Lökhárítófényezés szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Karosszéria Lakatost találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj karosszéria lakatos szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 144 karosszéria lakatos közül! Korrekt lökhárítófényezés árak: 25600-48000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

22 karosszéria lakatos most online

Andras

Andras

Еrdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Lajos

Lajos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lökhárítófényezés Budapesten?

25600 - 48000 Ft/db

Átlagos árak 2022. március 1-től

A legjobb karosszéria lakatosok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező karosszéria lakatost!

Bosch Car Service minősítéssel, több mint 10 éves tapasztalattal várjuk Szeged szívében. Fényképpel dokumentált hibafeltárás bármely autómárka esetében, gyors javítás. Minőség és garancia. Kiemelt ügyfélszolgálat. Kiváló ár érték arány. Bosch Car Szerviz.

 • Lökhárítófényezés

  2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Profik.

Annamária Tóth
2 months ago

A megfelelő szakértelem mellett profi ügyfélközpontú Bosch Car szerviz szolgáltatás. Szakértelmünket a Bosch technológiával párosítva biztosan nem okozunk csalódást. Kiemelt ügyfélszolgálat. A legmodernebb eszközpark. Minőség és garancia. Kiváló ár érték arány.

 • Lökhárítófényezés

  5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, megbízható, precíz, szakmailag a toppon van. Máskor is megyek.

Attila Bartos
5 months ago

Minőségi Kompresszorok Kedvező áron Merci Bmw Audi Vw Range Rover C4 Porsc. Akár 50% megtakarítás. Jól felszerelt szerviz. Ingyenes kiszállítás. Minőségi alkatrészek. 2 év Garancia. Szolgáltatások: Beszerelés, Beállítás, Szintezés.

 • Lökhárítófényezés

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt ,gyors,megfizethető hely.Csak ajánlani tudom.

Vámosné Marcsi
2 months ago

Több szakemberünk is rendelkezik a lehető legmagasabb 4 star installer minősítéssel. Autó-és motorfóliázás matt, fényes, gyöngyház, metálfényű vagy extrafényű kivitelben.

 • Lökhárítófényezés

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

A közel múltban vittem az autómat első fékbetét cserére, mert sajnos minden szerelő fogalalt volt.Ezt a műhelyet az interneten találtam. A szerelő Úr nagyon korrekt és barátságos volt. Rögtön fogadott és amint oda vittem az autómat fékbetét cserére, kb 30 - 40 perc múlva rögtön hívtak is, hogy mehetek érte. A munka tökéletes lett, és a munka díj is nagyon korrekt volt. Csak ajánlani tudom!

0-24 Mobil gumiszerviz Debrecen vonzáskörzetében. Azonnali kiszállás! Kényelmesen...

 • Lökhárítófényezés

  2100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Ha lehetne negatív értékelést adni, minden bizonnyal megtenném. Nem javaslom véletlenül sem a szolgáltatás igénybevételét. Autómat az eredetileg megjelölt alkatrész ár 2,5 szereséért 'javították' meg, számla nélkül. Az elmondás szerint drágább alkatrész megvételéről nem kérdeztek meg. A 'javítás' után kiderült, hogy ömlik a benzin a kocsiból- mely meglepő módon a szerelési területről származott. Jelzést követően (az egyetlen pozitívum) kiszálltak megnézni a hibát, azonban 2 nap múlva elálltak a probléma megoldásától, járásképtelen állapotban hagyva az autót. A tulajdonos megfenyegetett, hogy feljelent a NAV-nál, mert én számla nélkül fizettem. Emellett elmondása szerint telefonbeszélgetésünkról diktafon-felvételt készített, mely ha valóban így történt, személyi jogsértés. Ilyen negatív tapasztalatom szolgáltatással kapcsolatban még sosem volt.

Deni Bandula
2 months ago

A műhely az Felsőgallai szolgáltatóház mellett található. Alkalmas személy és tehergépjárművek javítására, karbantartására.Tevékenységei között megtalálható a gépjármű eredetiség vizsgálat, valamint a karosszéria javítás is. Műhelyünk rendelkezik gőzborotvás aknás mosóberendezéssel, járművizsgálati és diagnosztikai műszerekkel. Főbb megrendelőink közé tartozik a Family Frost kft, Vértes Food kft, Dream Cars kft, MÁV RT, Dialkont kft, és az Országos Vérellátó Szolgálat is.

 • Lökhárítófényezés

  3300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, segítőkész, csak ajánlani tudom!

Csabi Debreczeni
5 months ago

Hétvégén is! Autófólia minden autótípusra, belátás védelem, prémium hővédelem, Baby guard. Miért fizetne tíz ezrekkel többet! Szabályos felület már 26000ft Műbizonylat 5 év garancia. Autófólia hétvégén is. Műbizonylat 5 év garancia. Olcsó kiváló üvegfóliázás.

 • Lökhárítófényezés

  1800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Sok éve járok ide, mindig korrektek, udvariasak voltak, és amit elvállaltak, azt elvégezték.

Tamás Horváth
2 months ago

Márkafüggetlen szervizszolgáltatásokkal várjuk Szeged belvárosában, látogasson el hozzánk! Legyen szó időszakos szervizelésről vagy hibafeltárásról, szerelésről, ránk számíthat! Kiemelt ügyfélszolgálat. A legmodernebb eszközpark. Minőség és garancia.

 • Lökhárítófényezés

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Biztos kiváló szakember , de a stílus miatt inkább máshoz megyek.

Klímarendszer ellenőrzése, javítása és tisztítása a gépjárműben. Ózongépes fertőtlenítés a tökéletes tisztaságért. Márkafüggetlenség. Hozom-viszem szolgáltatás. Teljes körű szerelés.

 • Lökhárítófényezés

  1900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Minden rendben zajlott.Figyelmesek a szerelők.

lászló Makai
3 months ago

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi karosszéria lakatos szakemberektől?

Rendelj karosszéria lakatos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy karosszéria lakatos lökhárítófényezés közben Budapesten

Kérdések és válaszok