Turbó javítás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Autószerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 178 autószerelő közül! Korrekt turbó javítás árak: 4800-9000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

27 autószerelő most online

Balázs

Balázs

Еrdekel.

István

István

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a turbó javítás Budapesten?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb autószerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autószerelőt!

Minőségi szélvédő javítás az országban 6 telephelyen! Székesfehérvár, Sopron, Veszprém, Érd, Budapest, Mosonmagyaróvár. Hétfő - Szombat. Hívás:.

 • Turbó javítás

  2000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Jó kis műhely, személyautóknak.

Autófóliázás és gépjármű dekoráció a legjobb 3M, Avery és Mactac...

 • Turbó javítás

  3400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Jobban szeretem a régi megbízható nagy helyeket.

A személygépjárművek, haszongépjárművek szervokormányműveinek és szervoszivattyúinak meghibásodása leggyakrabban a porvédőharangok sérülése következtében, szervoolajszint csökkenése (tömítetlenségből eredően), illetve szakszerűtlen beavatkozás miatt következik be. Az országban egyedülállóan vállalunk 2 év jótállást szervokormányműveink illetve szervoszivattyúink teljes, tömítetlenségi javítására. Mechanikus kormányművek és szervokormányművek részleges (mechanikai) javítása, beszabályzása esetén 1 év garanciát adunk. Szervizünk 24 órás határidővel dolgozik, azonban bizonyos típusok esetében a technológiai folyamat révén a javítás ennél több időt igényel. Gyakoribb típusok, illetve nem javíthatóság esetében lehetőségeinkhez mérten cseredarabot biztosítunk. Műhelyünkben az alkatrészek helyszíni cseréjét is el tudjuk végezni. A hibafeltárás minden esetben díjmentes! Szinte minden típusú szervós, illetve mechanikus kormánymű és szervoszivattyú javítását vállaljuk, 24 órán belül. Kiszerelt állapotban hozott alkatrészek javítását előzetes bejelentkezés nélkül 24 órán belül vállaljuk. A hibafeltárás díjtalan! Az autóból - általunk - kiszerelt alkatrészek javítását egy előre egyeztetett időpontban, ki-, beszerelési költséggel terheljük. Messzebbről érkező Ügyfeleink ügyfélvárónkban várakozhatnak gépkocsijuk javítására, vagy kérhetik telefonos kiértesítésünket. Amennyiben nincs módjuk az aznapi átvétere, zárt parkolónkban biztonságban tudhatják autójukat. Nem javítható kormányművek esetén, lehetőség szerint javított cseredarabot biztosítunk. Szervokormány és szervoszivattyú tömítetlenségi javítására 2 év teljes körű garanciát, részleges javításra, illetve mechanikus (szervorásegítés nélküli) kormánymű javítására 1 év garanciát vállalunk Az esetek túlnyomó részében a sérült porvédő, a túlfeszített szervoékszíj, a nívó alatti olajszint okozzák a kormányművek és a szervoszivattyúk károsodását. A tartályban lévő olajszint csökkenése mindenképpen intő jel!

 • Turbó javítás

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Mint hithű ügyfelük csak ajánlani tudom őket, és tényleg a márka mottója szerint élnek: The best or nothing

Nincsen hetekig tartó várakozás és rejtett költségek. Fix árak és online időpontkérés. Foglaljon az Önhöz legközelebbi Műszaki vizsga helyszínre, egyszerűen, online azonnal!

 • Turbó javítás

  2900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható, gyors. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Bízza ránk autója Futómű Beállítását! Megbízható munka, Professzionális berendezéssel. Magas színvonalú, komplex szolgáltatások egy helyen | Alfa Radiál Plusz Kft.

 • Turbó javítás

  3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon normális társaság. Csak oda viszem az autót. Itt nem vernek át.

Egyszerű gyors kedvező megoldás szélvédőcserével együtt. Hívjon még ma! Casco esetén önrész megfizetése nélkül teljes ügyintézéssel a Bestglass-nál. Kérjen ajánlatot Online.

 • Turbó javítás

  4100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Ma délután 16:00 kaptam időpontot a 2014 es Kia ceedemben a hátsó kipufogó dobból jött egy fajta rezonancia de úgy fest sikerült gyorsan orvosolni a hibát aminek igazán örülök.És köszönöm.Nagyon közvetlen és barátságos csapat ha úgy adódik máskor is visszatérek hozzájuk.🚘

Mezőgazdasági gépek - Teher és Személyautó. Dízel rendszerek javítása, gyorsan - precízen - korrekt árakkal, helyszíni kiszállással is. 6 hónap gyári garanciával. dízel rendszereinek. Kombájn és Traktor dízel. felújítása és javítása. Több mint 10 éve önökért.

 • Turbó javítás

  2100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Szeretik a francia autókat.

Klímarendszer ellenőrzése, javítása és tisztítása a gépjárműben. Ózongépes fertőtlenítés a tökéletes tisztaságért. Gyorsszerviz. Teljes körű szerelés. Márkafüggetlenség.

 • Turbó javítás

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Profik

Alkatrészek webes akciós áron. A megfelelő védelem mellett profi ügyfélközpontú Bosch Car Szerviz szolgáltatás. Nálunk nem érheti kellemetlen meglepetés, előre egyeztetett, pontos árajánlattal várjuk. Kiemelt ügyfélszolgálat. Bosch Car Szerviz. Minőség és garancia.

 • Turbó javítás

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Szuper!!!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi autószerelő szakemberektől?

Rendelj autószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autószerelő turbó javítás közben Budapesten