Nébih bevallás szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 16 adótanácsadó közül! Korrekt nébih bevallás árak: 4600-8700 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Békéscsabán közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 adótanácsadó most online

Zoltán M.

Zoltán M.

Tudok segíteni.

Nóra F.

Nóra F.

Közeli megoldás.

István Z.

István Z.

Érdekel.

Mennyibe kerül a nébih bevallás Békéscsabán?

4600 - 8700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Ágóné Fehér Adrienn vagyok, kettő kislány édesanyja. A férjemmel 8 éve alapítottunk egy Kft.-t, amely sikeresen fejlődik. 2004-ben fejeztem be tanulmányaimat a Budapesti Gazdasági Főiskola PSZF karán közgazdászként.

 • Nébih bevallás

  6400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Évek óta könyveli a cégünket, nagyon meg vagyunk elégedve a munkájával és a hozzáállásával.

Rózsa
2 éve

Nagy Attilának hívnak, az Akatív-A Könyvelőirodát vezetem. Gazdálkodási szakon végzett közgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelő és adótanácsadó vagyok. A hét munkanapjain rugalmasan az ügyfeleim rendelkezésére állok. Ön előtt is nyitva áll a barátságos hangulatú irodám, ahol nyugodt körülmények között beszélhetjük át a tevékenységével-gazdálkodásával kapcsolatos kérdéseket, akár még vállalkozásának indítása-alakulása előtt áll és érdekli, hogy a különböző vállalkozási és adózási módok közül melyik lehetne Önnek a legmegfelelőbb, akár már működő vállalkozást irányít és könyvelőváltás előtt áll. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelési, bérügyviteli, továbbá az előbbi két tevékenységhez kapcsolódó adminisztrációs és ügyviteli tanácsadói tevékenységet végzek a debreceni könyvelőirodámban.

 • Nébih bevallás

  7600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Pontosak, megbízhatók, figyelmüket nem kerüli el semmi. Ha nem értek valamit, segítőkészen, érthetően elmagyarázzák. Bármikor fordulhatok hozzájuk, telefonon vagy személyesen. Mindig mindenről időben tájékoztatnak. Áraik korrektek, és megfizethetőek.

László
2 éve

Társaságunk 1998 évben alakult, de főkönyvelői főállásom mellett, már 1988 óta folyamatosan végzem egyéni vállalkozások, bt. , kft., rt. Egyesület, Alapítvány, mezőgazdasági őstermelő könyvelését. Pénzügyi és Számviteli Főiskolát végeztem, regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok. Nyugdíjba vonulásomig dolgoztam ÁFÉSZ-nél , Ipari Szövetkezetnél, Ipari Vállalatnál, Mezőgazdasági Zrt.-nél főkönyvelői munkakörben. Megbízási szerződés alapján végzem a számviteli szolgáltatási tevékenységet egy fő mérlegképes könyvelő és egy fő Bér- és TB ügyintézővel közösen. Ügyfeleim egyedi igényei szerint kerülnek a számviteli szolgáltatásba tartozó feladatok meghatározásra. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezem. SZOLGÁLTATÁSOK: könyvelés bérszámfejtés adóhatósági képviselet

 • Nébih bevallás

  7400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Semmit nem kaptam a pénzemért. Kérdésekre választ nem kaptam, emailre nem reagáltak. Sajnos most jövök rá, hogy egy egyszerű könyvelésben is mennyi hiba van amit eddig rájuk bíztam.

Gabriella
2 éve

Könyvelőirodám 2 fővel működik Hatvan mellett, Zagyvaszántó településen. Munkámat 2006 óta , szakmai felelősségbiztosítással, mérlegképes regisztrációval, felelősségvállalással, NAV, egyéb hatóság előtti képviselettel végzem. Teljes körűen vállalom a könyvelési, bérszámfejtési feladatokat is, forintban és devizában egyaránt. Több cég esetében végzek távkönyvelést évek óta, ami a mai technika mellett tökéletesen működik.

 • Nébih bevallás

  6000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Sok éve intézik minden könyveléssel kapcsolatos ügyeinket a családban. Nagyon elégedett és hálás vagyok a professzionális és ügyfélköpontú tanácsadásukért.

Eva
2 éve

Kezdő vállalkozásoknak gazdasági, jogi ügyintézés, működő vállalkozásoknak könyvelés, bérszámfejtés, jövedelmezőségi megoldások, adatvédelem, teljes körű diszkréció, hatóságok előtti képviselet. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvvezetés egyéni és társas vállalkozások részére, bérszámfejtés

 • Nébih bevallás

  6500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Kiváló szolgáltatás, köszönöm szépen!

15 éves szakmai gyakorlattal vállalom egyéni és társas vállalkozások teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, adóhatóság előtti képviseletét. Egyszerűsített foglalkoztatottak napi adminisztrációját is vállalom (bejelentés, szerződés írás). Törekszem az egyedi igények lehető legteljesebb kiszolgálására és az ügyfelekkel történő személyes kapcsolattartásra. Egyéb adminisztrációs feladatokban is segítséget nyújtok (nyilvántartások, adatbázisok vezetése, számlázás) igény szerint. Pályázatok megírása, támogatásokhoz szükséges adminisztrációk elkészítésében is segítségükre tudok lenni.

 • Nébih bevallás

  7000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Profi, segítőkész csapat! Csak ajánlani tudom!

Szandra
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó nébih bevallás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ikea konyha beépítés: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán az ikea konyha beépítés átlagos díja 10200 - 19200 Ft/alkalom. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható értékeléseket?

Békéscsabán az ikea konyha beépítés szolgáltatáshoz már 21 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Békéscsabán?

Most 16 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést IKEA KONYHA BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a feladattal bízható meg: ikea konyha beépítés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

Egy megbízható bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: bútorasztalos?

Ha a legjobb bútorasztalos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Ikea konyha beépítés és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas