Article Image

Randi szervezése a qjob.hu-val

Közeledik a barátom születésnapja, amire meglepetésként egy romantikus estét, randit szeretnék szervezni a qjob.hu segítségével

Közeledik a barátom születésnapja, amire meglepetésként egy romantikus estét, randit szeretnék szervezni a qjob.hu segítségével.

Nézzük, mire van szükségem:

  • helyszín,
  • díszítés,
  • vacsora,
  • desszert,
  • takarítás,
  • sofőr.

Regisztráció után már könnyen és gyorsan tudok keresni szakembereket a feladatokra. Mindent meghirdeteka weboldalon, a mai napon, hiszen szombatra tervezem magát a randit. Így lesz időm a hirdetések megírására, a jelentkezők közötti válogatásra és az egyeztetésekre. Fontos, hogy a hirdetés tartalmazza, hogy mit is szeretnénk pontosan, természetesen a részletekről egyeztethetünk telefonon vagy privát üzenetben a qjob felületén.


Ha egy problémára keresel megoldást, akkor tegyél közzé egy feladatot és válaszd ki a legjobb szakembert a beérkezett ajánlatokból!
Rendelj szolgáltatást a Qjob.hu szakembereitől

Hozz létre egy feladatot


 

Milyen hirdetésekre várom a szakemberek jelentkezését?

Helyszín

Egy kikötésem van a helyszínnel kapcsolatosan: szeretnék Duna-parti panorámát, akár lakás, étterem, kávézó, saját nyaraló is lehet. Keresek tehát olyan valakit, aki ilyen helyszínnel rendelkezik vagy ismer ilyet. A helyszín megtalálásában, esetleges lefoglalásában lenne szükségem segítségre.

Vacsora – Szakácsot keresek!

Szombatra keresek szakácsot, aki frissen tudna szállítani a megbeszélt helyszínre, 2 fő részére levest és főételt.

Desszert

Hétvégére szeretnék rendelni egy 8 szeletes, mogyorós-fehércsoki tortát, helyszínre történő szállítással együtt.

Díszítés

Szeretnék valakit, aki vállalja egy bérelt hely szülinapi randira való feldíszítését! Fontos, hogy a te feladatod lenne az általad megálmodott díszek beszerzése is!

Takarítás

Egy születésnapi randi után szeretnék takarítást kérni. A szakember feladatai közé tartozik a helyszínről történő szemét elszállítása, porszívózás, felmosás, ablakpucolás, a dekoráció eltávolításával együtt.

Sofőr

Sofőrt keresek, aki szombaton késő délután elvinne két főt egy randi helyszínére, majd a késő esti órákban haza is fuvarozna. A számomra megfelelő szakember gyakorlott sofőr Budapesten, valamint betöltötte már a 20. életévét.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő jelentkezőket?

Érdemes várni a hirdetés feladásától számítva legalább egy napot, hogy minél többen lássák a hirdetésünket. Ezt követően újra az én feladatom jön: ki számomra az ideális? Nem biztos, hogy mindenki a meghirdetett áron vállalja el a feladatot! Érdemes mérlegelni, például lehet, hogy a vacsoránkat nem szállítanák ki, cserébe kevesebb pénzt kérnek el. Mivel számunkra fontos a helyszín, így nekünk ez az opció jelenleg nem jöhetne szóba. Azonban, ha valaki úgy jelentkezik, hogy a vacsorát és a desszertet is tudja vállalni, az előny lehet a jelentkezők között.

Mivel a feladatok többsége olyan, ahol személyes kapcsolatba kerülök a kiválasztottakkal, ezért fontos, hogy ellenőrzött szakembereket válasszak, így elkerülhetem a csalódásokat.

A feladat teljesítése utáni értékelés

A szakemberek elvégzik a feladatukat, már csak egyetlen dolog maradt hátra. Értékelni kell udvariasság, pontosság, hozzáállás szempontjából őket, illetve egy szövegdobozban kifejthetem, hogy mit tapasztaltam az adott szakemberrel kapcsolatban. A zöld teljesítve gomb megnyomásával le is tudom zárni a munkát, beszélhetünk a fizetés részleteiről. Amennyiben nem vagyok elégedett, a nincs teljesítve gombot nyomom meg.


Qjob szakember

Hagyj megjegyzést