Smart szerviz szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Autószerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 183 autószerelő közül! Korrekt smart szerviz árak: 12000-22500 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

27 autószerelő most online

Peter

Peter

Еrdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a smart szerviz Budapesten?

12000 - 22500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb autószerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autószerelőt!

Automata váltók professzionális javítása, felújítása garanciával. Keresse a Nyári váltószervizt Dányban, Budapesttől 25km-re. Garancia. Szakértelem. Budapesthez közel. Gyors munkavégzés. Szolgáltatások: Automata váltó javítás, Automata váltó felújítás.

 • Smart szerviz

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható és kiváló szerviz normál áron. Mi több, mint 10 éve járunk ide.

Keresse Nyári Jánost Dányban és kérjen személyre szabott árajánlatot még ma! A legtöbb automata váltót és autómárkát javítjuk! Közel 30 év tapasztalat. Szakértelem. Gyors munkavégzés. Garancia. Budapesthez közel.

 • Smart szerviz

  5000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Három problémával fordultam hozzájuk. Nem működött a tolatóradar, xenon szintező, usb csatlakozó bekötése.A tolatóradar továbbra sem jó, és a xenon szintező sem lett jó. Az usb csatlakozó bekötése közben elfűrészeltek egy csatlakozót pedig lehet kapni hozzá átalakító kábelt. Miután elhoztam a kocsit már másnap nem indult be mert leszivta az akksit valamit amiatt amit csináltak a kocsival. Természetesen elkérték a javítás árát. Lehet, hogy jó szakemberek, de az én autómon felületes silány munkát végeztek.

Teljeskörű vezérműszíj és -lánc csere, szerelés profi szakemberekkel és gépparkkal. Vezérműszíjak és vezérműláncok kedvezményes árú cseréje, garanciával. Kiemelt ügyfélszolgálat. A legmodernebb eszközpark. Kedvező árak. Minőség és garancia.

 • Smart szerviz

  2200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Rugalmasság és gyorsaság. Bármikor hívom őket mindig korrektül lehet időpontot egyeztetni. Ajánlom mindenkinek!

A személygépjárművek, haszongépjárművek szervokormányműveinek és szervoszivattyúinak meghibásodása leggyakrabban a porvédőharangok sérülése következtében, szervoolajszint csökkenése (tömítetlenségből eredően), illetve szakszerűtlen beavatkozás miatt következik be. Az országban egyedülállóan vállalunk 2 év jótállást szervokormányműveink illetve szervoszivattyúink teljes, tömítetlenségi javítására. Mechanikus kormányművek és szervokormányművek részleges (mechanikai) javítása, beszabályzása esetén 1 év garanciát adunk. Szervizünk 24 órás határidővel dolgozik, azonban bizonyos típusok esetében a technológiai folyamat révén a javítás ennél több időt igényel. Gyakoribb típusok, illetve nem javíthatóság esetében lehetőségeinkhez mérten cseredarabot biztosítunk. Műhelyünkben az alkatrészek helyszíni cseréjét is el tudjuk végezni. A hibafeltárás minden esetben díjmentes! Szinte minden típusú szervós, illetve mechanikus kormánymű és szervoszivattyú javítását vállaljuk, 24 órán belül. Kiszerelt állapotban hozott alkatrészek javítását előzetes bejelentkezés nélkül 24 órán belül vállaljuk. A hibafeltárás díjtalan! Az autóból - általunk - kiszerelt alkatrészek javítását egy előre egyeztetett időpontban, ki-, beszerelési költséggel terheljük. Messzebbről érkező Ügyfeleink ügyfélvárónkban várakozhatnak gépkocsijuk javítására, vagy kérhetik telefonos kiértesítésünket. Amennyiben nincs módjuk az aznapi átvétere, zárt parkolónkban biztonságban tudhatják autójukat. Nem javítható kormányművek esetén, lehetőség szerint javított cseredarabot biztosítunk. Szervokormány és szervoszivattyú tömítetlenségi javítására 2 év teljes körű garanciát, részleges javításra, illetve mechanikus (szervorásegítés nélküli) kormánymű javítására 1 év garanciát vállalunk Az esetek túlnyomó részében a sérült porvédő, a túlfeszített szervoékszíj, a nívó alatti olajszint okozzák a kormányművek és a szervoszivattyúk károsodását. A tartályban lévő olajszint csökkenése mindenképpen intő jel!

 • Smart szerviz

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Mint hithű ügyfelük csak ajánlani tudom őket, és tényleg a márka mottója szerint élnek: The best or nothing

Csomagold be a kocsidat és védd meg a karcolásoktól. Az üveggel pedig az utasokat véded. Olcsóbb, mint a teljes fényezés és akár egyedi színt, mintát is kérhetsz. 5 év garancia. Karosszéria és üveg fólia. Taxisárgítás. Tervezés és kivitelezés.

 • Smart szerviz

  4300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Pontos megbízható csapat. Akik nem akarnak lehúzni :)

Előzetes időpontfoglalás esetén, akár meg is várhatja gépkocsiját. Csak minőségi...

 • Smart szerviz

  1800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Mindenki, legyen autós körökből, informatikus, fodrász, akármi, egyből őt ajánlotta, ha gátlófelújítás jött szóba. Mára én is az ő táborukat erősítem. Egy szett Peugeot Sport futóművet vittem hozzá, amit 3 éve használtam a pesti utakon és használtan vettem és érzésre nem volt semmi baja, de biztos ami tuti alapon elvittem, mert még pár évig biztosan használva lesz. Jobban is tettem, mert már voltak benne utólagos megoldások, amiket szakszerűen megcsinált. A felijítás előtt is egy nagyon jó futómű volt, aminél nem gondoltam, hogy lehet jobb. Tévedtem, mert a maximumon is tudott még javítani. Említésre méltó még, hogy nagyon rugalmas és őszinte az elejétől kezdve, továbbá ha valamire mond egy árat, akkor az a végén is annyi lesz. Csak ajánlani tudom!

Gumiszerviz, defektjavítás szakszerűen. A nap 24 órájában rendelkezésre állunk. Non stop hívható. Non-Stop gumijavítás. Helyszíni szerelés. Házhoz megyünk. Mobil szerelőkocsi.

 • Smart szerviz

  2300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

27 éve járok ide,korrekt.

The Most Relevant information. 100% Privacy Protected! Find what you are looking for Here. 99% Match on Autó Riasztó Szerelő. Only relevant search results, Click here and Find. Fedezzen fel minket most! Gyors és megbízható. Több forrás egyesítve. Egyszerű használat.

 • Smart szerviz

  3300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

2021.07.06.án voltunk ott és az úri ember nagyon kedves volt velünk. Segítőkész és rugalmas. Igazán jó vállalkozó, ajánlom mindenkinek.

Nálunk nagy raktárkészletből válogathat, akár másnapra oda is érhet a termék. Majdnem 1000 féle termékünk között nálunk megtalálja, amit keres. Akár másnapi kiszállítás.

 • Smart szerviz

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Rendesek. Segìtökèszek. Ès gyorsan vègesztem a vizsgàval

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi autószerelő szakemberektől?

Rendelj autószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autószerelő smart szerviz közben Budapesten

Kérdések és válaszok