Article Image

Mennyibe kerül a külső zsaluzia? - Árak és tippek a legjobb vásárlás érdekében!

Nézze meg a legjobb külső zsaluzia árakat és spóroljon! Összehasonlítás, tippek és kedvezmények egy helyen
Árkalkulátor
Nincs időd böngészni??Árkalkulátor

A külső zsaluziák egyre népszerűbbek hazánkban is, nem csupán esztétikai, hanem praktikus és energiatakarékos szempontból is. De mennyit kell költeni egy jó külső zsaluziára? Ebben a cikkben megpróbáljuk összefoglalni a legfontosabb szempontokat, hogy segítsünk a legjobb döntés meghozatalában.

Ne hagyja a véletlenre a külső zsaluzia választását!

Vegye igénybe szakértőnk segítségét, és találja meg a legjobb megoldást otthonára.

Kapcsolatfelvétel

Tartalomjegyzék 

Miért fontos a külső zsaluzia?

A külső zsaluzia sokoldalú megoldás, ami védi az otthonát a napfénytől, melegtől, hidegtől és a zajtól is. Emellett segít a belső terek hőmérsékletének szabályozásában, ami energiatakarékossági szempontból is előnyös lehet.

A zsaluzia elérhető típusai

A piacon számos különböző típusú külső zsaluzia található, amelyek áraikban és tulajdonságaikban is eltérhetnek. A leggyakoribb típusok a lamellás, redőnyös és a szalagfüggöny. Mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai, így érdemes alaposan megfontolni, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára.

A külső zsaluzia árak fő tényezői

A külső zsaluzia ára több tényezőtől is függ, mint például az anyagtól, a mérettől, a működtetési módtól és a gyártótól. Egy átlagos árszint Magyarországon 25.000 és 150.000 Ft között mozog.

Anyagok és minőség

A külső zsaluziák anyaga jelentős hatással van az árra. A legolcsóbb megoldások általában PVC-ből készülnek, míg a drágább és tartósabb alumíniumból vagy fából gyártottak. Az anyagok mellett a minőség is befolyásolja az árat, a prémium minőségű zsaluziák akár több mint 150.000 Ft-ba is kerülhetnek.

Méret és egyedi igények

A külső zsaluzia ára nagyban függ a mérettől is, hiszen egy nagyobb zsaluzia több anyagot és munkát igényel. Az egyedi igények, mint például a szín vagy a formai kialakítás is befolyásolhatják az árat.

Működtetési módok

A külső zsaluziák működtetése manuális vagy motoros lehet. A manuális működtetésű zsaluziák olcsóbbak, ám a motoros megoldások kényelmesebbek és gyakran tartósabbak is. A motoros zsaluziák ára jelentősen magasabb lehet, akár 50.000 forinttal is többet fizethet érte.

Gyártók és márkák

A külső zsaluziák ára a gyártótól és a márkától is függ. A prémium márkák termékei általában drágábbak, de jobb minőséget és hosszabb garanciát kínálnak. Fontos, hogy a választott termék megfeleljen az Ön igényeinek és költségvetésének.

Külső zsaluzia típusok, anyagok és árak

Típus

Anyag

Ár (Forint)

Redőny

Alumínium

25.000 - 50.000

Redőny

PVC

15.000 - 35.000

Lamellás

Fa

40.000 - 80.000

Lamellás

Műanyag

20.000 - 50.000

Raffstore

Alumínium

50.000 - 100.000

Raffstore

Műanyag

30.000 - 70.000

A táblázat bemutatja a különböző külső zsaluzia típusokat, az anyagokat és a hozzájuk tartozó árkategóriákat. Az árak függenek a mérettől és a gyártótól is, ezért mindig érdemes több árajánlatot kérni.

Ne várjon tovább!

Forduljon hozzánk bizalommal és szakértők segítenek beszerelni a külső zsaluziát a legjobb áron.

Hívjon szakértőt

Hogyan érhető el a legkedvezőbb ár?

A legjobb külső zsaluzia ár megtalálásához érdemes több árajánlatot kérni, figyelni az akciókat és kedvezményeket, valamint szakértőkkel konzultálni.

Kérjen több árajánlatot!

Az árak összehasonlításával megtalálhatja a legkedvezőbb ajánlatot. Kérjen árajánlatokat több gyártótól és kereskedőtől, hogy megtalálja a legjobb ár-érték arányú külső zsaluziát.

Figyelje az akciókat és kedvezményeket!

Az akciók és kedvezmények jelentősen csökkenthetik a külső zsaluziák árát. Figyelje a különböző üzletek és gyártók akcióit, hogy megtalálja a legjobb ajánlatot!

Beszéljen szakértőkkel!

A szakértők segíthetnek abban, hogy megtalálja a legjobb külső zsaluzia árat és a legmegfelelőbb típust az Ön igényeinek megfelelően.

Külső zsaluzia méretek és árak

Méret (szélesség x magasság)

Típus

Ár (Forint)

100 cm x 150 cm

Redőny

15.000 - 25.000

100 cm x 150 cm

Lamellás

20.000 - 40.000

200 cm x 200 cm

Redőny

30.000 - 50.000

200 cm x 200 cm

Lamellás

50.000 - 80.000

300 cm x 250 cm

Redőny

45.000 - 80.000

300 cm x 250 cm

Lamellás

80.000 - 120.000

Ez a táblázat bemutatja a különböző méretű külső zsaluziákhoz tartozó árakat. Fontos figyelembe venni, hogy az árak a méretek mellett a választott anyagtól, típustól és a gyártótól is függhetnek. Mindig kérjen több árajánlatot a legjobb döntés érdekében.

Milyen hosszútávú költségekre számíthatunk külső zsaluzia esetén?

A külső zsaluzia ára mellett fontos figyelembe venni a hosszú távú költségeket is, mint például a karbantartási költségeket, az energiamegtakarítást és az élettartamot.

Karbantartási költségek

A külső zsaluziák karbantartási költségei a típustól és az anyagtól függnek. Például, az alumínium zsaluziák karbantartási költségei alacsonyabbak lehetnek, mint a fából készült zsaluziáké. Érdemes figyelembe venni ezeket a költségeket a döntés meghozatalakor.

Energiamegtakarítás

A külső zsaluziák hozzájárulhatnak az energiahatékonyság növeléséhez, ami hosszú távon megtérülő befektetés lehet. A jobb minőségű zsaluziák általában nagyobb energiamegtakarítást eredményeznek, ami évek alatt több tízezer forintos megtakarítást jelenthet.

Élettartam és garancia

A külső zsaluziák élettartama és garanciája is befolyásolja a hosszú távú költségeket. A minőségi zsaluziák hosszabb élettartamúak és több év garanciát kínálnak, ami érdemes lehet a magasabb ár ellenére.

A sikeres zsaluziaválasztás titka

Amikor úgy döntöttünk, hogy szeretnénk külső zsaluziát szerelni a házunkra, nem igazán tudtuk, hogy milyen típust és anyagot válasszunk, ráadásul azt sem tudtuk, hogy hol találjuk a legjobb árakat. Ekkor egy barátnőm javasolta, hogy próbáljuk ki a Qjob.hu oldalt, ahol megtalálhatjuk a legjobb szakembereket a külső zsaluziák területén.

Regisztráltam az oldalon és feltöltöttem a házunkról készült fényképeket, valamint leírtam, hogy milyen elvárásokkal rendelkezem a zsaluziákkal kapcsolatban. Nem kellett sokáig várnom, hamarosan több szakember is jelentkezett a feladatra, és elküldték az ajánlataikat.

Összehasonlítottam az árakat és a szakemberek tapasztalatát, végül egy hölgyet, Zsófit választottam, aki Szegeden dolgozik, és több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a zsaluziák területén. Ő tanácsolta, hogy válasszunk alumínium redőnyt, mivel az időjárásállóbb és hosszú távon jobban megéri.

Zsófi segítségével megtaláltuk a legjobb ár-érték arányú alumínium redőnyt, ami 45.000 forintba került a méretünkben. A beszerelés során minden zökkenőmentesen ment, és Zsófi profizmusa és kedvessége miatt nagyon elégedettek voltunk a végeredménnyel.

Köszönhetően a Qjob.hu-nak és Zsófinak, most már szép és energiatakarékos külső zsaluziával rendelkezünk, amely tökéletesen illeszkedik otthonunk stílusához. A folyamat során rengeteget tanultunk a zsaluziákról, és örülünk, hogy megtaláltuk a legjobb szakembert a feladatra.

Ne kockáztasson feleslegesen!

Bízza a külső zsaluzia kiválasztását profi szakembereinkre, és élvezze a nyugalom és a megtakarítás előnyeit.

Kapcsolatfelvétel most

Összefoglaló és következtetések

A külső zsaluzia árának meghatározásában több tényező is szerepet játszik, mint az anyag, a méret, a működtetési mód és a gyártó. A legjobb döntés meghozatalához érdemes több árajánlatot kérni, figyelni az akciókat és kedvezményeket, valamint szakértőkkel konzultálni. Emellett fontos figyelembe venni a hosszú távú költségeket, mint a karbantartási költségek, az energiamegtakarítás és az élettartam.

A megfelelő külső zsaluzia kiválasztásának lépései a következők:

  1. Határozza meg az igényeit és a költségvetését!
  2. Kérjen több árajánlatot és hasonlítsa össze az árakat!
  3. Figyelje az akciókat és kedvezményeket!
  4. Válassza ki a legjobb ár-érték arányú terméket, figyelembe véve a hosszú távú költségeket is!

Ha ezeket a lépéseket követi, akkor biztosan megtalálja a legjobb külső zsaluzia árat és a legmegfelelőbb terméket az Ön számára.

Szövegíró, 2 éves tapasztalattal a háta mögött. Írta ezt a külső zsaluzia árak című cikket. Alaposan utána járt a témának.

Hagyj megjegyzést