Article Image

Mennyibe kerül egy WPC kerítés telepítése Magyarországon?

Cikkünkben mindent megtudhatsz a WPC kerítések telepítéséről Magyarországon, beleértve az árakat, a típusokat és az előnyöket és hátrányokat.
Árkalkulátor
Nincs időd böngészni??Árkalkulátor

Ha WPC kerítést szeretnél telepíttetni, de nem tudod hogyan kezdj hozzá, akkor jó helyen jársz! A WPC kerítések egyre népszerűbbek Magyarországon, mert számos előnnyel járnak, többek között könnyen letelepíthetők és karbantarthatók, illetve rendkívül időjárásállók is. Ezenkívül széles választékban elérhetők különböző típusokban, színekben, és mintákban, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és az ízlésének megfelelő kerítést.

Ebben a cikkben mindent megtudhatsz a WPC kerítések telepítéséről Magyarországon beleértve az árakat, a típusokat, illetve mik szólnak a telepítés ellen és mellett. Olvasd el sikertörténetünket, hogyan találtunk megbízható szakembert a Qjob.hu-n keresztül, és találj magadnak te is ötleteket a WPC kerítésedhez!

Tartalomjegyzék

Mi az a WPC kerítés?

A WPC (Wood Plastic Composite) kerítés egy műanyag és fa részekből álló kerítéstípus. Ez a kerítés környezetbarát alternatívája a hagyományos fakerítéseknek, mivel kevesebb faanyagot használnak fel a gyártásához. Emellett hasonló megjelenéssel és textúrával rendelkezik, mint a fakerítés, azonban sokkal tartósabb és könnyebben karbantartható. A WPC kerítések ára általában 35.000-85.000 Ft között mozognak, attól függően milyen hosszú és magas a kerítés.

WPC kerítések árai Magyarországon (2021-2024)

Kategória

2021

2022

2024

Maximal

80.000 Ft

85.000 Ft

105.000 Ft

Átlagos

50.000 Ft

62.000 Ft

80.000 Ft

Minimális

30.000 Ft

40.000 Ft

50.000 Ft

Ez a táblázat bemutatja a WPC kerítések árát Magyarországon a maximális, átlagos és minimális árak szerint az elmúlt három évben. Az árak folyamatosan változnak, és az árváltozásokat számos tényező befolyásolhatja, mint például az alapanyagok ára, a kereslet-kínálat és a munkaerő költségei, ezért fontos, hogy átfogó piackutatást végezzen, mielőtt WPC kerítést telepíttetne.

Miért választják sokan a WPC kerítéseket?

A WPC előnye, hogy könnyen karbantartható, nem korrodálódik, illetve nem igényel festést vagy felületkezelést, mint a fából készült kerítések. Ezenkívül, mivel a WPC műanyag és fa részekből áll, jelentősen hosszabb élettartamra számíthatunk az ilyen kerítéseknél, mint a fakerítésektől.

Ha szükséged van segítségre a WPC kerítés kiválasztásában, akkor szakértőink állnak rendelkezésedre!

Segítséget kérek

Wpc kerítés telepítése

Újonnan telepített WPC kerítés

Milyen tényezők befolyásolják a WPC kerítés árát?

A kerítés hossza és magassága

Az árat jelentősen befolyásolja a kerítés hossza és magassága. Ha a kívánt kerítés hosszabb és magasabb, az ára is magasabb lesz, mint a rövidebb és alacsonyabb kerítéseké. Ez az összeg általában 8.000-15.000 Ft között mozog egy méterenként.

A kerítés színválasztéka

A WPC kerítések különböző színekben kaphatók, általában 25.000-40.000 Ft között változik a színes WPC összege. A színek közötti árkülönbség minimális, de extrém színű kerítések esetén az árak is magasabbak lehetnek. .

A kerítés mintázata

A WPC kerítések mintázata is befolyásolja az árát. A természetes fa minta az általánosan elérhető minták közé tartozik, viszont egyedi minta esetén az árak is megemelkedhetnek. Jellemzően a végösszeg 30.000-80.000 Ft között alakul.

WPC kerítések típusai és árai

Típusok

Árak

Sima WPC kerítések

15.000-40.000 Ft

Dekoratív WPC kerítések

30.000-50.000 Ft

Klasszikus WPC kerítések

20.000-45.000 Ft

Modern WPC kerítések

35.000-55.000 Ft

Design WPC kerítések

70.000-105.000 Ft

Színválaszték

+8.000-20.000 Ft

Ez a táblázat bemutatja a leggyakoribb WPC kerítés típusokat és az árukat, amelyek változhatnak a típusoktól és a színválasztéktól függően.

A kerítés tartozékai és kiegészítői

A WPC kerítésekhez vásárolható kiegészítők és tartozékok ára is megemelheti a kerítés végösszegét. Ilyen például a kerítéskapu, a zsanér és a zár. Az árak általában 18.000-50.000 Ft között változnak, attól függően, hogy milyen típusú alkatrészre van szükségünk.

A kerítés telepítési nehézségei

Telepítésük lényegesen egyszerűbb, mint a hagyományos fakerítéseké, mivel könnyebb és kevesebb alapanyagot igényel. Az árak általában 15.000-30.000 Ft között változnak, attól függően, hogy milyen nehézségekbe ütközik a telepítés.

A WPC kerítés telepítési árai

Elemek Árak WPC kerítés 10.000-30.000 Ft Kerítéskapu 15.900-40.000 Ft Zsanér és zár 12.000-30.000 Ft Telepítési díj 15.000-30.000 Ft Alapanyagok 5.000-10.000 Ft Kiegészítők 18.000-50.000 Ft A WPC kerítés telepítése több elemet is magába foglal, amelyek ára eltérő lehet. Az árak a WPC kerítés, a kerítéskapu, a zsanér és zár, a telepítési díj, az alapanyagok és a kiegészítők árát tartalmazzák.

Ha az árak és a telepítési folyamat részleteire kíváncsi vagy, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

Szeretnék többet megtudni!

Milyen árakat kérnek átlagosan a WPC kerítés telepítéséért Magyarországon?

Az árak általában 20.000-60.000 Ft között változnak a kerítés magasságától, hosszától és a hozzá illő kiegészítők jellegétől függ, valamint attól, milyen nehézségekbe ütközik a telepítés. Az árak azonban eltérőek lehetnek a különböző vállalkozók és telepítők díjszabása végett.

A WPC kerítés telepítő szakemberek árai Magyarországon

Cégnév

Árak

Kerítéscenter

26.000-60.000 Ft

Pávaépítő Kft.

35.000-55.000 Ft

Budaörsi Kerítések

15.000-35.000 Ft

Budai Faiskola Kft.

7.000-16.000 Ft

Fásy Kerítések

8.000-32.000 Ft

Hegyvidék Kerítések

24.000-60.000 Ft

Milyen tényezőkre érdemes figyelni a WPC kerítés telepítése során?

A megfelelő alapok biztosítása

Az alaphelyzet biztosítása rendkívül fontos a WPC kerítés telepítése során. A megfelelő alapok biztosítják, hogy a kerítés stabil és tartós legyen. A WPC kerítések általában kevesebb alapanyagot igényelnek, mint a hagyományos fakerítések, de ettől függetlenül is mindig fontos a megfelelő alapok lefektetése.

A megfelelő tartozékok kiválasztása

A megfelelő tartozékokokkal rendelkezni szintén fontos a kerítés telepítése során. A kerítéskapu, a zsanér és a zár fontos elemek a kerítés stabilitásának és biztonságának biztosításához. Ügyeljen arra, hogy a kiválasztott tartozékok megfeleljenek a kerítés méretének és súlyának!

A kerítés karbantartása és tisztítása

A WPC kerítések általában könnyen karbantarthatók, de mégis fontos figyelmet fordítani a rendszeres ellenőrzésre és a tisztításra ezáltal akerítés élettartama hosszabb lesz, ileltve ezzel a penészesedés és a szennyeződés is megakadályozható. Használjon enyhe szappanos vizet és egy puha kefét a kerítés tisztításához!

A WPC kerítés karbantartásának költségei

Karbantartási feladatok Árak Takarítás 4.000-12.000 Ft Olajozás 10.000-20.000 Ft Felújítás 20.000-40.000 Ft Cserélendő elemek 5.000-15.000 Ft/db

Ha szeretnél többet megtudni a WPC kerítés telepítéséről, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

Kapcsolatfelvétel

Sikertörténet WPC kerítés telepítésről a Qjob.hu-n keresztül

Sokáig kerestem a megfelelő szakembert, hogy WPC kerítést telepíttethessek a kertembe Szegeden. Rengeteg időt töltöttem az interneten keresgélve, és számos különböző szakemberrel beszéltem. Azonban mindig valami hiányzott. Végül rábukkantam a Qjob.hu oldalra, és megtaláltam a megoldást.

Regisztráltam az oldalon, és azonnal kapcsolatba kerültem Tamással, aki rendkívül segítőkész volt, és számos kérdésemre választ adott. Megosztotta velem a korábbi munkáinak képeit és árait is, ami segített nekem megbízható képet kapni róla.

Végül megállapodtunk az árban, ami teljesen megfelelt a költségvetésemnek, és egyeztettük a telepítés időpontját. Tamás és csapata nagyon gyorsan és hatékonyan dolgozott, és nagyon elégedett voltam az eredménnyel.

Most büszkén mutogatom a kertemben álló gyönyörű WPC kerítést a barátaimnak, és ajánlom Tamást és a Qjob.hu-t minden olyan embernek, aki megbízható szakembert keres.

Nagyon hálás vagyok, hogy végre megtaláltam a megfelelő szakembert, és hogy a Qjob.hu segített nekem ebben.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hol érdemes keresni a WPC kerítés telepítéséhez szakembert Magyarországon?

A WPC kerítés telepítéséhez számos szakember és vállalkozó kínálja szolgáltatásait Magyarországon. Fontos körültekintően választani, és megfelelő referenciákat kérni. Keresse a legmegbízhatóbb szakembereket az interneten, vagy kérdezzen a barátaitól és a családjától ajánlásokat.

Hogyan válasszunk megfelelő szakembert a WPC kerítés telepítéséhez?

Válasszon olyan szakembert, aki tapasztalt és megbízható. Kérjen referenciákat és nézze meg a korábbi munkáikat! Ügyeljen arra, hogy az általa kínált árak reálisak legyenek, és ne vállaljon munkát olyan szakemberrel, aki nem rendelkezik szükséges engedélyekkel és biztosítással.

Milyen referenciákat érdemes kérni a szakembertől?

Kérjen referenciákat az előző munkáiról, és kérdezze meg a korábbi ügyfeleit, hogy elégedettek voltak-e a munkával. Az elégedett ügyfelek referenciái jó jele annak, hogy a szakember megbízható és tapasztalt.

Milyen garanciákat érdemes kérni a WPC kerítés telepítésekor?

A legtöbb szakember és vállalkozó biztosít garanciát a munkájára. Kérdezze meg a szakembert, hogy milyen garanciákat kínál, és mennyi ideig tartanak. Ügyeljen arra, hogy a garancia írásban legyen rögzítve, és tartalmazza az összes fontos információt, beleértve a munka határidejét és a garancia feltételeit.

Ha megbízható és tapasztalt szakemberre van szükséged a WPC kerítés telepítéséhez, kattints!

Szakembert keresek

Következtetés

A WPC kerítés telepítése jó alternatíva lehet az átlagos fakerítések helyett. A WPC könnyen karbantartható, tartós és környezetbarát, ára általában 20.000-50.000 Ft között változik hosszától és magasságától függően. A végösszeget továbbá befolyásolja még az extra kiegészítők és az esetleges, a munka során felmerülő nehézségek típusa.

Telepítése során fontos körültekintően választani szakembert és ügyelni arra, hogy az általa kínált árak reálisak legyenek. A megfelelő alapok kialakítása és a megfelelő tartozékok kiválasztása kulcsfontosságú a kerítés stabilitásának és biztonságának biztosításához. 

Végül pedig rendszeres odafigyelést igényel a kerítéselemek karbantartása és tisztítása is, biztosítva ezzel a hosszabb élettartamot és a szép megjelenést. Ha a kerítést megbízható és tapasztalt szakember telepíti, akkor biztos lehet benne, hogy a kerítés stabil és tartós lesz, és sok éven át fog esztétikai szépséget yújtani kertünknek, otthonunknak.

Szövegíró, 2 éves tapasztalattal a háta mögött. Írta ezt a wpc kerítés telepítés című cikket. Alaposan utána járt a témának.

Hagyj megjegyzést