Article Image

Mennyibe kerül a hajhosszabítás?

Már akár 25.000-30.000 Ft-ért is tudunk hajat hosszabbítani. Ha azonban természetes és esztétikus hajkoronára vágyunk, 120.000-130.000 Ft-ba is kerülhet!
Árkalkulátor
Nincs időd böngészni??Árkalkulátor

Hogyan alakulnak a hajhosszabítás árak 2024-ben?

Sokféle hajhosszabbítási technikáról beszélhetünk, ennek fényében pedig az árak is elég változatosan alakulhatnak. A póthaj felhelyezésétől függően különböző elszámolási módokkal találkozhatunk. Van, ahol grammban adják meg a költségeket, de azzal is találkozhatunk, hogy tincsenként számolják.

Hajhosszabítás ár statisztika

Szeretnél hajhosszabítást?

Kérj most!

Hajhosszabítás 20.000 Ft-ért

Tartalomjegyzék

Hajhosszabítási költségek

 

Árak

Átlagos ár

60.000 Ft

Minimum ár

20.000 Ft

Maximum ár

300.000 Ft

A hajhosszabbítás átlagos költsége tehát nagyjából 60-80.000 Ft között alakul!

Mennyibe kerülnek a különböző hajhosszabítási technikák?

Ahogy említettük, a klasszikus hajhosszabbítás már 30.000 Ft-tól is elérhető, azonban az európai minőségű haj esetében a 160.000 Ft-os költség sem ritka. Mivel azonban többféle módszer is létezik, amivel felhelyezhetők a póthajak, így szeretnénk ismertetni az egyes típusokat.

Csatos póthaj használata

A csatos póthaj felrakása miatt lehet nagyon népszerű a hölgyek körében. Hiszen amikor szeretnénk, egyszerűen felpattintjuk, mint egy hajcsatot, rögzítjük és mehetünk is az eseményre. Éppen ezért akkor tudjuk ajánlani ezt a megoldást, ha nem minden nap szeretnénk hosszabb hajat hordani, csak egy-egy alkalomra, rendezvényre szeretnénk egy kis extrát csempészni a megjelenésünkbe. 

Használatát tekintve a következőt tudjuk elmondani: ezeket a tincseket az enyhét feltupírozott hajtőnél kell rögzíteni több sorban. A csatok és a póthaj tetején végigfutó szilikoncsík azt a célt szolgálja, hogy a lehető legtartósabb legyen a póthaj. Ennek köszönhetően tartós maradhat egy szombati buliban vagy egy lakodalmi mulatás során is. Sporthoz vagy extrém testmozgáshoz azonban érdemes lehet a saját hajunkkal együtt ezt is összefogni.

Felmerülhet a kérdés, hogy milyen hajviseletet lehetséges ezzel elkészíteni? Akármilyet! Ha szeretnénk, napi szinten hordhatjuk, vagy csak alkalmanként, kiegyenesíthetjük és begöndöríthetjük, de kontyba fogva is viselhetjük.

De mennyi is az annyi? Egy csatos hajtincset, ami 70 g hajat tartalmaz és nagyjából 35-40 cm hosszúságú, már 14.000-18.000 Ft között is megvásárolhatunk. Alapvetően, ha vékony szálú a hajunk, általában elég szokott lenni 100 g a póthajból, ami jelen esetben 20.000-25.000 Ft nagyjából a 35-40 cm-es hosszúságú hajból. Vastagabb szálú haj esetén már 150-200 g is kellhet, ami akár 40.000-50.000 Ft-os költséget is jelenthet.

Tape-in vagy más néven ragasztócsíkos hajhosszabítás

Ennek a technikának az a titka, hogy a saját hajtincsekhez rögzítik a ragasztós tincset a fejbőrtől nagyjából 0,5-1 cm-es távolságra. Mint egy szendvics, úgy kerül a saját hajtincs beépítésre a két póthaj tincs közé. Ez az a típus, amit, ha nem megfelelően készítenek el és esetleg vastag tincsekhez kerül rögzítésre a póthaj, akkor elég látható lesz, hogy mesterségesen történt a hajhosszabbítás.

Ennek már kicsit bonyolultabb a leszedése, mint a korábban említett csatos póthajnak, hiszen speciális, keratinos oldószerre van szükség. Ezt a folyadékot a saját és a póthaj találkozásához csepegtetik, ami elkezdi leoldani a hajszálakról a tincset. Ha azt érzik a szakemberek, hogy kicsit megakadt a póthaj lehúzása, egyszerűen csak cseppentenek még a hajra és folytatják az eltávolítást.

A ragasztócsíkos hajhosszabbítás során viselt frizura ápolása kicsit komplikált tud lenni. Hiszen a hajtövet nem igazán érheti olajos, etanolos, alkoholos vagy szulfát tartalmú sampon, balzsamok vagy éppen hajvégápoló olaj. A hajkoronát mindig a legalacsonyabb hőfokon és intenzitással meg kell szárítani, hiszen nem aludhatunk el vizes hajjal. A törlése is nagyon óvatosan kell, hogy történjen. Éjszakára érdemes lehet 1-2 copfba befonni, nap közben pedig többször kifésülni.

Átlagosan 4-10 hét szokott lenni ennek a ragasztócsíkos póthajnak a hordási ideje, utána frissíteni kell a ragasztást.
A ragasztócsíkos póthajból átlagosan 12-16 pár is kellhet, hogy tökéletes végeredményt kapjunk. Ilyen mennyiség esetén nagyjából 25.000-35.000 Ft-os költséggel kell kalkulálnunk.

A ragasztócsíkos hajhosszabbítás az egyik leggyorsabban kivitelezhető megoldás.

A ragasztócsíkos hajhosszabbítás az egyik leggyorsabban kivitelezhető megoldás.

Hajfelvarrás fonat segítségével

A hajfelvarrásnak az egyik elterjedt formája a hajhosszabbítás fonással történő kivitelezése. Ilyen esetben előre beszínezik az eredeti haj színére a tincseket, majd 1-2, de akár 3-4 sorban is apró fonást hoznak létre vízszintesen a saját hajból. Ez a sáv fogja képezni az alapját a hajhosszabbításnak.

Amikor a fonatok elkészültek, ezekre kerül igazából felvarrásra a póthaj. Aznap még okozhat pici kellemetlenséget, hogy nagyobb súly nehezedik a hajhagymákra, picit viszkethet, enyhén fájhat (mint amikor túl szorosra kötjük a hajgumit), de másnapra már el is múlik.

Mivel ez a technika nem érzékeny a környezeti hatásokra (szél, napsütés), sem a különböző kozmetikai termékekre (sampon, olajos balzsamok), így nem szükséges drasztikus változásokat eszközölnünk a hajápolási rutinunkban. Mindent csinálhatunk úgy, ahogy előtte.

Ennél a kivitelezésnél egy nagyjából 4.000-5.000 Ft-os munkadíjat érdemes számolnunk a hajtincsek mellé, valamint az esetleges festési költséget. Így pedig egy 30.000-40.000 Ft közötti összeget kaphatunk a kivitelezés végén.

Hajvarrás fonat nélküli kivitelezése

Ez a technika lényegében a varrásnak és a mikrotechnikának a keveréke. A tincsek felhelyezése hasonlóan a fonatos technikához, vízszintesen történik, viszont a fonat hiányában egy sokkal diszkrétebb, természetesebb végeredményt kapunk.

A hajfelvarrás általában előzetes konzultációval, előkészületekkel jár. Hiszen előre fel kell fűzni a póthajat, hogy amikor megérkezünk, már „csak” rögzíteni kelljen. Ezeket a hajtincseket mikrofonatok segítségével rögzítik, amik előnye, hogy a hajszálak továbbra is ugyanolyan irányban állnak, nem törnek meg. Ezeket a „csomókat” sorokba rendezve helyezzük fel, az igényeknek megfelelően. A költségei ennek a technikának is 25.000-40.000 Ft között alakulnak.

Szeretnéd kipróbálni a hajvarrásos, fonat nélküli hajhosszabbítást?

Hozz létre egy feladatot, amiben kifejezetten erre a technikára keresel szakembert! Adj fel egy hirdetést, majd válogass a jelentkezők között!

Egyedi hajhosszabítás érdekel

Mikrocsomózásos technika

Ha már említettük az imént a mikrocsomozásos technikát, szeretnénk kifejezetten erről is beszélni egy kicsit. Ugyanis ez egy rendkívül kíméletes eljárás, ami egyáltalán nem károsítja és roncsolja az eredeti hajat. Valamint, ha szakszerűen van felhelyezve, alig látható és mindenféle hajkorona elkészíthető belőle.

A titka, hogy a lehető legkisebb egységeseket csomózzák fel, hogy a legkevésbé se legyen feltűnő. Ezeket a mikro csomókat is sorokba rendezve helyezik fel, hogy szisztematikusan könnyen leszedhető legyen.
Ezzel a technikával tudjuk biztosítani a fejbőr tökéletes szellőzését, valamint a leszedett hajtincseket szinte 100%-osan újra tudják használni a szakemberek. A javasolt hordási idő nagyjából 3 hónap. Ezek után a tincseket újra kell csomózni.

Egy átlagos mikrocsomózásos hajhosszabbítás nagyjából 15.000-40.000 Ft között alakul, attól függően, hogy mennyi póthajra van szükség. Ugyanennek a levétele pedig 3.000-6.000 Ft lehet.

Hőillesztéses hajhosszabbítás

Szinte mindegyik hajhosszabbításos módszernek van valamilyen előnye, azonban a hőillesztés az, ami talán a legtermészetesebb és legkímélőbb módszer. A más néven keratinos hajhosszabbításnak is nevezhetjük, hiszen a folyamat során a keratin hatására rögzül a póthaj a saját tincseinkhez. A legelső lépésben a szakemberek apró tincsekre bontják a frizurát és ezekhez kerül majd rögzítésre a póthaj. A póthaj töve van bekenve keratinnal, ami hő hatására megköt, így rögzül a hajkoronához.Ennek a típusnak az eltávolításához már oldószer szükséges, amelyhez kifejezetten ajánlott szakember kezei közé feküdni és nem otthon próbálkozni vele!

Amennyiben megfelelően gondoztuk és vigyáztunk a póthajra, amíg viseltük, akkor ugyanezek a tincsek ismét rögzíthetők lesznek a következő hajhosszabbítás során. A hátránya azonban, hogy minden leszedés esetén a keratinos véget levágják és újra keratinozzák, amivel rövidül a hajhossz.Ennek a technikának a költségei 30.000-50.000 Ft között alakulnak átlagosan.

Hőillesztéses hajhosszabítás

A csatos és ragasztócsíkos hajhosszabbításon kívül érdemes a többi technika kivitelezését fodrászra vagy profi szakemberre bízni!

Ragasztásos hajhosszabítás

Néhány gondolatban szeretnénk összefoglalni, hogy milyen információkat érdemes tudni a ragasztásos hajhosszabbításról, technikáról. Ezek alatt érthetjük a már említett keratinozást, hőillesztést, ultrahangos vagy éppen lézeres hajhosszabbítást is. Általánosságban elmondható, hogy sokan nem szeretik ezeket a technikákat, mert nagyon sok tényezőnek kell passzolnia ahhoz, hogy tényleg gyönyörű végeredményt kapjunk és ne sérüljön a frizura.

Lehetséges veszélyforrások a ragasztásos technikáknál:

  • Nem megfelelő szaktudás

A szakember felelőssége, hogy tudja, hogy pontosan milyen vastag tincset kell választania, hogy az elbírja a póthaj súlyát vagy, hogy az illesztés ne legyen se túl lapos, se túl éles, mert könnyen elvághatja, roncsolhatja a saját hajat.

  • Maga az oldószer

A póthaj leoldásához használt szerek általában nem a legkímélőbb vegyszerek. Nagyon könnyen kiszáríthatják és roncsolhatják a hajaszálakat. Az oldószeren túl még további károsítást hajthat végre a maradék ragasztó kifésülése a hajból. Hiszen ahogy végig fésüljük, könnyen felhasíthatja a hajszálákat az anyag, aminek következtében eltörhet, elvékonyodhat.

  • A viselő figyelmetlensége, nemtörődömsége

Természetesen nem csak a szakember tévedhet. Ha ugyanis tökéletesen van felhelyezve a póthaj, de mi magunk nem figyelünk rá kellőképpen, ugyanolyan károkat okozhatunk mi magunk is. Bizonyos pakolások, samponok, hajolajok ugyanis nagyon könnyen károsíthatják az illesztéseket, így leoldhatnak egyes tincseket.

Hajhosszabítás szalon árak

A szalonban történő hajhosszabbítás is hasonló árakon történik, mint a fentebb említett példák esetében már írtuk. Így átlagosan 20.000-50.000 Ft között már mi magunk is gyönyörű dús, hosszú hajkoronával rendelkezhetünk. Ezek az árak természetesen a szintetikus póthajakra vonatkoznak.

Manapság azonban egyre népszerűbbé vált, hogy nem csak parókákat készítenek valódi, emberi hajból, de hajhosszabbítás céljára is ezeket használják. Ennek azonban jóval drágább a költsége. 150.000 Ft-tól kezdve akár a 200.000-250.000 Ft-it elérheti ez a technika, amiről a következő sorokban részletesebben is írunk pár gondolatot.

Eredeti, emberi hajjal végzett hajhosszabítás költségei

Ahogy említettük, ez egy jóval költségesebb procedúra, mintha szintetikus póthajat helyeztetnénk fel. A költségek átlagosan 150.000 Ft körül kezdődnek és a mesterfodrászok keze között akár 250.000 Ft-ot is fizethetünk egy prémium minőségű hajból készült hosszabbításért.

Kíváncsi vagy, milyen fodrászok készítenek valódi emberi hajból póthajat?

Nézz körbe a szakemberek között és válaszd ki a neked megfelelőt!

Megbízok egy szakembert

Rövid haj

A rövidebb haj esetében, mivel rövidebb tincseket kell rögzíteni, így átlagosan elmondható, hogy 70-110.000 Ft között mozog a hajhosszabbítás ára. A hatalmas előnye a valódi, emberi hajjal végzett hosszabbításnak, hogy nem kelt mű érzetet és sokkal természetesebb az összhatás, mint a szintetikus anyagok esetében.

Hosszú haj

A hosszú hajak esetében sokkal nagyobb árakra számíthatunk, aminek több oka is van. Egyrészt, mivel hosszabb hajtincsekre lehet szükség, így maga az „anyagár” is többe kerül. Másrészt, mivel sokkal kevesebben növesztik meg nagyon hosszúra a hajukat, hogy utána levágassák és eladják póthajnak, így ezekből sokkal kevesebb van a piacon. Ez okozza, hogy a hosszú haj esetén egy-egy hajhosszabbítás 130-160.000 Ft között mozoghat. Már viszonylag olcsón, 30-40.000 Ft-ért is csináltathatunk póthajat, azonban, ha igényes és dekoratív végeredményt szeretnénk, könnyen lehet, hogy a zsebünkbe kell nyúlnunk!

Mennyiért lehet felhelyezni a póthajat rövid és hosszú haj esetében

Hajhosszabítás szintetikus vagy valódi hajból?

Ennyire nem egyszerű a kérdés, hogy csak 2-féle hajtípus közül tudjunk dönteni. Nézzük, milyen típusokat különböztethetünk meg:

Szintetikus haj

Ez a legrosszabb minőségű „haj”, ami igazából egy műanyag szálakból készített műhaj. Nem kezelhető vagy formázható és nem kifejezetten ajánlják nem csak tartós, de ideiglenes hordásra sem. Olyasmi ez a hajtípus, mint a műkörmök esetében a 100 Ft-os, pillanatragasztóval felragasztható Tip-es műköröm. Van, hogy elmondhassuk, hogy van, de egyáltalán nem esztétikus és nem egészséges.

Non-remy vagy nem szálírányos haj

Ezek már valódi hajszálak, általában Indiából származnak. Az, hogy nem szálirányos a haj, azt jelenti, hogy nem copfban lett begyűjtve, így a hajtövek sokszor a hajvéghez kerülnek és fordítva. Ennek következtében pedig sokkal hamarabb fog gubancolódni, megtörni a hajszál. A gubancolódás oka, hogy a hajszálakat fedő kutikula réteg lemezkéi nem egy irányba állnak, így egymásba akadnak. Ezt sem javasolják a szakemberek hosszantartó hordásra.

Vékonyított, hántolt vagy kezelt hajak

A nem szálirányos vagy nagyon vastag hajszákról, ha kémiai eljárással eltávolítják a kutikulát, akkor azokat hívjuk vékonyított, hántolt vagy kezelt hajnak. Ennek az előnye, hogy ezek már könnyebben kezelhetők, hiszen nem gubancolódnak össze. A kezelés során egy szilikonos fürdőbe helyezik a hajszálakat, amitől fényes és csillogó lesz. Azonban ez a szilikonréteg 2-3 mosás után elkopik a hajról és kutikula hiányában extrém sebességgel kezd el roncsolódni, rongálódni.

II. Osztályú szálírányos haj

Az előző információk alapján láthatjuk, hogy ezek már minőségibb darabok, hiszen szálirányosak. Azonban a kereskedők sokszor nem egy copf-ból rakják össze a hajszálakat, így nagyon vegyes lehet azoknak a vastagsága, festhetősége. Általánosságban elmondható, hogy ezek inkább sötét hajak, amiket nagyon nehezen lehet színezni és formázni.

I. Osztályú európai vagy európai minőségű haj

Ezek könnyen formázhatók, alakíthatók, kezelhetők, mivel vékony szálúak. Megfelelő gondozás mellett, ez lehet a legtartósabb és a legszebb. Magyarországon ez a legkeresettebb hajtípus, hiszen ha szeretnénk a sajátunkhoz hasonló póthajat felhelyezni, ez a legmegfelelőbb választás. A következő táblázatban összefoglaltuk, hogy mennyibe kerül egy hosszú haj póthajazása a különböző technikák segítségével?

Mínőség szerinti árak

Póthaj minőség

Becsült költsége

Szintetikus haj

30.000-40.000 Ft

Non-Remy haj

50.000-70.000 Ft

Vékonyított haj

70.000-90.000 Ft

II. osztályú európai haj

90.000-110.000 Ft

I.osztályú európai vagy európai minőségű haj

140.000-160.000 Ft

Mennyi ideig tart a hajhosszabítás?

A hajhosszabbítás tartósságát sok minden befolyásolhatja. Egyrészt maga a technika. Hiszen, ha csatos hajhosszabbítást választunk, azt reggel felhelyezzük, este pedig eltávolítjuk, így nagyjából 8-12 óráról beszélhetünk. Ha valamilyen tartós hajhosszabbítást veszünk figyelembe, akkor pedig a következő táblázat lehet a segítségünkre a tartósság kapcsán.

Várható tartósságról szóló táblázat

Hajhosszabbítás típusa

Várható hordási idő

Csatos hajhosszabbítás

8-12 óra

Ragasztócsíkos hajhosszabbítás

4-10 hét

Hajvarrás fonattal

6-8 hét

Hajvarrás fonat nélkül

6-8 hét

Hőillesztéses hajhosszabbítás

6-12 hét

Hajragasztás

6-12 hét

Mikrocsomózásos technika

3 hónap

Ezt természetesen nagyban tudja befolyásolni az, hogy mennyire vigyázunk a hajkoronánkra. Ha ugyanis a nem megfelelő termékekkel gondozzuk hajkoronánk, akkor hetekkel rövidíthetjük meg az élettartamát.

Hőillesztéses hajhosszabítás

A hőillesztéses eljárások során a fejbőr védelme és a nemkívánatos hajszálak odarögzítése érdekében használják ezeket a karimákat.

Póthaj ápolása és karbantartási költségei

Alapvetően két részre bontanánk ezt a blokkot: egyrészt van a haj ápolása, ami a mi feladatunk, másrészt a karbantartása, ami pedig a fodrász feladata. Nézzük, hogy a két legnépszerűbb haj esetében ezek mit is takarnak!

Tape-n póthaj ápolás

A ragasztócsíkos haj ápolása során fontos, hogy lehetőség szerint „mindenmentes” sampont vásároljunk. Hiszen kerülnünk kell az olajos, etanolos, alkoholos vagy szulfát tartalmú sampon, balzsamok vagy éppen hajvégápoló olajak használatát.

A karbantartási költségeket 1-2.000 Ft-ból megúszhatjuk, ha mi magunk, vagy egy ismerősünk segítségével oldatjuk le a tincseket. Ha azonban fodrászhoz megyünk, az sem kerül többe 3-4.000 Ft-nál.

Mikrócsomózott póthaj ápolás

A mikrocsomózásos technikával készült frizura esetén a haj ápolása ugyanúgy történik, mint a saját hajunk esetében. Érdemes is megfelelően ápolni, gondozni, ugyanis, amennyiben megfelelően vigyázunk rá, tízezreket spórolhatunk. A leszedés nagyjából 5-6.000 Ft, ha ez megtörtént, a hajtincseket ismét fel tudják helyezni.

Költségösszefoglaló hajhosszabítás témakörben

A következő táblázatban szeretnénk összefoglalni, hogy milyen költségei lehetnek a különböző hajhosszabbításoknak vagy éppen a leszedésüknek, hétköznapi gondozásuknak. Ezeket a költségeket figyelembe véve pedig mi magunk is könnyedén el tudjuk dönteni, hogy milyen típusú póthajat szeretnénk.

Hajhosszabítás típus szerinti árak

Hajhosszabbítás típusa

Felhelyezés költsége és anyagköltség

Leszedés költsége

Csatos hajhosszabbítás

14.000-18.000 Ft

0 Ft

Ragasztócsíkos hajhosszabbítás

25.000-35.000 Ft

0-4.000 Ft

Hajvarrás fonattal

35.000-40.000 Ft

4.000-5.000 Ft

Hajvarrás fonat nélkül

30.000-40.000 Ft

4.000-5.000 Ft

Hőillesztéses hajhosszabbítás

30.000-50.000 Ft

4.000-6.000 Ft

Mikrocsomózásos technika

15.000-40.000 Ft

4.000-6.000 Ft

Hogyan találhatok hajhosszabítási lehetőségeket jó áron a közelben?

Amennyiben ezt a cikket olvassuk éppen, a legegyszerűbb módja a szakemberkeresésnek, ha itt, Qjob-on keresünk egy megbízható fodrászt! Hiszen a portál célja, hogy szakember és megrendelő könnyen és gyorsan egymásra találhasson.

Miért érdemes a Qjob Szakembereit felkeresni?

A Qjob-ot hónapról hónapra egyre több szakember és megbízó használja. Ennek köszönhetően egyre hatékonyabban találhatnak egymásra megbízó és megbízott. Megbizonyosodhatsz arról, hogy olyan szakemberrel van dolgod, aki tényleg ért a dolgához. Megnézheted az ajánlásait, referencia munkáit vagy éppen a készségeiről, tudásáról tájékozódhatsz a felületünkön!

Nem találtál a környékeden hajhosszabbító szalont?

Nem probléma! Hozz létre egy feladatot, amiben hajhosszabbításban jártas fodrász szakembereket keresel. Pár kattintás és már szűrheted is a jelentkezőket!

Fodrászt keresek

Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttük a válaszokat a leggyakrabban feltett kérdésekre. Lássuk, mi foglalkoztat minket a hajhosszabbítással kapcsolatban!

A hajhosszabítás tönkreteszi a természetes hajat?

Amennyiben nem megfelelően van kivitelezve vagy mi magunk nem figyelünk az ápolására, megtörténhet. Ha ezek azonban rendben vannak, nem csak, hogy nem teszi tönkre, de még meg is nőhet alatta a hajunk.

Mennyibe kerül a szálas hajhosszabítás?

A fentiek alapján a mikrocsomózásos technika, de a varrásos kivitelezés is ide sorolható. Így pedig átlagosan 25-50.000 Ft a költsége.

Mennyibe kerülne a hajhosszabító kellékek?

A különböző leoldó szerek az 1.000-2.000 Ft-os kategóriába sorolhatók, azonban vannak több 10.000 Ft-os kellékek is, amikre egy szakembernek szüksége lehet. A megfelelő szaktudás hiányában azonban ezek az eszközök semmit nem érnek, így kérünk téged, ne kísérletezz otthon!


A Qjob-ot hónapról hónapra egyre több szakember és megbízó használja. Ennek köszönhetően egyre hatékonyabban találhatnak egymásra megbízó és megbízott. Megbizonyosodhatsz arról, hogy olyan szakemberrel van dolgod, aki tényleg ért a dolgához. Megnézheted az ajánlásait, referencia munkáit vagy éppen a készségeiről, tudásáról tájékozódhatsz a felületünkön!

Létrehozok egy feladatot!   Szakemberként regisztrálok!

Bettina, cikk szerzője
Tapasztalt szövegíró
Bettina, több mint 5 éves tapasztalattal rendelkező szövegíró, aki már számos témában írt cikket, ezúttal a "Hajhosszabbítás" című cikkével segíti az olvasókat. Cikkében részletesen bemutatja a témát, különböző technikáit, és részletes információkat nyújt a kezelések árazásáról.

Hagyj megjegyzést