Poligráfos vizsgálat: erre van szükséged Békéscsabán és környékén?

Magánnyomozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj magánnyomozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 16 magánnyomozó közül! Korrekt poligráfos vizsgálat árak: 2000-3800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Békéscsabán környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 magánnyomozó most online

Rolland B.

Rolland B.

Kedvezményt adok

Anikó K.

Anikó K.

Tapasztalt vagyok

Csilla K.

Csilla K.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a poligráfos vizsgálat Békéscsabán?

2000 - 3800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb magánnyomozóok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező magánnyomozót!

Ferenc S.
Ferenc S. 5600 Békéscsaba Online

Pár perc alatt kitölti az űrlapot, és akár 2 órán belül érkeznek az árajánlatok. Ingyenes. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni. Időt takarít meg. Árajánlatok gyorsan. Kényelmes, egyszerű. Nem kell hosszan keresnie.

 • Poligráfos vizsgálat

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm a részletes információt és árajánlatot, sokat segítettek a döntésben. Szimpatikus cég, kedves, hozzáértő munkatársakkal. Nem a legolcsóbb árat kaptam, viszont a magasabb színvonal és szakértelem tükröződött a kapott szolgáltatásokban.

Elek
2 éve

Mi megszerezzük az információt, amire szüksége van. Keressen minket bizalommal! Keressen minket bizalommal! Mi megszerezzük az információt, amire szüksége van. Éjjel-nappal elérhető. Sikeres nyomozás. Maximális diszkréció. Országos kapcsolatok.

 • Poligráfos vizsgálat

  6700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

The BEST

Nándor
2 éve
János D.
János D. 5671 Békéscsaba Online

Több száz elégedett ügyfél. Logisztikai cégek, Multinacionális vállalatok, Egyetemek. Komplex vagyonvédelmi szolgáltatásokat nyújtunk, költséghatékony megoldásokkal.

 • Poligráfos vizsgálat

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Meglévő riasztórendszerem javításában kértem segítséget, mivel az előző szerelőmet nem értem el. Készséges ügyfélszolgálatuk tájékoztatott, hogy más által szerelt riasztót is szervizelnek. A mai napon szervizes kollégájuk el is végezte a szükséges javításokat. Ismét rendben működik a rendszerünk. Köszönjük a gyors segítséget!

Kornél
2 éve
Gábor K.
Gábor K. 5671 Békéscsaba Online

Ha párja hűtlenségét, vagy üzleti partnere inkorrektségét gyanítja, ránk számíthat! Nálunk titkai mellett az összegyűjtött bizonyítékok és információk is biztonságban lesznek. Kül- és beltéri érzékelők. Kamerák, riasztók, kapuk. Komplex megoldások.

 • Poligráfos vizsgálat

  7900 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

A bolt méretéhez képest nagy választék Kérésre mindent beszereznek Segítőkész kiszolgálás kellemes barátságos légkör Jó ott vásárolni

Gábor
2 éve
Attila K.
Attila K. 5623 Békéscsaba Online

Magánügyekben, de akár nagy, vállalati bűntények esetén is. 11 éves rendőr nyomozói...

 • Poligráfos vizsgálat

  6100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható,gyors.

Lőrinc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj magánnyomozó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy magánnyomozó poligráfos vizsgálat közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Több ponton záródó ajtó zárcsere: mennyibe kerül Békéscsabán?

Békéscsabán a több ponton záródó ajtó zárcsere átlagos ára 9100 - 17100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Zárszerelők - hogyan válasszunk Békéscsabán?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok zárszerelőt Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 18 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TÖBB PONTON ZÁRÓDÓ AJTÓ ZÁRCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy zárszerelő?

Egy zárszerelő a következő feladattal kereshető meg: több ponton záródó ajtó zárcsere vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy zárszerelő segítségét?

Egy profi zárszerelő a több ponton záródó ajtó zárcsere mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor zárszerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas