Fotóalbum készítés szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Albumkészítőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj albumkészítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 19 albumkészítő közül! Korrekt fotóalbum készítés árak: 2200-4200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Békéscsabán környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 albumkészítő most online

Sasvári I.

Sasvári I.

Tudok segíteni.

János B.

János B.

Közeli megoldás.

József G.

József G.

Érdekel.

Mennyibe kerül a fotóalbum készítés Békéscsabán?

2200 - 4200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb kőművesek Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező albumkészítőt!

 • Fotóalbum készítés

  4000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Az interneten véletlenül bukkantam rá Ferire, azt hiszem, ez volt a legjobb dolog, ami történhetett velünk fotó ügyben egy fontos családi esemény kapcsán. Már a közös munkát megelőzően megbízhatóságáról és szava tartásáról tett tanúbizonyságot, amikor az én hanyagságom miatt majdnem elúszott a fotózás. Az esemény napján egy pontos, jó megjelenésű, szimpatikus kisugárzású embert ismerhettem meg személyében, aki tökéletesen tudja, mi a dolga. Mindamellett, hogy rutinosan mozog, szinte észrevétlenül dolgozik, így azok sem kell feszengjenek, akik egyébként nem szívesen állnak kamerák elé. Nagyon tetszett, hogy a beállított csoportos fotók készítésekor értékes instrukciókkal látta el a társaságot. Ebből is kitűnt, továbbképzések formájában biztos sok energiát fektet abba, hogy szakmájának jó mestere legyen. A végeredmény (fotók) pedig szintén őt dicséri. Szívből ajánlom Ferit mindenkinek, aki minőségi fotókat és egy kellemes modorú, jó fotós szakembert keres!

Dénes
2 éve
Ábel Z.
Ábel Z. 5623 Békéscsaba Online

 • Fotóalbum készítés

  3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Kicsit drága

Sándor
2 éve
Tibor K.
Tibor K. 5600 Békéscsaba Online

 • Fotóalbum készítés

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Lagzinkon lett felállítva a szelfi gép, amely a barátaink és a családtagjaink körében óriási sikert aratott, imádta mindenki! Plussz csillag járna a remek kiegészítőkért is! A vendégeink teljesen odáig voltak! Csak ajánlani tudom mert nagyon jó hangulatot adott!!

Orsolya
2 éve
Gábor U.
Gábor U. 5623 Békéscsaba Online

 • Fotóalbum készítés

  5900 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Svakako moja preporuka, prekrasne slike po pristupačnoj cijeni za svaku prigodu.

Júlia
2 éve
Anikó K.
Anikó K. 5623 Békéscsaba Online

 • Fotóalbum készítés

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Személyzet kedves, pontos és gyors ügyintézés.

Balázs
2 éve
Zsuzsa P.
Zsuzsa P. 5671 Békéscsaba Online

 • Fotóalbum készítés

  3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Céges imázs fotózásra ajánlották Barbit. Fontos volt, hogy a megfelelő beállítottságon kívül a kép marketing céljának megfelelően készüljenek a fotók, amiket megosztottunk Barbival, így tudta, hogy milyen szerepet tölt majd be az adott fotó és milyen célnak kell megfeleljen. Tökéletesen elégedettek vagyunk Barbi gyors, precíz és türelmes munkájával. Köszönjük, csakis ajánlani tudom!

Éva
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj albumkészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy albumkészítő fotóalbum készítés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Trapézlemez kerítés építés: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán a trapézlemez kerítés építés átlagos díja 7100 - 13400 Ft/m. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi véleményeket?

Békéscsabán a trapézlemez kerítés építés szolgáltatáshoz már 22 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kőművest Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 17 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TRAPÉZLEMEZ KERÍTÉS ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kőműves?

Egy kőműves a következő feladattal bízható meg bátran: trapézlemez kerítés építés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi kőműves segítségét?

Egy jó kőműves a trapézlemez kerítés építés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha kőművest hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas