Kia szerviz: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Autószerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 169 autószerelő közül! Korrekt kia szerviz árak: 12000-22500 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környékén található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

25 autószerelő most online

Mihaly

Mihaly

Еrdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kia szerviz Budapesten?

12000 - 22500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb autószerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autószerelőt!

Azonnali kárfelvétel, márkafüggetlen javítás, teljes körű biztosítási kárügyintézés. Ingyen csereautót biztosítunk. Foglaljon időpontot online vagy kérjen visszahívást! Polírozás.

 • Kia szerviz

  2800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Normalis szerelok, minosegi munka

Futómű beállítás a legmodernebb berendezésekkel! Alkatrészek webes akciós áron. Teljes körű futómű átvizsgálás! Profi, gyors segítség minden problémára. Kiemelt ügyfélszolgálat. A legmodernebb eszközpark. Minőség és garancia. Kiváló ár érték arány. Bosch Car Szerviz.

 • Kia szerviz

  3800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon segítőkész :)

Egyedi igényekre szabott árajánlat gyári minőségű alkatrészekkel webes akciós áron. Bosch Car Service minősítésű műhelyünkben modern technológiával dolgozunk. Bosch Car Szerviz. Kiváló ár érték arány. A legmodernebb eszközpark. Kiemelt ügyfélszolgálat.

 • Kia szerviz

  2200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Profi. Ennyi.

Márkafüggetlen műszaki vizsga Érden, Székesfehérváron és Ercsiben. Márkafüggetlenül...

 • Kia szerviz

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Keresse fel.

A Pappas Auto hivatalos Fiat szervizei a legjobb szolgáltatásokat kínálják Önnek. Rugalmas, egyénre szabott ajánlatok. Szervíz ajánlatainkért keresse munkatársainkat. Színvonalas szolgáltatás. Garancia. Több mint 1.500 jármű....

 • Kia szerviz

  1900 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Gyors szakszerű autó javítás elfogadható áron.

Őz Peti
2 éve

Becsületes munkát nyújtunk, ügyfélbarát áron. Ilyen egyszerűen. A ránk jellemző tapasztalat és tudás a régió elismert szakértőjévé teszi szervizünket.

 • Kia szerviz

  4100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Korrektek, értik a szakmájukat, nem az ügyfél megkopasztására hajtanak. Kiváló ügyfélkezelés. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

A megfelelő védelem mellett profi ügyfélközpontú Bosch Car szerviz szolgáltatások várják. Hibafeltárás, előre egyeztetett árak, egyedig igényekre szabott ajánlatok várják.

 • Kia szerviz

  3200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt, tételes árajánlat, amit maradéktalanul be is tartanak. Szívélyes ügyfélkiszolgálás.

Szerezzen Matt Fényszóró Felújítás. Azonnali minőségi találatok az iZitónál! Fedezzen fel Matt Fényszóró Felújítás. Eredmények több forrásból. Milliók bíznak benne. Web, képek és videó. Hírek, tények és egyebek. Non-stop információ. A teljes áttekintés.

 • Kia szerviz

  3200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Maximális felkészültség, több évtizedes szakmai tudás, udvarias kiszolgálás jellemzi a szervízt. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Motorolaj csere · Motorfelújítás, generál · Fékrendszer szervizelése · Kuplung szervízelés

 • Kia szerviz

  4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, megbízható. Gyors és szép munkát kaptam. Csak ajánlani tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi autószerelő szakemberektől?

Rendelj autószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autószerelő kia szerviz közben Budapesten

Kérdések és válaszok