Horpadás javítás vákuummal szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Karosszéria Lakatost találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj karosszéria lakatos szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 135 karosszéria lakatos közül! Korrekt horpadás javítás vákuummal árak — 5600-10500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

20 karosszéria lakatos most online

Mennyibe kerül a horpadás javítás vákuummal Budapesten?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2022. június 1-től

A legjobb karosszéria lakatosok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező karosszéria lakatost!

Szélvédő csere, javítás akár otthonában vagy a munkahelyénél - hívjon bennünket! Ha...

 • Horpadás javítás vákuummal

  2800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Árajánlatot kértem javításra, amire hamar válaszoltak is, de végül nem hozzájuk vittem az autómat, mert az utángyártott alkatrészre és a munkadíjra is külön-külön drágább ajánlatot kaptam, mint a Toyota márkaszerviztől a gyári alkatrésszel. A Fáber Team válaszára reagálva: nem kalkulációvadászat volt a célom, de nyilván senki nem akar többet fizetni ugyanazért a munkáért, így én is az olcsóbbat fogom választani, ami jelen esetben márkaszerviz. A 3* nem leminősítés, az sem jó, sem rossz, de mindenképpen egy valós tapasztalat alapján adott vélemény. Ne várjon 5*-ot, ha ez esetben nem a legjobb feltételekkel dolgozik. Manapság ugyanis számomra meglepő az, ha egy maszek szerviz drágábban dolgozik mint a márkakereskedés szervize. Az árképzésbe nincs jogom beleszólni, azonban - ha megengedi - akkor véleményem lehet a dologról. Az Ön nettó munkadíja több, mint a márkaszerviz bruttója. Lényegtelen az alvázszám, mert megadtam a pontos típust, amire adott is alkatrészárat, de mivel az utángyártottat túl drágán adta volna, már nem érdekelt a gyári sem.Jelen járványügyi helyzetben pedig azt ne várja tőlem, hogy szimplán egy árajánlatkérés miatt befáradjak Önökhöz, felesleges egészségügyi kockázatot vállalva ezzel. Javasolom, hogy sértődés helyett fejlesztésre fordítsa az őszinte kritikák elemezgetésére fordított idejét.

Léna Mihály
6 hónapja

Nézze Meg Az Muszaki Vizsga Az Interneten Mindenhol. Keressen Rá és Találja Meg Most. Találjon Több Muszaki Vizsga. A ZapMeta 6 Keresőmotor Áttekintését Kínálja.

 • Horpadás javítás vákuummal

  2500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Ad időpontot 8-ra aztán 8:20 kor sehol senki mert nem tudnak időben bemenni a munkahelyükre.

Mihaly Kovacs
3 hónapja

Automata váltók professzionális javítása, felújítása garanciával. Keresse a Nyári váltószervizt Dányban, Budapesttől 25km-re. Garancia. Szakértelem. Budapesthez közel. Gyors munkavégzés. Szolgáltatások: Automata váltó javítás, Automata váltó felújítás.

 • Horpadás javítás vákuummal

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható és kiváló szerviz normál áron. Mi több, mint 10 éve járunk ide.

Anita Kőszegi
5 hónapja

Szerezzen Szélvédö Javitás. Azonnali minőségi találatok az iZitónál! Fedezzen fel Szélvédö Javitás. Eredmények több forrásból. Non-stop információ. Hírek, tények és egyebek.

 • Horpadás javítás vákuummal

  2400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

A legjobb autó mosó Hatvanban.

Gyula Bartos
8 hónapja

Minden kormányművet felújítunk! 1-2 napos határidő - ingyenes szállítás - 1 év garancia.

 • Horpadás javítás vákuummal

  2700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Pontosság, szakszerűség, udvariasság!

Róbert Kutni
9 hónapja

Elektrohidraulikus szervószivattyúk szakszerű felújítása és cseréje 1-2 napos határidővel. Hívjon most és ingyen érte megyünk országosan is. - EPS Optimum Kormányműszerviz Kft.

 • Horpadás javítás vákuummal

  2600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jól és gyorsan dolgoznak!!!Ajánlom Őket!!

Maria
10 hónapja

Munkatársaink mindent megtesznek, hogy segítsenek megoldást találni autója problémáira. Teljeskörű, korszerű autódiagnosztika, motordiagnosztika a KA Bosch Car Szervizben. A legmodernebb eszközpark. Kiemelt ügyfélszolgálat. Minőség és garancia. Kedvező árak.

 • Horpadás javítás vákuummal

  1900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Abszolut rendben van ez a hely, nem keltett egyszer sem csalódást, gyorsan, jól lett elvégezve a munka. Jókat tudtunk eszmecsereként beszélgetni, nem csak munkáról! Ne is legyen nagyobb forgalom, mert talán elvesztené ezt a majdnem családias jelleget, nekem sokkal jobban bejön ez így! Ismerem a tulajdonosokat, kedvelem őket, segítőkészek, korrektek.

Szerezzen Abs Fék Légtelenítése. Azonnali minőségi találatok az iZitónál! Szerezzen Abs Fék Légtelenítése. Fedezze fel találatok millióit itt. Hírek, tények és egyebek.

 • Horpadás javítás vákuummal

  2400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Perfect munka köszönöm

Jimmy James
10 hónapja

Látogass el az oldalunkra és válogass a profi szerszámok között. Speciális szerszámok széles választéka fékszereléshez. Csőhajlító fékcsőhöz. Seeger fogó féknyereghez. Márkák: Genius Tools, Geko, Quatros, Condor.

 • Horpadás javítás vákuummal

  3600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A harmadik autómat is Ők szerelik az elmúlt 20 év alatt. Megbízható munkát végeznek, jó áron. Frech Zoltán

György Herczeg
8 hónapja

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi karosszéria lakatos szakemberektől?

Rendelj karosszéria lakatos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy karosszéria lakatos horpadás javítás vákuummal közben Budapesten

Kérdések és válaszok