Article Image

Minden, amit a lézervágott kerítésekről tudni érdemes

Ismerje meg a lézervágott kerítés árakat és előnyeit! A minőségi anyagból készült kerítés megóvja otthonát a betörőktől és az időjárás viszontagságaitól. További részletek a cikkben!
Árkalkulátor
Nincs időd böngészni??Árkalkulátor

Ez a cikk kiegészítő cikként készült a már korábban közzétett kerítés építés árak című cikkhez. Az otthonunk életünk színtere, ezért mindannyian szeretnénk, ha a szívünknek kedves ház biztonságos és egyedi lenne. A kerítés az egyik legfontosabb alappillére annak, hogy élvezhessük lakóhelyünk védelmét, és egy jó minőségű lézervágott kerítés a legjobb megoldás lehet erre a problémára. Azonban, mielőtt vásárlásra adnánk a fejünket, érdemes megismerni a lézervágott kerítést kissé alaposabban.

Tartalomjegyzék

Mi az a lézervágott kerítés?

A lézervágott kerítés egy modern kerítés típus, amelynek kialakítása és gyártása során lézerrel vágják ki a fémpaneleket. A lézervágott kerítés kiválóan alkalmas biztonsági célokra, mivel strapabíró és ellenálló anyagból készül. A gyártási folyamatnak köszönhetően különleges mintákat és motívumokat lehet kialakítani rajta. Esztétikus megjelenése miatt, egyre népszerűbbé válik a modern kert- és építészeti tervezésben is. A lézervágott kerítés általában magasabb árkategóriába tartozik, de a minősége és a tartóssága miatt hosszabb távon megéri a befektetést.

Magyarországon is közkedvelt a lézervágott stílusu kerítések

Magyarországon is közkedvelt a lézervágott stílusu kerítések

A lézervágott kerítés előnyei

Hadd mutassuk be a lézervágott kerítésnek számos előnyét.

  • Biztonságosabb ház: A lézervágott kerítés minőségi anyagból készül, ami nagyobb biztonságot nyújt az otthonunknak. A kerítés megóvja a házunkat a betörőktől és az illetéktelen behatolóktól.
  • Esztétikus megjelenés: A lézervágott kerítés modern és egyedi megjelenést kölcsönöz a lakóhelyünknek. A kerítés különböző mintákkal és színekkel rendelhető, így biztos lehet benne, hogy megtalálja az otthonához legjobban illő kialakítást. 
  • Tartós és időjárásálló: A lézervágott kerítés minőségi anyagokból készül, amelyek tartósak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Nem kell aggódnunk az esetleges rozsdásodás vagy szétesés miatt.
  • Karbantartása egyszerű: A lézervágott kerítés könnyen karbantartható, és nem igényel sok időt vagy erőfeszítést. Csak rendszeresen kell tisztítani és ellenőrizni, hogy nincs-e sérülés.

 

Lézervágott kerítés előnyei szemben más kerítésekkel

Előnyök

Lézervágott kerítés

Fa kerítés

Beton kerítés

Esztétikai megjelenés

Modern és vonzó

Hagyományos

Unalmas

Tartósság

Strapabíró, ellenáll a korróziónak és a károsodásoknak

Könnyen megsérül, rothadásnak és rovar károsodásnak van kitéve

Hajlamos a repedésekre

Biztonság

Nehezen áthatolható, nagyobb biztonságot nyújt

Könnyen áttörhető, kevésbé biztonságos

Könnyen átjárható, nem nyújt kellő biztonságot

Karbantartás

Könnyen tisztítható és karbantartható

Kényes, sok karbantartást igényel

Kevesebb karbantartást igényel, de a repedések és a sérülések javítása nehéz

Rugalmasság

Különböző anyagokból és stílusokból állítható össze

Korlátozott lehetőségek az anyagok és a stílusok tekintetében

Korlátozott lehetőségek az anyagok és a stílusok tekintetében

Ár

Ár/érték arányban kedvezőbb

Ár/érték arányban változó

Ár/érték arányban változó

Ezek az előnyök azt mutatják, hogy a lézervágott kerítés a legjobb választás lehet az esztétikai megjelenés, a biztonság, a tartósság és az ár/érték arány szempontjából.

Rendelj lézervágott kerítést most!

Lézervágott kerítés érdekel

Lézervágott kerítés árak

A lézervágott kerítések árai változhatnak a különböző méretek, anyagok és a megálmodott stílusok alapján. Általánosságban azonban a lézervágott kerítés ára négyzetméterenként általában 30 000-60 000 forint között mozog. Ezen felül érdemes figyelembe venni a kerítés telepítésének költségeit is, amelyek a kerítés méretétől és a telepítés nehézségétől függően változnak.

Lézervágott kerítés készítés árak különböző szakembereknél

Szakember

Árak (Ft/m2)

Anyagok

Telepítési idő

Kovács Béla

30.000

Acél

7 nap

Nagy Gergő

45.000

Rozsdamentes acél

10 nap

Farkas Tamás

50.000

Acél és fa

16 nap

Tóth János

65.000

Rozsdamentes acél és üveg

10-20 nap

Szabó Zsolt

55.000

Acél és beton

11-20 nap

Balogh László

75.000

Acél és műanyag

6-8 hét

Horváth István

100.000

Rozsdamentes acél

3-4 hét

Kiss Róbert

120.000 

Acél

2-3 hét

Gergely Gábor

135.000

Rozsdamentes acél és beton

2-3 hét

Összességében a lézervágott kerítés ára magasabb lehet más kerítésekhez képest, de a minőség, a tartósság és a biztonsági előnyök miatt megéri befektetni egy ilyen kerítésbe. Azonban fontos, hogy összehasonlítsa az ajánlatokat és kérjen árajánlatot a kiválasztott szakemberektől, hogy megtalálja az önnek legmegfelelőbbet, és ez a Qjob.hu platformot használva szinte gyerekjáték. 

Rendelj most, hogy megtudja, mennyibe kerül egy lézervágott kerítés!

Kérj árajánlatot

Lézervágott kerítés beszerzése – mire érdemes figyelni?

Amikor a lézervágott kerítés beszerzése mellett döntünk, érdemes olyan megbízható és tapasztalt céget választani, amelyik minőségi alapanyagokat használ. Fontos, hogy a kiválasztott minta és szín megfeleljen az otthonunk dizájnjának és a környezetének is.

Mintás lézervágott kerítés

Mintás lézervágott kerítés

Lézervágott kerítés telepítése – hogyan történik?

Mivel a lézervágott kerítés készítése szakemberekre van bízva, ők rendelkeznek a megfelelő tapasztalattal és eszközökkel. A telepítés előtt fontos ellenőrizni a talaj állapotát és biztosítani a megfelelő alapozást. Elkerülhetetlen, hogy a kerítés egyenes és stabil legyen.

Rendeljen lézervágott kerítést most!

Ajánlatkérés a telepítésre

Lézervágott kerítés karbantartása

Szerencsére a lézervágott kerítés karbantartása nem igényel sok időt és energiát. A rendszeres tisztítás és ellenőrzés segít megőrizni a kerítés állapotát és megelőzni a károsodásokat. A kerítést időnként érdemes áttörölni, és átvizsgálni, hogy nincs-e sérülés.

Karbantartási munkák ára

Karbantartási munkák

Gyakoriság

Árak (Ft)

Tisztítás

Évente

15.000

Rácsok javítása

Szükség szerint

25.000

Rozsda eltávolítása

2-3 évente

25.000

Festés

3-5 évente

30.000

Rácsok cseréje

10-15 évente

40.000

Korrózióvédelem

5-7 évente

45.000

Ezek a karbantartási munkák általánosan ajánlott időintervallumok és árak, azonban konkrétan változhatnak a különböző szolgáltatók és az adott munka mérete alapján. Azonban fontos, hogy rendszeresen végezzük el a karbantartás a lézervágott kerítésünkön, hogy hosszabb ideig megőrizze esztétikai és biztonsági előnyeit.

 Rendelj most karbantartást a lézervágott kerítéséhez!

Lézervágott kerítés karbantartasa

Lézervágott kerítés szakember kereső

Az alábbiakban néhány sikertörténetet osztunk meg, amelyek segíthetnek abban, hogy miért érdemes a Qjob.hu szolgáltatásait használni a lézervágott kerítés szakember kereséséhez.

1. Éva sikertörténete

Mielőtt még megszületett a kislányunk, a férjemmel, Ferenccel elsődlegesen az otthonunk védelme volt az, ami a legtöbb fejtörést okozta nekünk. Sokáig gondolkodtunk a megoldáson, végül a lézervágott kerítés telepítése mellett döntöttünk, mivel a biztonság mellett az időtállóság is fontos a számunkra. A kivitelezésben az egyik kolléganőm segített, aki szintén egy kis jövevény érkezése miatt regisztrált a Qjob.hu oldalra, amely könnyen használható volt, és néhány nap alatt sikerült megtalálnia a legmegfelelőbb szakembert az otthona védelméhez.

2. János sikertörténete

Hosszú évek munkájával építettem fel egyedi tervezésű házamat, amelyet szeretnék majd nyugdíjas éveim alatt is maximálisan kiélvezni. A kerítés tekintetében sokáig gondban voltam, ugyanis egy egyszerű beton vagy fa kerítés nem illett volna a teraszhoz, és az összképet is rontotta volna. Ahogy hallottam a Qjob.hu nevű applikációról, egyből telepítettem, hogy megfelelő szakembert találjak az elképzeléseimhez. Bevált!

Csak ajánlani tudom, ha szeretnél minőségi szolgáltatást kapni a lézervágott kerítés telepítéséhez. Érdemes a Qjob.hu-n keresni a legjobb szakembereket, akik megbízhatóak és hatékony munkát végeznek.

Találd meg a megfelelő lézervágott kerítés szakembert most!

Szakember keresése

Összegzés

Összességében a lézervágott kerítés egy nagyon jó választás, ha biztonságos otthont szeretnénk. Bár magasabb árkategóriába tartozik, az előnyei miatt megéri befektetni egy jó minőségű kerítésbe. A lézervágott kerítés modern és esztétikus megjelenést kölcsönöz az otthonunknak, és tartós védelmet nyújt a betörésekkel és az időjárás viszontagságaival szemben. A lézervágott kerítés árakról érdemes több információt gyűjteni, mielőtt vásárlás mellett döntenénk, de biztosak lehetünk benne, hogy egy jó minőségű lézervágott kerítés megbízható és tartós megoldást nyújt otthonunk védelmére.

Gyakori kérdések és válaszok

Mennyire biztonságos a lézervágott kerítés?

A jó hír az, hogy a lézervágott kerítés nagyon biztonságos, és megbízható védelmet nyújt az otthonunknak. A minőségi anyagok masszívvitása megakadályozza a betöréseket és a behatolók által okozott károkat.

Milyen gyakran kell karbantartani a lézervágott kerítést?

A lézervágott kerítés karbantartása nem igényel sok időt és energiát. Rendszeresen érdemes tisztítani és ellenőrizni a kerítést, hogy megakadályozzuk a sérüléseket és a rozsdásodást.

Milyen színek és minták közül lehet választani a lézervágott kerítésnél?

A lézervágott kerítés számos színben és mintában rendelhető, így biztosan találunk olyan opciót, amely illeszkedik az otthonunk stílusához és a környezetünkhöz.

Mennyi idő alatt telepítik a lézervágott kerítést?

Mint minden másnál, a lézervágott kerítés telepítési ideje is függ a kerítés méretétől és a helyszín állapotától, valamint a kért anyagtól és mintától.

Rendeld meg a lézervágott kerítés tervezést most!

Lézervágott kerítés tervezése

Számos témában írt cikket, 4 éves tapasztalattal a háta mögött, alaposan utánajárva a témának írt a lézervágott kerítés árakról.

Hagyj megjegyzést