Automata váltó felújítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Autószerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 197 autószerelő közül! Korrekt automata váltó felújítás árak — 30800-57800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

30 autószerelő most online

Sandor

Sandor

Еrdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Frigyes

Frigyes

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az automata váltó felújítás Budapesten?

30800 - 57800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb autószerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autószerelőt!

Bosch Car Service minősítéssel, több mint 10 éves tapasztalattal várjuk Szeged szívében. Fényképpel dokumentált hibafeltárás bármely autómárka esetében, gyors javítás. Minőség és garancia. Kiemelt ügyfélszolgálat. Kiváló ár érték arány. Bosch Car Szerviz.

 • Automata váltó felújítás

  2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Profik.

A megfelelő szakértelem mellett profi ügyfélközpontú Bosch Car szerviz szolgáltatás. Szakértelmünket a Bosch technológiával párosítva biztosan nem okozunk csalódást. Kiemelt ügyfélszolgálat. A legmodernebb eszközpark. Minőség és garancia. Kiváló ár érték arány.

 • Automata váltó felújítás

  5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, megbízható, precíz, szakmailag a toppon van. Máskor is megyek.

Minőségi Kompresszorok Kedvező áron Merci Bmw Audi Vw Range Rover C4 Porsc. Akár 50% megtakarítás. Jól felszerelt szerviz. Ingyenes kiszállítás. Minőségi alkatrészek. 2 év Garancia. Szolgáltatások: Beszerelés, Beállítás, Szintezés.

 • Automata váltó felújítás

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt ,gyors,megfizethető hely.Csak ajánlani tudom.

Több szakemberünk is rendelkezik a lehető legmagasabb 4 star installer minősítéssel. Autó-és motorfóliázás matt, fényes, gyöngyház, metálfényű vagy extrafényű kivitelben.

 • Automata váltó felújítás

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

A közel múltban vittem az autómat első fékbetét cserére, mert sajnos minden szerelő fogalalt volt.Ezt a műhelyet az interneten találtam. A szerelő Úr nagyon korrekt és barátságos volt. Rögtön fogadott és amint oda vittem az autómat fékbetét cserére, kb 30 - 40 perc múlva rögtön hívtak is, hogy mehetek érte. A munka tökéletes lett, és a munka díj is nagyon korrekt volt. Csak ajánlani tudom!

0-24 Mobil gumiszerviz Debrecen vonzáskörzetében. Azonnali kiszállás! Kényelmesen...

 • Automata váltó felújítás

  2100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Ha lehetne negatív értékelést adni, minden bizonnyal megtenném. Nem javaslom véletlenül sem a szolgáltatás igénybevételét. Autómat az eredetileg megjelölt alkatrész ár 2,5 szereséért 'javították' meg, számla nélkül. Az elmondás szerint drágább alkatrész megvételéről nem kérdeztek meg. A 'javítás' után kiderült, hogy ömlik a benzin a kocsiból- mely meglepő módon a szerelési területről származott. Jelzést követően (az egyetlen pozitívum) kiszálltak megnézni a hibát, azonban 2 nap múlva elálltak a probléma megoldásától, járásképtelen állapotban hagyva az autót. A tulajdonos megfenyegetett, hogy feljelent a NAV-nál, mert én számla nélkül fizettem. Emellett elmondása szerint telefonbeszélgetésünkról diktafon-felvételt készített, mely ha valóban így történt, személyi jogsértés. Ilyen negatív tapasztalatom szolgáltatással kapcsolatban még sosem volt.

A műhely az Felsőgallai szolgáltatóház mellett található. Alkalmas személy és tehergépjárművek javítására, karbantartására.Tevékenységei között megtalálható a gépjármű eredetiség vizsgálat, valamint a karosszéria javítás is. Műhelyünk rendelkezik gőzborotvás aknás mosóberendezéssel, járművizsgálati és diagnosztikai műszerekkel. Főbb megrendelőink közé tartozik a Family Frost kft, Vértes Food kft, Dream Cars kft, MÁV RT, Dialkont kft, és az Országos Vérellátó Szolgálat is.

 • Automata váltó felújítás

  3300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, segítőkész, csak ajánlani tudom!

Hétvégén is! Autófólia minden autótípusra, belátás védelem, prémium hővédelem, Baby guard. Miért fizetne tíz ezrekkel többet! Szabályos felület már 26000ft Műbizonylat 5 év garancia. Autófólia hétvégén is. Műbizonylat 5 év garancia. Olcsó kiváló üvegfóliázás.

 • Automata váltó felújítás

  1800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Sok éve járok ide, mindig korrektek, udvariasak voltak, és amit elvállaltak, azt elvégezték.

Márkafüggetlen szervizszolgáltatásokkal várjuk Szeged belvárosában, látogasson el hozzánk! Legyen szó időszakos szervizelésről vagy hibafeltárásról, szerelésről, ránk számíthat! Kiemelt ügyfélszolgálat. A legmodernebb eszközpark. Minőség és garancia.

 • Automata váltó felújítás

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Biztos kiváló szakember , de a stílus miatt inkább máshoz megyek.

Klímarendszer ellenőrzése, javítása és tisztítása a gépjárműben. Ózongépes fertőtlenítés a tökéletes tisztaságért. Márkafüggetlenség. Hozom-viszem szolgáltatás. Teljes körű szerelés.

 • Automata váltó felújítás

  1900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Minden rendben zajlott.Figyelmesek a szerelők.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi autószerelő szakemberektől?

Rendelj autószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autószerelő automata váltó felújítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Automata váltó felújítás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten az automata váltó felújítás átlagos díja 30800 - 57800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható értékeléseket?

Budapesten az automata váltó felújítás szolgáltatáshoz már 182 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok autószerelőt Budapesten?

Jelenleg 140 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTOMATA VÁLTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy autószerelő?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: automata váltó felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy autószerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő az automata váltó felújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: autószerelő?

Ha a legjobb autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Automata váltó felújítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas