Article Image

Toló erkélyajtó árak - Hogyan válasszuk ki a megfelelő toló erkélyajtót?

Tudjon meg többet arról, hogy mennyibe kerül egy toló erkélyajtó, és hogyan választhatja ki a legjobb ajánlatot a pénzéért.
Árkalkulátor
Nincs időd böngészni??Árkalkulátor

A toló erkélyajtók modern és praktikus megoldások, amelyek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek itthon is. Ha éppen egy tolóajtó vásárlását tervezzük fontos tudni milyen típusok vannak és milyen árakon lehet beszerezni őket. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan válasszuk ki a megfelelő tolóajtót erkélyünkre.

Tartalomjegyzék

Tolóajtó ideális megoldás erkélyünk számára

Tolóajtó ideális megoldás erkélyünk számára

Toló erkélyajtó árak és típusok

A toló erkélyajtók költségeit nagymértékben típusuktól függnek. A leggyakrabban műanyagból, fából és alumíniumból készülnek, amely nagyban befolyásolja értéküket is. Ezek mellett a különböző tolóajtók száma és típusa is eltérhet, ezért érdemes jól körülnézni mielőtt megvásárolunk egyet.

Szeretne megbízható, biztonságos és stílusos toló erkélyajtót otthonába?

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Kapcsolatfelvétel

 

Toló erkélyajtó típusok - melyik a legjobb?

A tolóajtók típusai különböző anyagokból készülnek és eltérő árakon vásárolhatók meg. Először is, meg kell határoznunk, milyen típusú erkélyajtó illik legjobban az otthonunkhoz. Például, ha fontos számunkra az energiatakarékosság, akkor a műanyag tolóajtó lehet a legjobb választás. Az árak általában 120.000-380.000 forint között mozognak.

Műanyag toló erkélyajtó árak

A műanyag toló erkélyajtó árai különbözőek lehetnek, és általában az ajtó mérete, az anyag minősége és az egyéb funkciók befolyásolják az árat. Általában 114.000-380.000 forint között mozog az ára, viszont ez az összeg akár 600.000 forintig is emelkedhet, ha például extra szigetelési funkciókat szeretnénk.

Műanyag toló erkélyajtók árai

Szélesség (cm)

Magasság (cm)

Ár (Ft)

120

200

120.000

150

220

176.000

180

240

257.000

200

260

315.000

220

280

370.000

Fa toló erkélyajtó árak

A fából készült tolóajtók általában magasabb árkategóriába tartoznak, az árak 400.000-1.000.000 forint között mozognak. Azonban a fa toló erkélyajtók kiváló minőségű anyagból készülnek, és hosszú élettartammal rendelkeznek, valamint esztétikus megjelenést biztosítanak az otthonunk számára.

Fából készült toló erkélyajtók

Szélesség (cm)

Magasság (cm)

Ár (Ft)

120

200

280.000

150

220

330.000

180

240

390.000

200

260

440.000

220

280

546.000

Alumínium toló erkélyajtó árak

Az alumínium toló erkélyajtók általában az árkategória középső részébe esnek, árak 240.000-560.000 forint között mozognak. Az ilyen erkélyajtók erős és tartós anyagból készülnek és számos színben és kialakításban kaphatók.

Alumínium toló erkélyajtók költségei

Szélesség (cm)

Magasság (cm)

Ár (Ft)

120

200

210.000

150

220

256.000

180

240

300.000

200

260

345.000

220

280

388.000

Az árak tájékoztató jellegűek és változóak lehetnek az eltérő típusú ajtók és a beépítési költségek miatt. Javasoljuk, hogy kérjen árajánlatot több szaküzlettől és szakértőtől is. Az ajánlatok összehasonlítása segít Önnek megtalálni a legjobb ajánlatot és a legmegfelelőbb toló erkélyajtót.

Szeretne többet megtudni a toló erkélyajtókról?

Kérjen most egy szakértő tanácsát!

Ajánlatkérés

 

Toló erkélyajtó méretei és árai

Az ajtó mérete és száma jelentősen befolyásolja az árat is. Általában a toló erkélyajtók 2-3 vagy 4-5 szárnyal kaphatók. Az árak az ajtó méretétől függően változnak.

Toló erkélyajtó árak 2-3 szárnyal

Ha 2-3 szárnyú toló erkélyajtót vásárolunk, akkor az árak általában 200.000-400.000 forint között mozognak.

Toló erkélyajtó árak 4-5 szárnyal

Ha 4-5 szárnyú toló erkélyajtót szeretnénk vásárolni, akkor az árak általában 330.000-800.000 forint között mozognak.

Toló erkélyajtó árak a beépítéssel

A beépítés árai szintén közrejátszanak az összköltségben. Az árak változhatnak a beépítés nehézségi szintje és a munkaerő költségei alapján.

Toló erkélyajtó beépítésének költségei

A toló erkélyajtó beépítésének árai általában 50.000-150.000 forint között mozognak.

Toló erkélyajtó árak az ablakméret alapján

Az ablakméret is befolyásolja a toló erkélyajtó árát. Általában az ajtó szélessége és magassága növeli az árat.

Bízza szakemberre tolóajtói telepítését - vegye fel velünk a kapcsolatot ma!

Profi telepítés

Tólóajtók árai

A toló erkélyajtók árai nagyon változóak lehetnek, és több tényezőtől függnek, mint például az anyag, a típus, az ajtó mérete, a szárnyak száma és az ablakméret. A legolcsóbb tolóajtók általában 82.000 forinttól kezdődnek, míg a legdrágábbak ára akár 1.000.000 forintot is elérheti. Fontos megjegyezni, hogy a toló erkélyajtók ára nem csak az ajtó vételárát tartalmazza, hanem a beépítés és az egyéb költségek költségeit is.

Mi befolyásolja a toló erkélyajtó árát?

Mint az már említve volt, a toló erkélyajtó árát nagyban befolyásolja az ajtó mérete, az anyag minősége, a típus, a szárnyak száma, valamint a beépítés költségei is. További költséget jelenthet az ajtó kiegészítő funkcióinak beépítése, például a szigetelés és a biztonsági rendszerek.

Mit kell tudnunk a toló erkélyajtó árakról?

A toló erkélyajtók árai jelentősen változhatnak, és sok tényezőtől függnek. Fontos előzetesen tájékozódni a különböző típusokról és az árakról, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb toló erkélyajtót. Az árak mellett figyelembe kell vennünk az ajtó minőségét, a beépítés költségeit, valamint az ajtó kiegészítő funkcióit is.

Hol találhatjuk meg a legjobb toló erkélyajtó árakat?

Mivel a tolóajtók árai változóak lehetnek, ezért fontos összehasonlítani a különböző típusokat és árakat, hogy megtaláljuk a legjobb ajánlatot. Ajánlott árajánlatokat kérni különböző szaküzletektől, és szakértőket is megkérdezni a toló erkélyajtók árakról és típusairól.

Hagyományos erkély toló ajtó

Hagyományos fa erkély tolóajtó

Zsuzsa Élménybeszámolója: Sikeresen Rátalált A Megfelelő Toló Erkélyajtó Szakértőre A Qjob.hu-n

Sokáig keresgéltem az interneten, hogy megtaláljam a legmegfelelőbb toló erkélyajtót a lakásom számára. Nem volt könnyű, mert számos ajánlatot találtam, de nem tudtam, melyiket válasszam. És azt sem tudtam, hogy kinek bízzam el a beépítést.

Egy barátom ajánlotta a Qjob.hu oldalt, amelyen szakértőket lehet találni különböző munkákhoz, beleértve a toló erkélyajtó beépítését is. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom, és nagyon örülök, hogy így tettem.

Regisztráltam a Qjob.hu oldalon és leírtam az igényeimet. Az oldal nagyon egyszerű használni, és hamarosan megkaptam az ajánlatokat az ajtókra és a beépítésre vonatkozóan is. Végül azt a szakértőt választottam, akinek a referenciái a legjobbak voltak.

A szakértő, Péter, nagyon segítőkész volt, és mindent részletesen elmagyarázott. Megmutatta nekem a különböző típusú ajtókat és az árakat is. Végül egy műanyag toló erkélyajtóra esett a választásom, ami nagyon jól néz ki az otthonomban.

A beépítési folyamat rendkívül sima volt, és Péter nagyon profi volt. Egyetlen probléma sem merült fel, és a végeredmény fantasztikus lett. Az ajtó nagyon szép és jól működik, és végre azt érzem, hogy teljes mértékben élvezhetem a teraszt.

Összességében nagyon elégedett vagyok a Qjob.hu oldallal és Péterrel is. Azt javaslom mindenkinek, aki toló erkélyajtót vagy más munkát szeretne végeztetni, hogy használja a Qjob.hu-t. Nem csak pénzt takarít meg, hanem időt is, és biztos lehet benne, hogy megbízható szakértőt talál a munkára.

Köszönöm Qjob.hu és Péter, hogy segítettek nekem megtalálni a tökéletes toló erkélyajtót! A lakásom most sokkal szebb és kényelmesebb lett, és végre élvezhetem a teraszt a szabadidőmben is!

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyi idő alatt lehet telepíteni egy toló erkélyajtót?

A telepítési idő változó lehet, és függ az ajtó típusától, az ügyfél igényeitől és a kivitelezőtől is. Általában azonban egy egyszerű toló erkélyajtó beépítése 1-2 napot vesz igénybe.

Milyen anyagokból készülnek a toló erkélyajtók?

A toló erkélyajtók többféle anyagból készülhetnek, például fából, műanyagból és alumíniumból. Minden anyagnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, így az ajtó típusát és anyagát általában az ügyfél igényei határozzák meg.

Hogyan lehet megfelelően karbantartani a toló erkélyajtókat?

A toló erkélyajtók karbantartása rendkívül fontos annak érdekében, hogy az ajtók jól működjenek és hosszú élettartamúak legyenek. Az ajtók karbantartásához általában csak egy kis idő és energia szükséges. Az ajtók rendszeres tisztítása, kenése és ellenőrzése segít megőrizni a jó állapotukat.

Hogyan lehet megválasztani a megfelelő toló erkélyajtót?

A megfelelő toló erkélyajtó kiválasztása számos tényezőtől függ, például az ajtó típusától és anyagától, az üveg vastagságától és a biztonsági funkcióktól. A legjobb, ha az ajtó kiválasztásához szakértő segítségét vesszük igénybe, aki segít a megfelelő ajtó kiválasztásában.

Mennyibe kerül egy toló erkélyajtó általában?

Az árak változóak lehetnek, és függnek az ajtó típusától, anyagától és méretétől is. Általában azonban egy egyszerű toló erkélyajtó ára 100.000-300.000 Ft között mozoghat, míg a nagyobb és bonyolultabb ajtók ára akár 1 millió forint is lehet. A pontos árat általában csak az ajtó megtervezése és felmérése után lehet meghatározni.

Végszó

Összefoglalva, a toló erkélyajtók praktikus és modern megoldások az otthonokban. A toló erkélyajtók árai nagyon változóak lehetnek, és függnek az anyag minőségétől, a típustól és az ajtó méretétől. Azonban az ajtó ára mellett figyelembe kell vennünk az ajtó minőségét, a beépítés költségeit és az ajtó extra funkcióit is. Ajánlott előzetesen tájékozódni a különböző típusokról és árakról, valamint szakértőkkel is konzultálni a megfelelő toló erkélyajtó kiválasztásához.

Szakembert keresek

Szövegíró, 2 éves tapasztalattal a háta mögött. Írta ezt a toló erkélyajtó árak című cikket. Alaposan utána járt a témának.

Hagyj megjegyzést