Article Image

Üvegkorlát árak: gyártásra és telepítésre

Ha Ön is szeretne üvegkorlátot telepíteni, fontos tudni az árakat, valamint azt, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni a gyártás és telepítés során.
Árkalkulátor
Nincs időd böngészni??Árkalkulátor

Az üvegkorlátok egyre népszerűbbek a modern építészeti tervezésben. Nem csak esztétikusak, hanem nagyszerű alternatívát nyújtanak a hagyományos korlátok helyett. Az üvegkorlátok árai eltérőek lehetnek a különböző országokban és vállalatoknál. Az alábbiakban megnézzük, hogyan befolyásolják az árakat az eltérő tényezők.

Üveg korlát telepítésére van szükséged? 

Kérj egyedi ajánlatot a szakemberektől!

Egyedi árajánlat

Tartalomjegyzék

Termékismertető

Mi az üvegkorlát?

Az üvegkorlát egy modern építészeti elem, amelyet általában teraszokon, erkélyeken, lépcsőházakban és medencék körül használnak. Az üvegkorlátok lehetővé teszik az átláthatóságot és a tiszta megjelenést, és nagyszerű alternatívát kínálnak a hagyományos korlátokhoz képest.

Az üvegkorlátok előnyei

Az üvegkorlátok előnyei közé tartozik az átláthatóság, amely több fényt és térérzetet biztosít a helyiségben. Az üvegkorlátok kiválóan ellenállnak az időjárásnak és a vegyszereknek, amelyeket medencékhez használnak. Rendkívül esztétikusak, modern megjelenésűek és könnyen tisztíthatóak. Kül- és beltérben egyaránt használható és hosszú élettartamú.

Az üvegkorlátok anyaga

Az üvegkorlátokat általában edzett üvegből készítik, amely biztonságosabbá teszi őket. Az edzett üveg vastagsága és minősége szintén befolyásolja az árat. Az árak általában 20.000 és 100.000 forint között változhatnak, attól függően, hogy milyen vastagságú és minőségű az üveg.

Fix üvegkorlát árak

Típus

Anyag

Árak (Ft/m)

Egyszerű fix üvegkorlát

Standard üveg

20.000-30.000

Egyszerű fix üvegkorlát

Edzett üveg

30.000-40.000

Design fix üvegkorlát

Standard üveg

30.000-40.000

Design fix üvegkorlát

Edzett üveg

40.000-60.000

Hol használják az üvegkorlátokat, és hová lehet telepíteni?

Az üvegkorlátokat számos helyen és környezetben használják. A következőkben néhány példa található az alkalmazásukra:

Házak és lakások

Az üvegkorlátok nagyszerű alternatívát jelentenek a hagyományos korlátokhoz képest, mert elegánsabb és modernebb megjelenést kölcsönöznek az otthonoknak. Az üvegkorlátokat általában az erkélyekre és teraszokra szerelik fel, hogy lehetővé tegyék a kilátást és a természetes fény bejutását a házba.

Üvegkorlát a házban világosabbá teszi a területet

Üvegkorlát átlatszó, ennek köszönhetően pedig nagyban hozzájárúl a tér vizuális növeléséhez!

Irodák és épületek

Az üvegkorlátokat az irodákban és más üzleti környezetben is előszeretettel használják, mert impozáns megjelenést biztosít az épületeknek. Az üvegkorlátok általában az épület belső területein és az átriumokban találhatóak.

Szállodák és szállodai apartmanok

Az üvegkorlátokat a szállodákban és szállodai apartmanokban is alkalmazzák, hogy lenyűgöző kilátást nyújtsanak a vendégeknek, emellett modern megjelenést kölcsönöz az ingatlanoknak.

Fürdőszobák és jakuzzik

Az üvegkorlátoknak a fürdőszobákban, zuhanyzókban és a jakuzzikban is hasznát veszik, hiszen tiszta és modern megjelenést biztosít. 

Az üvegkorlátokat ezen kívül még számos helyre telepíthetik, akár erkélyekre, lépcsők mellé, szaunákba, de akár üvegfalakként és ajtóként is kiváló megoldás. Az üvegkorlátokat általában szakértők telepítik, hogy garantálják a biztonságos és hatékony kivitelezést. A megfelelő üvegkorlátgyártó és -szolgáltató kiválasztása segít az ügyfeleknek az igényeiknek megfelelő anyag kiválasztásában és telepítésében.

Mozgatható üvegkorlátok árai

Típus

Anyag

Árak (Ft/m)

Egyszerű mozgatható üvegkorlát

Standard üveg

30.000-50.000

Egyszerű mozgatható üvegkorlát

Edzett üveg

50.000-70 000

Design mozgatható üvegkorlát

Standard üveg

50.000-70 000

Design mozgatható üvegkorlát

Edzett üveg

70.000-90.000

Ha felkeltette az érdeklődését, és szeretne többet megtudni az üvegkorlátok lehetőségeiről, akkor ne habozzon!

Kérjen ingyenes konzultációt szakemberektől, és tartsa kezében a saját projektjének irányítását!

Ingyenes tanácsadás

Üvegkorlát árak és árhatározó tényezők

Az üvegkorlátok típusai

Az üvegkorlátoknak több típusa van, és mindegyiknek eltérő ára van. A fix üvegkorlátok általában olcsóbbak, mint az összecsukható vagy mozgatható korlátok. Az árak általában 20.000 és 100.000 forint között változhatnak, attól függően, hogy milyen típusú üvegkorlátot szeretne.

Az üvegkorlátok gyártási ára

Az üvegkorlátok gyártási árai eltérőek lehetnek az országon belül: általában 15.000 és 70.000 forint között változhatnak.

Az üvegkorlátok telepítési árai

Az üvegkorlát árak telepítés szempontjából változóak lehetnek az épület típusától és a telepítés helyétől függően. Az árak általában 20.000 és 150.000 forint között változhatnak, attól függően, hogy hol szeretné felszerelni azt.

Az anyagminőség befolyásolja az üvegkorlátok árát? 

Az üvegminőség határozottan befolyásolja az üvegkorlátok árát. Az árak általában 20.000 és 150.000 forint között változhatnak. Általában az árak magasabbak azoknál az üvegkorlátoknál, amelyek magasabb minőségű üvegből készülnek. 

Az üvegkorlátok telepítése

Hogyan telepítik az üvegkorlátokat?

A kivitelező először a helyszínen felméri az igényeket,  majd utána az üvegkorlátot legyártják. Ezt követően a helyszínen telepítik, ami néhány óra alatt elvégezhető.

Az üvegkorlátok telepítési folyamata

Telepítési folyamatuk egyszerűbb és gyorsabb, mint a hagyományos korlátoké. Az üvegkorlátokat speciális felszerelésekkel rögzítik.

Az üvegkorlátok karbantartása és tisztítása

Az üvegkorlát nagyon könnyen tisztítható. Ajánlott havonta legalább egyszer lemosni, hogy elkerüljük a kosz és az egyéb szennyeződések felhalmozódását. Az üvegkorlátok karbantartási árai általában 5.000 és 20.000 forint között változhatnak.

Amennyiben eldöntötte, hogy üvegkorlátokat szeretne telepíteni az otthonában, irodájában vagy üzleti környezetében,

kérjen árajánlatot, és győződjön meg, hogy a legjobb ajánlatot kapja az Ön igényeinek megfelelően!

Árajánlatkérés

Árösszehasonlítás

Az üvegkorlát árak fontos tényező a vásárlás előtt. Magyarországon az üvegkorlátok árai változóak lehetnek, és több tényezőtől függnek, például az üveg típusától, vastagságától, a korlát típusától és a gyártás minőségétől. Általánosságban elmondható, hogy az árak a méret és a tervezés függvényében változnak, és általában intervallumban mozognak.

Az árak Európában hasonlóak a magyarországi árakhoz. Az árakat számos tényező befolyásolja, beleértve az anyagköltséget, a szállítási költséget és a munkadíjat is. A nyugat-európai országokban az árak általában magasabbak lehetnek, mivel a magasabb életszínvonal és a magasabb munkadíjak hatással vannak az árakra. Azonban az árak még mindig változóak lehetnek az egyes országok, gyártók és tervezők közötti verseny miatt.

Ha Ön az üvegkorlát árakról kérne bővebb információt, kérjük, keressen minket bizalommal, és szívesen adunk részletes tájékoztatást az árakról, valamint azokról a tényezőkről, amelyek befolyásolják az árakat Magyarországon és Európában egyaránt.

Gyártók és szolgáltatók

Az üvegkorlátok gyártói Magyarországon

Magyarországon számos üvegkorlát gyártó cég van, amelyek közül néhány:

  • GlassTech Kft.
  • Eurex Trade Kft.
  • Inoxhun Hungary Kft. 

Az üvegkorlátok gyártói Európában

Európában számos üvegkorlát gyártó cég van, amelyek közül néhány:

  • Q-railing
  • Faraone
  • Glassolutions 

Magas minőségű üvegkorlátok árai

Típus

Anyag

Árak (Ft/m)

Magas minőségű fix üvegkorlát

Magas minőségű üveg

100.000-150.000

Magas minőségű mozgatható üvegkorlát

Magas minőségű üveg

150.000-200.000

Magas minőségű összecsukható üvegkorlát

Magas minőségű üveg

200.000-250.000

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül egy átlagos üvegkorlát?

Az árak általában 20.000 és 100.000 forint között változhatnak, attól függően, hogy milyen típusú és minőségű üvegkorlátot szeretne.

Milyen minőségű az edzett üveg, amelyet az üvegkorlátokhoz használnak?

Az üvegkorlátokhoz használt edzett üveg általában biztonságosabb, mint a hagyományos üveg. Az üveg vastagsága és minősége befolyásolja az árat.

Milyen típusú üvegkorlátok léteznek?

Az üvegkorlátoknak több típusa van, például fix, mozgatható és összecsukható korlátok.

Mennyi ideig tart az üvegkorlátok telepítése?

Az üvegkorlátok telepítése általában néhány óráig tart.

Hogyan lehet tisztítani az üvegkorlátokat?

Az üvegkorlátokat ajánlott havonta legalább egyszer tisztítani, hogy elkerüljük a kosz és az egyéb szennyeződések felhalmozódását. Az üvegkorlátok karbantartási árai általában 5.000 és 20.000 forint között változhatnak.

Hol lehet megvásárolni és telepíteni az üvegkorlátokat Magyarországon?

Magyarországon számos üvegkorlát gyártó és szolgáltató cég van, amelyek üvegkorlátokat és telepítési szolgáltatásokat kínálnak. Az ügyfelek választhatnak a helyi szolgáltatók közül, és lehetőség van az üvegkorlátok online vásárlására is.

Néhány elégedett ügyfél története

Sok ügyfelünk tapasztalta már, hogy az üvegkorlátok hatalmas előnyöket kínálnak az otthonuk, irodájuk vagy üzletük számára. Az alábbiakban bemutatunk néhány személyes történetet ügyfeleinktől, akik már rendelkeznek üvegkorlátokkal a Qjob.hu-n keresztül.

Zsófi története

Az ügyfelünk, Zsófi, aki egy nagy irodában dolgozik, szerette volna modernizálni a munkahelyét, és a régi, rozsdás korlátot új üvegkorlátra cserélni. A Qjob.hu oldalán keresztül talált rá az üvegkorlát szolgáltatásainkra, és kapcsolatba lépett velünk, hogy segítséget kérjen a projektjéhez. Az ügyfélszolgálatunk szakértői megvitatták a projekt igényeit, és a tervezéstől kezdve a telepítésig mindenben segítettek. Zsófi elmondta, hogy az új üvegkorlát által az irodája sokkal modernebbnek és tágasabbnak tűnik, és a munkatársak nagyon elégedettek voltak az eredménnyel.

Gábor tapasztalata

Gábor, egy lakásszövetkezeti tulajdonos, aki szerette volna biztonságosabbá tenni a lakóépület korlátjait. Megtalálta a Qjob.hu oldalát, és felvette velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük az igényeit. Az ügyfélszolgálatunk szakértői segítettek neki kiválasztani az ideális üvegkorlátot, amely megfelelt a biztonsági követelményeknek, és stílusban is passzolt a többi épülethez. Gábor elmondta, hogy az új üvegkorlát nemcsak biztonságosabbá tette az épületet, hanem esztétikai szempontból is sokkal vonzóbb lett.

Krisztián ügyfél

Egy másik ügyfelünk, Krisztián, egy exkluzív lakás tulajdonosa volt, és szerette volna, ha az erkélyek és a teraszok is modern és elegáns megjelenést kapnak. Megkereste a Qjob.hu-t, hogy segítséget kérjen az üvegkorlátok telepítéséhez. Az ügyfélszolgálatunk szakértői segítettek neki az épület stílusának megfelelő üvegkorlátok kiválasztásában. Krisztián elmondta, hogy az új üvegkorlátokkal az erkélyei és a teraszai lényegesen ízlésesebbek és újszerűbbek lettek, és megnövelték az otthonának értékét is. 

Ezek az ügyféltörténetek csak példák arra, hogy az üvegkorlátok milyen előnyöket kínálnak az otthonok, irodák és üzletek számára. Az ügyfeleink visszajelzései alapján az üvegkorlátok nem csak esztétikailag vonzóak, de biztonságosabbá is teszik a környezetet.

Az üvegkorlátok nem csak esztétikai szempontból jelenthetnek előnyt, hanem növelhetik az otthona, irodája vagy üzlete biztonságát is.

Ha szeretné biztonságosabbá tenni környezetét,

akkor kérjen tanácsot az üvegkorlátok megfelelő kiválasztásához és telepítéséhez!

Üvegkorlát ajánlatkérés

Következtetés

Az üvegkorlátok modern és esztétikus megjelenést kölcsönöznek az épületeknek és az ingatlanoknak, és nagyszerű alternatívát kínálnak a hagyományos korlátokhoz képest. Az üvegkorlátok árai változóak lehetnek a típusától, minőségétől és az épület helyétől függően. Az üvegkorlátok gyártóinak és szolgáltatóinak választéka széles és kielégítheti az ügyfelek igényeit. Az üvegkorlátok telepítése egyszerű és gyors folyamat, és az üvegkorlátok karbantartása rendkívül fontos a tartósságuk és az átláthatóságuk megőrzése érdekében.

Szövegíró, 2 éves tapasztalattal a háta mögött. Írta ezt az üvegkorlát árak című cikket. Alaposan utána járt a témának.

Hagyj megjegyzést