Article Image

Mennyibe kerül az elektromos redőny?

Mindent megtudhat az elektromos redőnyök árait illetően. Áttekintést nyújtunk a költségekről, és tanácsokat adunk a vásárláshoz.
Árkalkulátor
Nincs időd böngészni??Árkalkulátor

Ez a cikk kiegészítő cikként készült a már korábban közzétett redőny szerelés árak című cikkhez. Az elektromos redőnyök népszerűsége az elmúlt években jelentősen megnőtt, és nem meglepő, mivel ezek az eszközök kényelmesek, biztonságosak és energiahatékonyságot nyújtanak. Azonban mielőtt beruháznánk egy elektromos redőnyre, fontos tisztában lennünk az árakkal, amelyek változatosak lehetnek.

Tartalomjegyzék

Elektromos redőny árak összehasonlítása

Az elektromos redőny ára az anyagminőségtől, a mérettől, a motor típusától és a kiegészítőktől függően változik. Általában az elektromos redőny 30.000 és 150.000 forint intervallumok közt mozog. A pontos árak megtalálásához érdemes használni az online kalkulátorokat, ahol megtekinthetjük a különböző típusok és márkák árait.

Érdekel mennyibe fog kerülni a te elektromos redőnyed? 

Tudd meg most egy kattintással!

Árajánlatot kérek

Árak hatása a minőségre

Általában az olcsóbb elektromos redőnyök rosszabb minőségű anyagokból készülnek, és az idő múlásával könnyen meghibásodhatnak. Azonban nem mindig jelent jobb minőséget a magasabb ár, így érdemes alaposan átgondolni a vásárlást, és egy szakértőtől tanácsot kérni.

Elektromos redőny árak kalkulátora

Az elektromos redőny árak kalkulátora segít meghatározni a pontos költséget. Ennek használatával az elektromos redőny méretével, a motor típusával és a kiegészítőkkel kapcsolatos információk alapján kiszámolhatjuk az árat.

Méret (m2)

Árak (Ft)

Előnyök

3x3

70.000 - 90.000

Kisebb helyiségekhez ideális, könnyű kezelés

4x4

90.000 - 120.000

Közepes méretű ablakokhoz alkalmas, tartós

5x5

120.000 - 140.000

Nagyobb ablakokhoz ideális, energiatakarékos

6x6

150.000 - 160.000

Nagyobb területekhez ajánlott, biztonságosabb

7x7

170.000 - 185.000

Magas minőségű, hosszú élettartam

8x8

175.000 - 190.000

Az ár-érték arány szempontjából ideális

A megfelelő méret kiválasztása fontos a redőny hatékony működése szempontjából, így nélkülözhetetlen körültekintőnek lenni a vásárlás során.

Elektromos redőny irányítása

Faktorok, amelyek befolyásolják az elektromos redőny árát

Az elektromos redőny ára nem csak a méretre és a fatájára vonatkozik, hanem az anyagminőségre, a motor típusára és a kiegészítőkre is. Fontos tudni, hogy milyen tényezők befolyásolják az árat, mielőtt megvásárolnánk az elektromos redőnyt.

Redőny anyaga

Az alumínium redőnyök általáltalában drágábbak, viszont hosszabb élettartammal rendelkeznek, és jobb védelmet nyújtanak a napfény és az időjárás viszontagságai ellen.

Méret és tervezés

Az elektromos redőny ára nagymértékben függ a mérettől és a tervezéstől is. A költségek eltérőek lehetnek az ablakok vagy ajtók méretétől függően. Az egyedi tervezésű elektromos redőnyök általában drágábbak, mint a standard méretűek.

Motor típusa és funkciók

Az elektromos redőny motorjának típusa és a funkciók szintén befolyásolják az árat. A vezeték nélküli motorok drágábbak, mint a vezetékesek. Az extra funkciók, mint például a távirányító vagy a beépített időzítő, szintén növelhetik a kiadásokat.

Anyag

Árak (Ft/m2)

Előnyök

PVC

15.000 - 20.000

Könnyen karbantartható, vízálló és hőszigetelő

Alumínium

15.000 - 25.000

Tartós és időjárásálló, nagyobb méretű ablakokhoz alkalmas

Fa

22.000 - 25.000

Esztétikus megjelenés, természetes hőszigetelés

Textil

10.000 - 15.000

Széles választék, könnyű és praktikus használat

Műbőr

9.000 - 16.000

Olcsóbb alternatíva az igazi bőr helyett

Bambusz

19.000 - 22.000

Környezetbarát, természetes megjelenés

Elektromos redőny árak előnyei

Az elektromos redőny ára magasabb, mint a hagyományos redőnyöké, de a kényelem, a biztonság és az energiahatékonyság előnyei miatt érdemes beruházni rá.

Komfort

Az elektromos redőnyök használata sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos társaié. A távirányító segítségével a redőnyök könnyen és gyorsan vezérelhetők, és nem kell felállnunk az ágyból vagy a kanapéról.

Biztonság

Az elektromos redőnyök biztonságosabbak, mert esetükben nincs szükség húzózsinórra, amely veszélyes lehet a gyerekek számára.

Energiahatékonyság

Az elektromos redőnyök energiát takarítanak meg, mivel segítenek az otthon hűvösben tartásában a nyári hónapokban, és melegen a téli időszakban. Az elektromos redőnyök segítségével elkerülhetjük a túlzott hőmérsékletváltozásokat, és ezáltal csökkenthetjük a fűtési és hűtési költségeket.

Hosszú élettartam

Az elektromos motorok tartósabbak, és nem kell aggódnunk a húzózsinór elhasználódása miatt.

Ha szeretne megbízható és minőségi elektromos redőnyt vásárolni, vegye fel a kapcsolatot a szakemberekkel!

Kapcsolatfevétel

Hogyan lehet pénzt spórolni elektromos redőny vásárlásakor

Az elektromos redőny ára magasabb lehet, mint a hagyományosoké, de vannak módok arra, hogy pénzt takarítsunk meg a vásárláskor.

Akciók és kedvezmények

Számos áruház és weboldal kínál akciókat és kedvezményeket az elektromos redőnyökhöz. Érdemes figyelni a különböző engedményeket és lehetőségeket, hogy spóroljunk a vásárláskor.

Vásárlási tippek

Az elektromos redőny beszerzésekor érdemes több áruházban és weboldalon is szétnézni, hogy megtaláljuk a legjobb árakat. Érdemes figyelni az anyagminőségre, a motor típusára és a kiegészítőkre is, hogy megfelelő döntést hozzunk.

Időzítés

Az elektromos redőny vásárlása az év bizonyos időszakaiban olcsóbb lehet. Az év végén vagy az elején gyakran akciókkal és kedvezményekkel találkozhatunk. Érdemes a megfelelő időzítéssel beszerezni, hogy pénzt takarítsunk meg.

Nem biztos abban, hogy milyen elektromos redőny lenne a legmegfelelőbb az otthona számára?

Forduljon hozzánk bizalommal és segítünk választani!

Ajánlatot kérek

 

Miért fontos választani a megfelelő redőny árát?

Az elektromos redőny árát alaposan meg kell fontolni, hogy a megfelelő költségű és minőségű elektromos redőnyt válasszuk.

A túl olcsó árak árnyoldalai

Az olcsóbb elektromos redőnyök anyagai általában rosszabb minőségű, és az idő múlásával könnyen meghibásodhatnak. Az olcsóbbak kevésbé tartósak, és hosszabb távon több problémát okozhatnak.

Az ár minőségi kapcsolata

Nem mindig jelent jobb minőséget a magasabb ár, így fontos körültekintőnek lenni a vásárlás során.

A megfelelő ár megválasztása a tökéletes opció

 Az elektromos redőny kiválasztásakor nem szabad kizárólag az árat figyelembe venni, hanem a minőséget és a funkcionalitást is szemrevételezni kell. 

Típus

Árak (Ft)

Előnyök

Teljes tokos

35.000 - 40.000

Jobb hő- és hangszigetelés, esztétikus megjelenés

Féltokos

25.000 - 35.000

Kisebb telepítési költség, könnyebb karbantarthatóság

Tok nélküli

17.000 - 27.000

Olcsóbb alternatíva, egyszerűbb telepítés

Szúnyoghálós

23.000 - 33.000

Megakadályozza a rovarok bejutását az otthonba

Terasz redőny

37.000 - 57.000

Tökéletes védelem az erős napsugarak és a szél ellen

Blackout

28.000 - 38.000

Teljes sötétséget biztosít a helyiségben

A típus kiválasztása nagyban befolyásolja az elektromos redőny funkcionalitását és az otthonunk védelmét, így fontos körültekintőnek lenni, mikor meghozzuk a döntést.

Hogyan találtam a tökéletes szakembert elektromos redőny készítéséhez a Qjob.hu oldalon

Szia! Én Anna vagyok, 35 éves, és ez az a történetem az elektromos redőnyök misztikus világában. Évek óta szenvedtem azzal, hogy a régi redőnyeim működése folyton meghibásodott, és nem voltak túl hatékonyak sem a zaj-, sem a hőszigetelés terén. Egy barátom ajánlotta a Qjob.hu oldalt, amelynek segítségével könnyen találhatok megbízható szakembereket különféle munkákhoz, beleértve az elektromos redőny készítését is.

Először is, beírtam a városom nevét, Szegedet a Qjob.hu keresőjébe, majd kiválasztottam az elektromos redőnyt készítő szakembereket. Sok nagyszerű lehetőséget találtam, és végre olyan szakértőre bukkantam, aki átfogó tanácsokat adott a megfelelő anyagválasztásról, méretekről és típusokról, valamint az árakról is.

Az árajánlatot követően, választottam egy hozzáértőt, aki 10 m2-es alumínium elektromos redőnyöt készített az otthonomba. Az árak nagyon versenyképesek voltak, és elégedett vagyok a végeredménnyel. A redőnyök gyönyörűek és hatékonyak, végre megvédenek a zajtól és a hőségtől.

A Qjob.hu oldal és a szakember, akivel dolgoztam, nagyon profi volt. A Qjob.hu számomra megbízható, és bátran ajánlom másoknak is, akik szeretnének tökéletes szakembert találni a munkájukhoz.

Remélem, hogy a történetem segített meggyőzni arról, hogy mennyire fontos megtalálni a megfelelő szakértőt az elektromos redőnyök készítéséhez, és hogy a Qjob.hu oldal kiváló választás lehet mindehhez.

Gyakori kérdések az elektromos redőny árával kapcsolatban

Mi befolyásolja az elektromos redőny árát?

Az elektromos redőny ára több tényezőtől függ, mint például az anyagminőség, a méret, a motor típusa és a kiegészítők.

Milyen előnyei vannak az elektromos redőnynek?

Az elektromos redőnyök kényelmesek, biztonságosak és energiahatékonyságot nyújtanak, így hosszú távon megéri beruházni egy minőségi elektromos redőnyre.

Hogyan lehet pénzt spórolni az elektromos redőny vásárlásakor?

Az elektromos redőny vásárlásakor érdemes figyelni az akciókat és kedvezményeket, körültekintően választani az anyagminőséget és a motor típusát, valamint a megfelelő időzítéssel vásárolni.

Milyen árkategóriájú elektromos redőnyöket érdemes választani?

Az elektromos redőny vásárlását alaposan meg kell fontolni, hogy a minőségű elektromos redőnyt válasszuk, amely hosszú távon megbízható és hatékony védelmet nyújt az otthonunk számára.

Következtetés

Az elektromos redőny ára nagymértékben befolyásolhatja a döntésünket, azonban a kényelem, a biztonság és energiahatékonyság előnyei miatt érdemes beruházni egy megbízható és minőségi elektromos redőnyre. Az elektromos redőny vásárlásakor érdemes körültekintőnek lenni, és figyelembe venni az árakat, a minőséget és a funkcionalitást. Az elektromos redőnyök hosszabb élettartammal rendelkeznek, és jobb védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságai ellen, így hosszú távon megéri beruházni rá.

Szeretne meggyőződni arról, hogy megbízható és minőségi elektromos redőnyt vásárol?

Kérjen szakemberek segítségét

 

Segítséget kérek

 

Több mint 2 éves tapasztalattal rendelkező szövegíró. Az adott, elektromos redőny árak cikk szerzője, körültekintően utána járt a témának.

Hagyj megjegyzést