Kötelező könyvvizsgálat szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 17 könyvelő közül! Korrekt kötelező könyvvizsgálat árak — 21100-39600 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Békéscsabán környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 könyvelő most online

Kata D.

Kata D.

Tudok segíteni.

Eszter S.

Eszter S.

Közeli megoldás.

Zoltán H.

Zoltán H.

Érdekel.

Mennyibe kerül a kötelező könyvvizsgálat Békéscsabán?

21100 - 39600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Jelenleg az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk: teljes körű-számviteli szolgáltatás (online is !) egyéni vállalkozók társasvállalkozók (zrt., kft., bt...) alapítványok társasházak egyéb nonprofit szervezetek részére hatóságok előtti képviselet bér és tb ügyintézés cégalapítás előtti adótanácsadás cégek alapítása / átalakulása cégek végelszámolása szabályzatok készítése KSH adatszolgáltatás pénzügyi tanácsadás adótanácsadás ügyviteli tanácsadás SZJA bevallások elkészítése gazdasági elemzés Célunk, hogy partnereink érezzék, az ő problémáik a miénk is és a megoldást is együtt szeretnénk megtalálni. Véleményünk szerint ehhez a következők szükségesek: Szakmai felkészültség Precíz, pontos és következetes munkavégzés Technikai háttér Ügyfélorientált gondolkodásmód Családias légkör Folyamatos és személyes kapcsolattartás SZOLGÁLTATÁSOK: - ONLINE könyvelés - Hagyományos könyvelés (teljeskörű)

 • Kötelező könyvvizsgálat

  5000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Alapos , gyors , segítőkész csapat! Elégedettek vagyunk! Köszönjük hogy eggyüt dolgozhatunk!

Balázs
2 éve

Könyvelő irodánk, több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Mérlegképes végzettséggel, adótanácsadói háttérrel. Mind társas, mind egyéni vállalkozások teljes körű könyvelését vállaljuk. Partnereinkkel többéves szakmai kapcsolat áll fenn. Fontos számunkra ügyfeleink megelégedettsége, a személyes jó kapcsolat kialakítása. SZOLGÁLTATÁSOK: - számviteli szolgáltatás - bérszámfejtés - adótanácsadás - tb-ügyintézés

 • Kötelező könyvvizsgálat

  7200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Jó adótanácsokat kaptam és kapok tőlük, csak ajánlani tudom az irodát mindenkinek!!!!!

Lajos
2 éve

Cégünk legfőbb célja hogy egyesítse a 2005. év óta megélt tapasztalatot, szaktudást és az innovatív megoldásokat mind a könyvelési és mind a bérszámfejtési szolgáltatások területén. Cégünk, a Minősített Könyvelők Egyesületének tagjaként elkötelezett a minőségi szolgáltatás és a naprakész tudás mellett. Ügyfélközpontú hozzáállásunk segíti a céljaink megvalósítását. Legyen szó tanácsadásról, cégalapításról, könyvelésről vagy bérszámfejtésről. A dinamikusan változó üzleti világban rugalmasan kezeljük az egyedi megoldásokat igénylő ügyfelek kívánságait. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés Adótanácsadás Bérszámfejtés Cégalapítás

 • Kötelező könyvvizsgálat

  5800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Több éve mindent is a tündérek lelkes csapata intéz nekem. Soha nem volt megoldatlan gondom. Nagyon örülök, hogy ennyire pontos, precíz, és katonásan pedáns csapatra találtam.

Tímea
2 éve

13 éve dolgozom könyvelőként, vállalkozásomat 2019-ben indítottam, de már előtte is foglalkoztam egyéni vállalkozók könyvelésével. Mérlegképes könyvelő, IFRS mérlegképes könyvelő és számviteli szakügyintéző szakképesítésekkel rendelkezem. Regisztrációs szakterület: IFRS vállalkozási Várom azokat a vállalkozókat, akik igénybe vennék a szolgáltatásaimat, igény esetén távkönyvelést is vállalok. Tel.: +36/30-9867-132 SZOLGÁLTATÁSOK: Egyéni vállalkozók teljes körű könyvelési, adózási és egyes munkaügyi feladatainak ellátása.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  7100 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Skoperda Zsolt és az SK State-Ment Kft. maximálisan jól, nagyon lelkiismeretesen dolgozik. Nagy a hozzáértés, a tapasztalat, a pontosság, a vonatkozó jogszabályok ismerete. Mindig tartják a határidőket, és az ügyfél figyelmét is időben felhívják a teljesítendő kötelezettségekre. Mindenkinek meleg szívvel ajánlom!

Timea
2 éve

2008-tól mint egyéni vállalkozó is dolgozom. Mérlegképes könyvelő és közgazdász valamint adótanácsadó vagyok. SZOLGÁLTATÁSOK: Teljes körű könyvviteli szolgáltatás, adótanácsadás, beszámoló, szabályzatok készítése, Bérszámfejtés, bevallások készítése. Igény esetén gazdasági elemzés, kontrolling. Pályázatírás, pályázati monitoring.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  7700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

A borzasztóan kötött izmaim sem okoztak problémát, szuper felfrissülést kaptam, mindenkinek csak ajánlani tudom. :)

Rezső
2 éve

Másodállásos egyéni vállalkozóként végzem tevékenységemet 1 fő alkalmazottal és 2 alvállalkozó bevonásával. Képzettségem: IFRS regisztrált mérlegképes könyvelő (vállalkozói szakterület) és adótanácsadó Minden típusú vállalkozási és adózási formának végzek teljes körű könyvelési, adótanácsadói és bérszámfejtési szolgáltatást. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés,bérszámfejtés, adótanácsadás, cégalapítás, Hatóságok előtti képviselet Távkönyvelés. Digitális/ online kapcsolattartásra, könyvelési anyag feldolgozásra is van lehetőség.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Óriási megkönnyebbülést jelentett, hogy megtaláltuk a Whispering Tree csapatát, akikre nyugodtan támaszkodhattunk a viszonylag bonyolult könyvelési problémánk megoldásában. Profi és maximálisan felkészült csapat, akikkel kizárólag online tartottuk a kapcsolatot. Nagyon elégedettek vagyunk nemcsak a szakmai munkájukkal, hanem a hozzáállásukkal is, mert nagyon elkötelezetten képviselték a cég érdekeit. Teljes bizalommal ajánljuk őket!

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő kötelező könyvvizsgálat közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ágyvég kárpitozás: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán az ágyvég kárpitozás átlagára 15700 - 29400 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján válasszunk Békéscsabán?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Békéscsabán?

Jelenleg 17 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÁGYVÉG KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a munkával bízható meg: ágyvég kárpitozás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos az ágyvég kárpitozás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: bútorasztalos?

Ha egy megfelelő bútorasztalos segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Ágyvég kárpitozás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas