tekintetében teljesen mindegy mikor.

Lézeres szemölcs eltávolítás

Arcon lévő szemölcs eltávolítása.

Tetoválás tervezés és készítés

gerinc tetoválás, felirat karakteres

Lézeres tetoválás eltávolítás kell

Szeretnek érdeklődni egy tetoválás eltüntetése alkalmából

Több megbízás munkakeresőknek Békéscsabán

Tejfog eltávolítás - 6 éves gyerek

Kedves Doktornő, amennyiben holnap (pénteken, 04.05-én rendel és tudja és tudja vállalni tejfog eltávolítását 6 éves gyereknél (vagy megnézni, hogy ez szükséges-e), akkor legyen kedves felhívni az alábbi számon. **-**-***-****. Köszönettel, Babinszki Anett, Békéscsaba és környéke

Körmöst keresek, előny ha porcelánnal is dolgozik.

S-m méretű körmeim vannak, és az eddigi körmösöm befejezi egy időre a pályafutását. Előny ha porcelánnal is dolgozna az illető mert nagyon szeretném kipróbállni. Leginkább Győr és környéke jöhet szóba.

Ápólót keresek nagyszüleim segítésére

Idős mozgásképtelen hölgyhöz keresek szakembert/ápolót. A feladat pelus csere, mosdatás és szükség esetén ágynemű csere. Napi 1 alkalommal 2 óra lenne. Azonnali kezdéssel. Köszönöm

Ápólót keresek apukám

Apukámnak 10 éve volt stroke-ja, amiből teljesen nem, de annyira felépült, hogy kommunikálni, írni, olvasni, önmagát ellátni képes volt. Október óta kezdett leépülni, jelenleg nem önellátó, kommunikációja zavaros, heti két-háromszor napi néhány órás ápolásra lenne szükség, anyukám mentesítésére.

Ápolót keresek!

Szia! 😃 Dávid vagyok, 30 éves Duchenne-szindrómás srác. Habár van ápolóm, de jó lenne még egy illető.🙂 Heti 1-2 alkalomra gondolok 8-12 órában. Kanülős légzéstámogatott vagyok. Kanülből rendszeresen le kell szívni a váladékot, változó intenzivitással. Fontos, hogy ebben legyen rutinod! Nem csupán segítő kezeket szeretnék magam mellé, hanem inkább egy olyan személyt, aki idővel a barátommá válik. Amit érdemes tudni rólam, eléggé extrovertált személyiségem van.😃 Ha felkeltettem a figyelmedet, csak írj rám! 😃

Gyermek fogászati kezelés

23 hónapos gyermekem hasra vetette magát álló helyzetből a franciaágyon, az ágy keretébe beütötte a száját. Az ajka felduzzadt, a szemközti felső metszőfoga befordult, elmozdult a tényleges helyéről.

Gondozót keresek anyukám segítésére

Ágyban fekvő édesanyámnak keresek segítséget napi két órában (kb. 12-13 óra és 15-16 óra között). Főbb feladatok: társalgás, szórakoztatás :) ebéd melegítés, pelenkacsere, szükség esetén ágyneműcsere. Helyszín: Budapest 14. kerület

Rúdtánc tanár

Rúdtánc tanárt keresek egerben 5utáni foglalkoztatás

Műkorcsolya oktató

Heti két alkalom, egy óra két lány tanítása minimális szinten tudnak korcsolyázni.

Tape in hajhosszabbítás

Rövid határidőn belül keresem azt a szakembert aki tape in hajat tud leoldani illetve vissza rakni. 8hetes most a hajam, ha kölcsönös a szimpátia akkor természetesen hosszú távra kereslek.

Massage therapist

Ez aromaterapias masszazsforma ruhan keresztul tortenik, egy igenyes szalont keresek. Csak ismerosoknek 👻

Ápólót keresek édesapám segítésére

79 éves édesapám segítésére keresek bentlakásos ápolót jan 10 és 25 között, saját otthonomban.Édesapám cukorbeteg és parkinson kóros,segítéségell önellátó fentjáró.

Idősgondozás

Édesanyám mellé keresek napi 1-2 óra segittöt.. Szivmüttét után van lábát kell naponta befáslizni..fürdetésben szorul segitségre.. Lépcsötréning és 20 perc séta kisérettel.. december 28 tol lenne aktuális ** ** *** **** számon elérhetö

Logó tervezőt keresek

Sporttal kapcsolatos logót szeretnék az oldalomhoz (foci vagy kosárlabda tökéletes lenne)

Ápólót keresek nagyszüleim segítésére

Üdvözlöm! A KSH, vagyis a Központi Statisztikai Hivatal részére írunk össze árakat hónapról hónapra, különböző szolgáltatások tekintetében. Segítségüket kérném abban, hogy általánosságban egy Ápoló otthoni látogatása, segítés a személyes higiénában idős embereknél, első 3 óra, Szegeden milyen összegbe kerül? Köszönettel: Kovács Annamária **/*******

Gondozónőt vagy ápolónőt keresünk édesanyánk ellátására.

Heti 3 napon , alkalmanként 4 órás ellátást kérünk 83 éves mozgásképtelen édesanyánknak, aki még a szobavécét tudja használni, de csak segítséggel! Egyedül nem tud felállni, de néhány méter megtételére képes. Tehát ebben és a mindennapi élet szokásos tevékenységeiben kellene őt segíteni. Napjai nagy részét fekvéssel tölti, a gondozást hosszabb távra igényeljük. A helyszín : Tápiószentmárton (Pest megyei település, Budapesttől 60 km-re). Ajánlatokat a *******2@*****.*** emailcímre kérek.

Fodrász keresek hajfestéshez

Ilyen halyat szeretnék mint ami a képen látható gesztenyebarna festetlen hajból

Szempilla leoldás

8d szempillámat szeretném leoldatni, jelenleg három hetes a pilla.

Otthoni ápolót keresek

92 éves, súlyos demenciában szenvedő édesapám mellé keresek olyan szakápolót, aki napi 2-3 alkalommal segít édesanyámnak az otthoni ápolásban. Apukámat jelenleg tüdőgyulladással kezelik kórházban és szondán keresztül etetik. Néhány nap múlva engedik ki, de annyira le van gyengülve, hogy mindenképp szükség van egy szakképzett ápolóra.

lézeres fogfehérítésre árajánlatot kérek

lézeres fogfehérítésre árajánlatot kérek

Vácdukai ápólónőt keresek heti 1 alkalomra 1-2 órára

Heti 1-szer 1-2 órára keresek szakképzett ápolót sugárkezelésen, nyelvrekonstrukciós műtéten átesett, mesterségesen táplált legyengült, idős beteg mellé. Lemosdatás, körömvágás, kisebb sebek ellátása, gégekanül fertőtlenítése, átöltöztetés, ágynemű csere, aznapi gyógyszerek és táp kikészítése. Útiköltséget nem tudunk fizetni ezért Vácdukai lakost keresünk.

Pszichológust keresek, árajánlatot kérek egyéni terápiára

16-èves gyerek,MMA kűzdősportoló,Amatőr kategóriàban.

Küzdősport

Például csak ha esetleg lenne birkózásra személyiedző. Ez most csak egy információ. Lehetséges ez? Semmi olyan más!

Ápólót keresek Debrecenben

24 órás felügyelettel szakápolót keresek idős hölgy mellé.

Színtanácsadás

Divat szakember tanácsadó

Ápólót keresek saját magamnak

Eltört mindkét lábam. Otthonomba keresek időszakos ápolót. Most, erre a hétvégére ****. **. **. - **. **. **:00-19:00 (Sopron környéke)

Hajfonás (Holland) póthajjal

Sziasztok! Évnyitóra szeretném a lányom haját befonatni, 4-be, póthajjal, (és később is)korrekt áron. Vékony szálú, háta közepéig érő haja van. Volt már többször is fonva és nagyon jól áll neki. (Esetleg, hajmodell is lehetne ) Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest környékén. Ha korrekt az ár gyakran találkoznánk Várjuk az ajánlatokat mihamarabb. Köszönöm! D. Szilvia

SEO optimalizálás

Most induló weboldal illetve üzlet optimalizálása. Szemészet/optika. Weblap már kész. Köszönöm az ajánlatokat!

Fogfehérítésre szakembert keresek

Fogkö eltávolítása, fogfehérítés

Házi gondozó embert keresek

Volt feleségemet (69 éves) hamarosan hazaengedik a kórházból. Nem béna, nem demens, járókerettel még óvatosan tud járni, mivel hosszabb ideig tartott betegsége miatt még gyengék a lábai. A felügyeletre azért lenne szükség Budapesten, Óbudán, mert nem tudhatjuk, hogy bármikor érheti-e a lakásban valami baj (elesés, láz esetén orvost hívni, a kéz esetleges ügyetlensége miatt valami elhibázott mozdulatból fakadó baleset, stb).

Smink tanfolyam

Smink tanfolyamot kérlek szolnok megyébe

Házi gondozó embert keresek az idős rokonomnak

Heti három alkalommal 1-2 óra. fürdésben segítség hetente 1 alkalommal.

Szülinapi smink

19. Születésnapi partimra szeretnék magamnak és barátaimnak egy bulisminket. Pontosan 5embernek a kisminkeléseről lenne szó. Nem muszáj,hogy végzetséged legyen de munkád legyen igényes.

Hajfonásra fodrászt keresek

Be szeretnem fonatni a hajam kicsi tincsekre pothajjal besegitve. A fent emlitett fonashoz keresek szakembert Szegeden

Színtanácsadót keresek Miskolcon

Miskolcon keresek színtanácsadók.Kíváncsi vagyok melyik tipusba tartozom.Köszönettel:Gréta

Ápólót keresek nagyszüleim segítésére

idős ágyban fekvő édesanyám mellé a reggeli órákban - 1-2 órára - tisztába tétel céljából keresek gondozónőt Buda központjába

Gyógytornász válltörés hez

Gyógytornászt keresek válltörés m ház rehabilitációra

Otthonápolásra ápolót keresek

Étel ital napi 3 alkalommal, ágynemű csere, Gyógyszer bevétele,mosdatas.Paszto Fürdő utca 32.

Dolgozz amikor akarsz, csináld amit szeretsz

Add meg az elérhetőségeidet, hogy a megrendelők kapcsolatba léphessenek veled

Hogyan működnek nálunk a dolgok?
  • Hozz létre ingyenes fiókot vállalkozásod bemutatására
  • Kapj értesítést rögtön, amint elérhetővé válik egy megfelelő munka
  • Küldj ajánlatot az ügyféllel való kapcsolatfelvételhez

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér búvár munka esetén Békéscsabán?
Mennyi a munkadíj: búvár munka? A legtöbb szakember búvár munka esetén Békéscsabán feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3400-5700 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 21000-43000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 13%-kal nőttek.
Ez a Qjob megbízása: búvár munka?
Kapok értesítéseket az új feladatokról?
Hogyan tudok regisztrálni?
Mi alapján válasszak feladatot?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06