Makró fotózás szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Fotográfust találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fotográfus szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 20 fotográfus közül! Korrekt makró fotózás árak: 18300-34400 Ft/csomag. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Békéscsabán környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 fotográfus most online

Rózsa B.

Rózsa B.

Tudok segíteni.

Tibor S.

Tibor S.

Közeli megoldás.

János B.

János B.

Érdekel.

Mennyibe kerül a makró fotózás Békéscsabán?

18300 - 34400 Ft/csomag

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fotográfusok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fotográfust!

Nagy A.
Nagy A. 5623 Békéscsaba Online

 • Makró fotózás

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Minunati!

László
2 éve
Csaba N.
Csaba N. 5600 Békéscsaba Online

 • Makró fotózás

  5000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

😀

Károly
2 éve

 • Makró fotózás

  4000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Az interneten véletlenül bukkantam rá Ferire, azt hiszem, ez volt a legjobb dolog, ami történhetett velünk fotó ügyben egy fontos családi esemény kapcsán. Már a közös munkát megelőzően megbízhatóságáról és szava tartásáról tett tanúbizonyságot, amikor az én hanyagságom miatt majdnem elúszott a fotózás. Az esemény napján egy pontos, jó megjelenésű, szimpatikus kisugárzású embert ismerhettem meg személyében, aki tökéletesen tudja, mi a dolga. Mindamellett, hogy rutinosan mozog, szinte észrevétlenül dolgozik, így azok sem kell feszengjenek, akik egyébként nem szívesen állnak kamerák elé. Nagyon tetszett, hogy a beállított csoportos fotók készítésekor értékes instrukciókkal látta el a társaságot. Ebből is kitűnt, továbbképzések formájában biztos sok energiát fektet abba, hogy szakmájának jó mestere legyen. A végeredmény (fotók) pedig szintén őt dicséri. Szívből ajánlom Ferit mindenkinek, aki minőségi fotókat és egy kellemes modorú, jó fotós szakembert keres!

Dénes
2 éve
Gábor U.
Gábor U. 5623 Békéscsaba Online

 • Makró fotózás

  5900 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Svakako moja preporuka, prekrasne slike po pristupačnoj cijeni za svaku prigodu.

Júlia
2 éve
Marika K.
Marika K. 5600 Békéscsaba Online

 • Makró fotózás

  5800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Attila és Edina! Hálásak vagyunk hogy rád /rátok találtunk. Edinával nagyon jó párost alkottok, köszönjük a sok segítséget mindkettőtöknek. Mikor először megpillantottuk a munkáidat, már akkor tudtuk, hogy Te leszel a fotósunk, hiszen igényes és nem sablonos esküvői fotókat szerettünk volna készíteni, amiben maximálisan támogattál minket. Minőségi, szemet gyönyörködtető képekben örökíted meg a pillanatokat. Köszönjük a jegyes, esküvői, és kreatív fotózás során nyújtott rugalmasságotokat, fáradhatatlan lelkesedéseteket. A fotózás nagyon jó, baráti hangulatban telt. Mind szakmailag, mind emberileg tiszteletreméltó vagy, biztos, hogy lesz még alkalmunk együtt dolgozni 😊😘 Ajánlom mindenkinek, hiszen 110% szaktudással, tapasztalattal, profizmussal,odafigyeléssel, jó felszereléssel és értő utómunkával álmaitok képeit fogja produkálni 🥰😊🙏

Dancs
2 éve

 • Makró fotózás

  4200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Super Team, sehr kreativ und immer mit Spaß sind Elan bei der Sache ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Viktória
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fotográfus szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fotográfus makró fotózás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fa kapu készítés: mennyibe kerül Békéscsabán?

Békéscsabán a fa kapu készítés átlagos díja 12300 - 23100 Ft/m. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakatosok - hogyan választhatunk Békéscsabán?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakatost Békéscsabán?

Most 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FA KAPU KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy lakatos?

Egy lakatos ezzel a feladattal bízható meg: fa kapu készítés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy lakatos?

A jó lakatos pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor lakatost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas