Passzív időbeli elhatárolás szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 20 adótanácsadó közül! Korrekt passzív időbeli elhatárolás árak — 6700-12600 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Békéscsabán környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 adótanácsadó most online

Éva B.

Éva B.

Tudok segíteni.

András D.

András D.

Közeli megoldás.

Edit B.

Edit B.

Érdekel.

Mennyibe kerül a passzív időbeli elhatárolás Békéscsabán?

6700 - 12600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Több éves tapasztalattal rendelkezem társas vállalkozások könyvelésében. Megbízható, pontos munkavégzés. SZOLGÁLTATÁSOK: könyvelés, bérszámfejtés, pályázatok elkészítésében közreműködés

 • Passzív időbeli elhatárolás

  5200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Borzaszto. Megbizhatatlan.

Bianka
2 éve

Több éve foglalkozom könyveléssel. Vállalom egyéni és társas vállalkozások, civil szervezetek, őstermelők könyvelését, bérszámfejtéssel együtt. Könyvelési anyagért igény esetén házhoz megyek. Megfelelő, korszerű technikai bázissal rendelkezem ahhoz, hogy adatai biztonságban legyenek. Informatikai-számítástechnikai szolgáltatással kapcsolatos megbízások teljesítése is megrendelhető. Rendszerek telepítése, folyamatos karbantartása, számítógépek összeállítása, és azok periferiális egységeinek karbantartása, hálózat építés stb. elérhetőségem: 0630 165 8651 e-mail: konyvelweb@gmail.com SZOLGÁLTATÁSOK: Szolgáltatásunk magában foglalja a vállalkozás indításával kapcsolatos adóügyi teendőket is. Amennyiben induló cégről van szó, ügyvédi kapcsolattal rendelkezünk. Könyvelés mellett munkaügyi feladatokat is ellátok. Bérszámfejtés, bevallások benyújtása, különböző pénzügyi ellátások igénylése. Adót érintő tétel a helyi iparűzési adó. Induláskor ezt sem szabad figyelmen kívül hagyni. Bejelentési és bevallási kötelezettség is van. Jelenleg már ez is elektronikus módon teljesíthető. Közösségi ügyletek könyvelése sem okoz problémát. Vállalom egyesületek könyvelését is. Szegeden található az iroda, így a bizonylatokért is el tudunk menni. Távkönyvelés megoldható, ami nem zárja ki a személyes találkozás szükségességét. Az árajánlat az ajánlatkérő által megadott adatokra hagyatkozik. Cél az ügyfelek minél magasabb szintű kiszolgálása. Informatikai hátterem automatikus könyvelést is lehetővé tesz , mely gyorsítja az adatfeldolgozást. Megrendelheti könyvelő irdámban vállalkozására specifikált GDPR, és egyéb szabályzatok elkészítését is.

 • Passzív időbeli elhatárolás

  7900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon korrekt felvilágosítás, gyors, precíz, lényegre törő.

Marcel
2 éve

Társaságunk 2003. óta működteti könyvelő irodáját. Ügyfeleink között megtalálhatók építőipari , kereskedelmi, vendéglátóipari tevékenységet folytató cégek és egyéni vállalkozók, valamint civil szervezet, alapítvány, lakásszövetkezet. SZOLGÁLTATÁSOK: Számviteli szolgáltatás, Könyvelés, bérszámfejtés, TB ügyintézés, adóbevallás készítése, közreműködés cégalapításban.

 • Passzív időbeli elhatárolás

  5900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Barátságos és nyugodt légkörű, minden "oktondi" kérdésre kedves és teljes választ adó, profi iroda, csak ajánlani tudom!

Sándor
2 éve

Több vállalkozás könyvelését, bérszámfejtését végzem egyéni vállalkozóként. Vállalom továbbá egyéni vállalkozók könyvelését, valamint magánszemélyek szja bevallását. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés (TAO, KATA, Kiva, Kft., Bt.) Magánszemélyek szja bevallása Bérszámfejtés NAV előtti képviselet Bevallások készítése, beküldése

 • Passzív időbeli elhatárolás

  7000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Simlis társaság!

László
2 éve

VIGYÁZZ! KÉSZ! RAJT! Induljon egy újabb digitális vállalkozás! A pénzügyeid helyes kezelése talán a legfontosabb kérdés vállalkozásod túlélése szempontjából, főleg, ha még kezdő vállalkozó vagy. A tapasztalatok szerint a vállalkozások jelentős része a rossz pénzügyi menedzsment miatt megy csődbe akár már rögtön az első évben. Ezért extrém fontos, hogy a pénzügyeidet helyesen kezeld már az első lépésektől. A működésetek során érdemes röviden, de átfogóan végig gondolni, milyen digitális eszközökkel, informatikai támogatással működtetitek cégeteket. Melyek azok a szoftveres megoldások, amelyek leveszik az adminisztrációval járó terheket a vállatokról. - Megvannak-e azok a szoftverek, amelyek a kötelező adminisztrációt támogatják (számlázás; szerződéskötések; HR; stb.)? - Előír-e valamit a vevőm, vannak-e standardok, szoftverek, amik szerint működnünk érdemes? (pl. adatszolgáltatások; analitikák; stb.) - Van-e olyan csoportmunka, belső folyamati eszköz, amit már szívesen használok, illetve máris kézre esik a csapatnak (pl. projekt management megoldás, kommunikációs eszközök, stb.)? Társaságunk tagjai közel 10 éve nyújtanak tanácsadási-, számviteli szolgáltatásokat hazai mikro-és kisvállalkozásoknak. Az utóbbi néhány évben pedig kiemelt figyelmet fordítunk partnereink üzleti folyamatainak digitalizációjára. Ügyfeleink igényeitől függően alkalmazunk különböző eljárásokat, de 2022-től vevő/szállító számlák manuális könyvelésével nem foglalkozunk, fizikai bizonylatokat nem várunk el. A könyvelési adatok vagy adatimportokkal, vagy eleve integrált rendszerekből érkeznek. Külföldi szállítói számlák feldolgozásához (NAV rendszerében nem található) OCR alapú könyvelést támogató rendszereket használunk. (pl.: Quick, Cashbook; Billcity, AutoKATA) A szerződés keretében minden ügyfelünknek biztosítjuk a számlázó programot és valamelyik könyvelést támogató rendszert. SZOLGÁLTATÁSOK: Digitális könyvelés :: Online kapcsolattartás :: Digitális transzformációs tanácsadás

 • Passzív időbeli elhatárolás

  5400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Szeretem a profizmusukat!

Róbert
2 éve

A könyvelés és a gazdasági tevékenység az életünk. 1992 óta a szakmában képesített könyvelőként először könyveléselőkészítéssel és bérszámfejtési feladatokkal kezdetem. 1996-ban szereztem mérlegképes könyvelői végzettséget. Többféle iparágban működő vállalkozás számviteli információ rendszerét építettem ki, és teljesítettük a különböző többlet jogszabályok által előírt jelentési kötelezettséget. A mindennapokban egyszeres és kettős könyvviteli feladatokat is ellátunk. A partnereink igényeinek megfelelően elkészítjük bérszámfejtési és TB ügyintézési feladatokkal együtt. A piaci igények kielégítéséhez nélkülözhetetlen az adótanácsadás, így a folyamatos képzésünkre mindig sok időt és energiát fordítunk! A Könyvelés 2.0 és 3.0 sem jelent problémát számunkra. Vállaljuk egyéni vállalkozók, adószámos magánszemélyek ügyeinek intézést is. Ha elveszettnek látja magát vagy mindenkitől ellentétes információkat hall, hívjon, megmondjuk mit lehet és mit nem! Nem szeretünk csak idealista képet festeni! De a borús eget mi sem festjük rózsaszínre. Ha úgy gondolja, nem kap megfelelő válaszokat a jelenlegi szolgáltatójánál, akkor jó helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal! Már három településen vagyunk jelen Miskolc, Budapest és Mezőcsát térségében ! Szeretjük a kihívásokat! SZOLGÁLTATÁSOK: Egyéni vállalkozások (KATÁ-s is) indítása, Társaságok alapítása Egyéni vállalkozók, kft.-k, és bt.-k Könyvelési szolgáltatás, tanácsadás Társasházak könyvelése Alapítványok, Egyesületek könyvelése Bérszámfejtés, TB ügyintézése szakképzett ügyintézőkkel Adótanácsadás Hatóság előtti képviselet Bevallások elkészítése Zárási feladatok elkészítése Ügyviteli tanácsadás Statisztikák, jelentések készítése Online kapcsolattartási lehetőség Belső szabályzatok elkészítése Vám ügyintézés Egyéb ügyintézés

 • Passzív időbeli elhatárolás

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, megbízható, szakértő kezekben a könyvelés.

Bálint
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó passzív időbeli elhatárolás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ágy összeszerelés: mennyibe kerül Békéscsabán?

Békéscsabán az ágy összeszerelés átlagos díja 3400 - 6300 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Békéscsabán?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Békéscsabán?

Jelenleg 16 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ÁGY ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost keresned akkor, ha erre van szükséged: ágy összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor bútorasztalost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas