Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Jogi Tanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj jogi tanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 17 jogi tanácsadó közül! Korrekt munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel árak — 6000-11300 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Békéscsabán közelében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 jogi tanácsadó most online

Mirjam H.

Mirjam H.

Kedvezményt adok

Andrea F.

Andrea F.

Tapasztalt vagyok

Romitza G.

Romitza G.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel Békéscsabán?

6000 - 11300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb jogi tanácsadóok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező jogi tanácsadót!

Családi vállalkozás, mely 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Minden vállalkozás esetében arra törekszünk, hogy a vállalkozás tevékenysége és árbevétele alapján a legoptimálisabb adózási formát találjuk meg. Hiszünk abban, hogy az Ön vállalkozásának működését meg kell értenünk ahhoz, hogy megfelelő adózási formát tudjunk javasolni. Fontos, hogy a könyvelés, nem csak a számlák feldolgozásából áll, hanem az üzleti modell felépítésének-, vállalkozás életgörbéjének-, aktuális eredményességének vizsgálatából is. Mi nem csupán feldolgozzuk az Önök számláit, hanem javaslatokat teszünk, hogy milyen intézkedésekkel tudják vállalkozásukat hatékonyabbá tenni. Ez az érték az, mellyel segíteni tudjuk az Önök munkáját. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés Adótanácsadás Bérszámfejtés NAV, TB képviselet Házhoz megyünk az anyagért Felelősségbiztosítás

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  5600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Remek emberek, megközelíthető helyen

Közel 30 éves tapasztalattal, évek óta könyvelői bajnokságok dobogós helyén, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő, munkavédelmi technikus végzettséggel, akár ügyvédi segítséggel várom leendő ügyfeleimet. Várlak egy kötetlen beszélgetésre, természetesen ingyen. Keress, ha egy a vállalkozásodat szívén viselő könyvelőt keresel. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés Bérszámfejtés Adótanácsadás

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  7700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Mi mást is írhatnék! Imádok itt dolgozni. What else can I say! I love to work here.

Ákos
2 éve

1994 óta foglalkozom egyéni vállalkozóként könyveléssel.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  6400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Profi csapat!

Viktor
2 éve

Toldi Mónika vagyok. Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, vállalati pénzügyek (BA) és controlling szakközgazdász. Tapasztalati főbb területek: kapcsolt vállalatok számvitele, cégalapítás, végelszámolás számvitele és ügyintézése, magyar és német nyelven.Vállalati pénzügyek területén szereztem közel 20 éves tapasztalatot. 2016. novembere óta vagyok mérlegképes könyvelő. 2020. szeptember óta regisztrált mérlegképes könyvelő. Kft.-k, bt.-k, egyéni vállalkozások könyvelését vállalom. Igény esetén székhelyszolgáltatás.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  6100 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Kedves segítőkész és nagyon alapos team

Alajos
2 éve

Társaságok, non-profit egyesületek könyvelése teljes körűen, 35 év tapasztalattal. Önkormányzatok és intézményeik könyvelése.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Szívből ajánlom mindenkinek Katona Melindát! Nagyon szuper tanácsadó! Nagy tudással! Keressétek bátran!

Tivadar
2 éve

A Tópart Könyvelőirodában a rendelkezésünkre bocsájtott bizonylatokat a mindenkori hatályos adó és számviteli törvény szabályai alapján dolgozzuk fel. Nemcsak egyszerűen könyvelünk! Figyelemmel követjük eredményét, ellátjuk praktikus tanácsokkal, felhívjuk figyelmét a határidőkre és az adófizetési kötelezettségekre. Célunk, a folyamatosan változó és egyre inkább szigorodó jogszabályi környezetben segíteni az általunk könyvelt vállalkozásoknak, hogy könnyedén legyőzhessék a mindennapi gazdasági élet adta kihívásokat. Mindezt garantálja a munkatársaink sokirányú gyakorlati tapasztalata a számviteli és adótörvények területén, a folyamatosan elvégzett szakmai képzések, a szakmai felelősségbiztosítás és a munkánkat segítő könyvvizsgáló és ügyvéd.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  6100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Precízek, gyorsak, korrektek, amit vállalnak az hiba nélküli! :)

Béla
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj jogi tanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy jogi tanácsadó munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhai munkalap beépítés: mennyibe kerül Békéscsabán?

Békéscsabán a konyhai munkalap beépítés átlagára 2700 - 5100 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján választhatunk Békéscsabán?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Békéscsabán?

Most 18 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONYHAI MUNKALAP BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: konyhai munkalap beépítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy bútorasztalos?

A jó bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha bútorasztalost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas