Autó-, motorszerviz az Ön közelében

Szakembert találni még sosem volt ilyen egyszerű! Írd le, hogy mire van szükséged, majd ezt követően szakembereink rövid határidőn belül felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Autó-, motorszerviz az Ön közelében

Szakembert találni még sosem volt ilyen egyszerű! Írd le, hogy mire van szükséged, majd ezt követően szakembereink rövid határidőn belül felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szakembert

Tegyél közzé egy feladatot!

Tervezz meg egy feladatot bármikor, amikor kényelmes, akár már most is!

Hasonlítsd össze az ajánlatokat!

Gyors kommunikáció, megbízható visszajelzések és biztonságos fizetés - mindez egy portálon!

Válaszd ki a szakembert

Válaszd ki a számodra megfelelő szakembert az ár, a tapasztalat és a visszajelzések alapján!

Közzététel

Mit rendelnek az emberek a Qjob-on és mennyibe kerül?

Olga
Egyedi megállapodás
Bauer Krisztina
János
Egyedi megállapodás
Zámb  Csaba
László V.
Geza
Költségkeret220000 Ft
Szalay Péter
Költségkeret5000 Ft
Milán P.
Költségkeret12000 Ft

A Qjob.hu-n egyszerűen találsz autószervíz szolgáltatást, hozzáértő és minőségi autó szerelés és alkatrész csere akár kiszállással egész Budapesten. Tapasztalt szerelőink az autógyártók elvárásainak megfelelően mérik fel és javítják meg a járművet. A Qjob szakemberei 24 órában vállalják bármilyen gépjármű hibáinak javítását. 

A Qjob-on hirdető autószervízek nem csak hétköznap, de hétvégén és ünnepnapokon is elérhetők. A számodra megfelelő időben rendelhetsz sürgős műszaki átvizsgálást, vagy az autó felfüggesztés cseréjét.

Mennyibe kerülnek a Qjob tapasztalt szerelőinek szolgáltatásai?

A Budapesti autószervizek azon szerelői, akik a Qjob.hu-n regisztráltak 24 órában elérhetők. 

A komplex diagnosztika, a tuning vagy az autó meghibásodásának javítási árait a szerviz képviselői személyesen tisztázzák.

Az autószervizek szerelőinek munkadíját a következők befolyásolhatják:

  • a munka bonyolultsága (például ütemezett ellenőrzés, autó újrafényezés vagy javítás, alkatrészek cseréje, üzemanyag ellátó rendszer-hibaelhárítás, autógáz rendszer felszerelése, felfüggesztés javítása)
  • a javítás sürgőssége
  • a meghibásodások kiküszöböléséhez szükséges alkatrészek költsége
  • további munka szükségessége (az autó elszállítása a szervizközpontba Budapest bármely kerületéből, tervezett olajcsere, korróziógátló bevonatok felvitele)

A szerelők garantálják, hogy gyorsan elvégeznek bármilyen nehézségű alacsony költségű javítási munkálatot.

A hibaelhárítás hozzávetőleges árait a Qjob.hu árlistájában találod. Az oldalon történő feladat létrehozásakor tüntesd fel a számodra megfelelő javítási költségeket. Nem ajánlatos, hogy az árak alacsonyabbak legyenek, mint az autószervizek szerelőinek átlagos munkadíja.

Miért keress autószervízt a Qjob.hu-n

Csak a meghibásodás okának pontos meghatározásával lehet minőségien kiküszöbölni a meghibásodást. Az oldalon regisztrált képesített autószerviz szakemberek modern eszközöket és tanúsított szoftvereket használnak a diagnosztikához. A Qjob szakemberek helyesen azonosítják a meghibásodás okát, megbízható és tartós alkatrészek segítségével azt gyorsan kijavítják. 

A tapasztalt szerelőkkel való munka előnyei:

  • a Qjob “autószerviz” a hét minden napján nyitva tart, teherautók és autók olcsó javítását bármikor megrendelheted
  • a szakemberek teljes körű szolgáltatást kínálnak, többek között: autó tuningolása, alkatrészek cseréje, diagnosztika és karosszéria javítás
  • az árak nincsenek elszállva, Te választod ki a fizetés módját (a bankkártyával vagy készpénzzel történő fizetés biztosított)

A Qjob-on regisztrált autószervizek modern műszaki felszereltséggel rendelkeznek, ezért a nyilvántartott szerelők minden típusú jármű átfogó karbantartását vállalják.