Online könyvelés: erre van szükséged Békéscsabán és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 16 könyvelő közül! Korrekt online könyvelés árak: 23700-44400 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Békéscsabán környezetében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 könyvelő most online

Csilla B.

Csilla B.

Kedvezményt adok

Éva T.

Éva T.

Tapasztalt vagyok

Petra C.

Petra C.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az online könyvelés Békéscsabán?

23700 - 44400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Könyvelő irodánk, több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Mérlegképes végzettséggel, adótanácsadói háttérrel. Mind társas, mind egyéni vállalkozások teljes körű könyvelését vállaljuk. Partnereinkkel többéves szakmai kapcsolat áll fenn. Fontos számunkra ügyfeleink megelégedettsége, a személyes jó kapcsolat kialakítása. SZOLGÁLTATÁSOK: - számviteli szolgáltatás - bérszámfejtés - adótanácsadás - tb-ügyintézés

 • Online könyvelés

  7200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Jó adótanácsokat kaptam és kapok tőlük, csak ajánlani tudom az irodát mindenkinek!!!!!

Lajos
2 éve

Cégünk legfőbb célja hogy egyesítse a 2005. év óta megélt tapasztalatot, szaktudást és az innovatív megoldásokat mind a könyvelési és mind a bérszámfejtési szolgáltatások területén. Cégünk, a Minősített Könyvelők Egyesületének tagjaként elkötelezett a minőségi szolgáltatás és a naprakész tudás mellett. Ügyfélközpontú hozzáállásunk segíti a céljaink megvalósítását. Legyen szó tanácsadásról, cégalapításról, könyvelésről vagy bérszámfejtésről. A dinamikusan változó üzleti világban rugalmasan kezeljük az egyedi megoldásokat igénylő ügyfelek kívánságait. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés Adótanácsadás Bérszámfejtés Cégalapítás

 • Online könyvelés

  5800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Több éve mindent is a tündérek lelkes csapata intéz nekem. Soha nem volt megoldatlan gondom. Nagyon örülök, hogy ennyire pontos, precíz, és katonásan pedáns csapatra találtam.

Tímea
2 éve

13 éve dolgozom könyvelőként, vállalkozásomat 2019-ben indítottam, de már előtte is foglalkoztam egyéni vállalkozók könyvelésével. Mérlegképes könyvelő, IFRS mérlegképes könyvelő és számviteli szakügyintéző szakképesítésekkel rendelkezem. Regisztrációs szakterület: IFRS vállalkozási Várom azokat a vállalkozókat, akik igénybe vennék a szolgáltatásaimat, igény esetén távkönyvelést is vállalok. Tel.: +36/30-9867-132 SZOLGÁLTATÁSOK: Egyéni vállalkozók teljes körű könyvelési, adózási és egyes munkaügyi feladatainak ellátása.

 • Online könyvelés

  7100 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Skoperda Zsolt és az SK State-Ment Kft. maximálisan jól, nagyon lelkiismeretesen dolgozik. Nagy a hozzáértés, a tapasztalat, a pontosság, a vonatkozó jogszabályok ismerete. Mindig tartják a határidőket, és az ügyfél figyelmét is időben felhívják a teljesítendő kötelezettségekre. Mindenkinek meleg szívvel ajánlom!

Timea
2 éve

2008-tól mint egyéni vállalkozó is dolgozom. Mérlegképes könyvelő és közgazdász valamint adótanácsadó vagyok. SZOLGÁLTATÁSOK: Teljes körű könyvviteli szolgáltatás, adótanácsadás, beszámoló, szabályzatok készítése, Bérszámfejtés, bevallások készítése. Igény esetén gazdasági elemzés, kontrolling. Pályázatírás, pályázati monitoring.

 • Online könyvelés

  7700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

A borzasztóan kötött izmaim sem okoztak problémát, szuper felfrissülést kaptam, mindenkinek csak ajánlani tudom. :)

Rezső
2 éve

Másodállásos egyéni vállalkozóként végzem tevékenységemet 1 fő alkalmazottal és 2 alvállalkozó bevonásával. Képzettségem: IFRS regisztrált mérlegképes könyvelő (vállalkozói szakterület) és adótanácsadó Minden típusú vállalkozási és adózási formának végzek teljes körű könyvelési, adótanácsadói és bérszámfejtési szolgáltatást. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés,bérszámfejtés, adótanácsadás, cégalapítás, Hatóságok előtti képviselet Távkönyvelés. Digitális/ online kapcsolattartásra, könyvelési anyag feldolgozásra is van lehetőség.

 • Online könyvelés

  6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Óriási megkönnyebbülést jelentett, hogy megtaláltuk a Whispering Tree csapatát, akikre nyugodtan támaszkodhattunk a viszonylag bonyolult könyvelési problémánk megoldásában. Profi és maximálisan felkészült csapat, akikkel kizárólag online tartottuk a kapcsolatot. Nagyon elégedettek vagyunk nemcsak a szakmai munkájukkal, hanem a hozzáállásukkal is, mert nagyon elkötelezetten képviselték a cég érdekeit. Teljes bizalommal ajánljuk őket!

Zoltán
2 éve

Jelenleg az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk: teljes körű-számviteli szolgáltatás (online is !) egyéni vállalkozók társasvállalkozók (zrt., kft., bt...) alapítványok társasházak egyéb nonprofit szervezetek részére hatóságok előtti képviselet bér és tb ügyintézés cégalapítás előtti adótanácsadás cégek alapítása / átalakulása cégek végelszámolása szabályzatok készítése KSH adatszolgáltatás pénzügyi tanácsadás adótanácsadás ügyviteli tanácsadás SZJA bevallások elkészítése gazdasági elemzés Célunk, hogy partnereink érezzék, az ő problémáik a miénk is és a megoldást is együtt szeretnénk megtalálni. Véleményünk szerint ehhez a következők szükségesek: Szakmai felkészültség Precíz, pontos és következetes munkavégzés Technikai háttér Ügyfélorientált gondolkodásmód Családias légkör Folyamatos és személyes kapcsolattartás SZOLGÁLTATÁSOK: - ONLINE könyvelés - Hagyományos könyvelés (teljeskörű)

 • Online könyvelés

  5000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Alapos , gyors , segítőkész csapat! Elégedettek vagyunk! Köszönjük hogy eggyüt dolgozhatunk!

Balázs
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő online könyvelés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi szekrény felújítás: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán a régi szekrény felújítás átlagos ára 3600 - 6800 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorrestaurátorok - hogyan választhatunk Békéscsabán?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorrestaurátort Békéscsabán?

Jelenleg 16 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI SZEKRÉNY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok bútorrestaurátort?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorrestaurátort hívnod amennyiben a következőre van szükséged: régi szekrény felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi bútorrestaurátor segítségét?

Egy profi bútorrestaurátor a régi szekrény felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: régi szekrény felújítás?

A régi szekrény felújítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy bútorrestaurátort nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas