Kriptovaluta adózás szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 20 adótanácsadó közül! Korrekt kriptovaluta adózás árak: 5500-10400 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Békéscsabán környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 adótanácsadó most online

Mónika K.

Mónika K.

Kedvezményt adok

Maya V.

Maya V.

Tapasztalt vagyok

Babett T.

Babett T.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kriptovaluta adózás Békéscsabán?

5500 - 10400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

1993 óta vagyunk jelen a könyvelés szakterületén. Cégünk mind egyéni vállalkozók, mind társaságok könyvelését vállalja. Tevékenységünkhöz élénken kapcsolódik a bérszámfejtés a vállalkozások részére, valamint adótanácsadás és képviselet a hatóságok előtt. Székesfehérvári telephelyen dolgozunk, amennyiben szükséges, házhoz megyünk az anyagért, s természetesen olyan feladatot is vállalunk, ahol a megrendelő telephelyén kell a könyvelést elvégezni. Könyvvizsgálatra több vállalkozásunk kötelezett, szorosan együttműködünk tevékenységünk során a könyvvizsgálóval. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, szakmai segítségnyújtás igény esetén.

 • Kriptovaluta adózás

  6600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Ha Győrben keres könyvelőt, csak is Őket tudom javasolni. Plusz pont, hogy a helyszínen könnyen lehet parkolni.

Gina
2 éve

Takács Pálné Mérlegképes könyvelő vagyok (vállalkozási szakon) 29 éves szakmai gyakorlattal. Fontos számomra az Ügyfeleim elégedettsége, s ezáltal a hosszútávú sikeres együttműködés, a minőségi, magas színvonalú szolgáltatásnyújtás, így ennek szellemében dolgozom.

 • Kriptovaluta adózás

  6200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Krisztinának sokat köszönhetek. A cégem könyvelése csapnivaló volt, új könyvelőt kerestem. Sok ajtón kopogtattam, míg Krisztina vállalta, és rendbetette.

Alajos
2 éve

Egyéni vállalkozók (akár KATÁ-ról átalányadózásra áttérők) igény szerinti adóadminisztrációját (bevételi nyilvántartás, NAV nyomtatványok kitöltése, adóbevallás készítés), adótanácsadását vállaljuk online kapcsolattartással. Cégünk 30 éves múltra tekint vissza adótanácsadás, kettős könyvvitel és könyvvizsgálás területén is, amennyiben kérdése lenne, keressen bizalommal (hubay.csanad@gmail.com)! SZOLGÁLTATÁSOK: Adótanácsadás, adóbevallás készítés, NAV nyomtatványok benyújtása, bevételi nyilvántartás vezetése, könyvelés

 • Kriptovaluta adózás

  6400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Pontos, precíz, megbízható. Minden kérdésemre időben megkapom a választ. Mindig rendelkezésre áll.

Nándor
2 éve

Teljes körű számviteli szolgáltatást kínálunk Az adótanácsadástól – akár már cégalapítás előtt – a könyvvizsgálaton át a mindennapi könyvelésig, bérszámfejtésig, emellett speciális számviteli feladatokat is válallunk. SZOLGÁLTATÁSOK: Bejegyzett könyvvizsgáló és adótanácsadóként a szolgáltatási körünk lefedi a számvitel és adózás területén nyújtható valamennyi szolgáltatást. A könyvvizsgálattól a teljes körű könyvelésig, illetve végzett TB és bérügyintézővel is büszkélkedik csapatunk, így a bérszámfejtésben sem ismerünk akadályt.

 • Kriptovaluta adózás

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Teljes mértékben elégedett vagyok a munkájával,mert pontos,segítőkész ,türelmes,minden kérdésemre érthető választ kapok !Csak ajánlani tudom !

Sándor
2 éve

Cégünk, a TOP-KONTO Kft. 2004. óta vállalja kft.-k, bt.-k könyvelését, bérszámfejtését. Megbízóink között a legkülönbözőbb profilú és nagyságú cégek vannak jelen, autóipar, gyógyszeripar, kereskedelem-vendéglátás... Teljes körű könyveléssel, bérszámfejtéssel, adótanácsadási szolgáltatással várjuk leendő ügyfeleinket 18 év óta 17. kerületi, illetve 11. kerületi elérhetőségeink egyikén. SZOLGÁLTATÁSOK: Bérszámfejtés - bérszakértés Mérlegképes könyvelői végzettség Adótanácsadói végzettség

 • Kriptovaluta adózás

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nekem 14. éve könyvelnek. Soha nem volt semmi gond, tényleg mindig mindennel képben vannak. Ez úton is köszönöm :)

Szilárd
2 éve

Cégünk 2015-ben alakult, ekkor döntöttünk úgy, hogy a könyvelést a több éves szakmai tapasztalat gyűjtés után, már saját vállalkozásban, főállásként kívánjuk folytatni. Célunknak tekintjük, hogy ügyfeleink válláról levegyük azokat a terheket, melyek a könyveléssel és adózással kapcsolatos kérdések során merülnek fel .

 • Kriptovaluta adózás

  6700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Sok-sok évre visszanyúló szakmai együttműködés, megbízható partner, ami baráti hangvétellel párosul! Szívesen ajánlom a céget mindenki számára.

Angelika
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó kriptovaluta adózás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA bútor összeszerelés: mennyibe kerül Békéscsabán?

Békéscsabán az ikea bútor összeszerelés átlagára 2000 - 3800 Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós véleményeket?

Békéscsabán az ikea bútor összeszerelés szolgáltatáshoz már 26 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 20 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést IKEA BÚTOR ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a feladattal bízható meg: ikea bútor összeszerelés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos az ikea bútor összeszerelés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha bútorasztalost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas