Ablak ajtó beépítés szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Ajtószerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj ajtószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 295 ajtószerelő közül! Korrekt ablak ajtó beépítés árak: 9600-18000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten közelében található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

44 ajtószerelő most online

Norbert

Norbert

Ingyenes kiszállás.

Norbert

Norbert

Érdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül az ablak ajtó beépítés Budapesten?

9600 - 18000 Ft/db

Átlagos árak 2022. szeptembe 01-től

A legjobb ajtószerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtószerelőt!

Ha Önnek fontos a tökéletes hang-, zaj- hőszigetelés kérje ajánlatunk! 30% kedvezményt kap, amennyiben tőlünk rendeli a nyílászárók gyártását és beépítését is. 5 év garancia. Beszerelés 1 hét alatt. Határidős munkavégzés. Típusok: Műanyag ablakok, Bejárati ajtók.

 • Ablak ajtó beépítés

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Ablakokat, ajtót velük cseréltettem. A minőségi munka ismerete igen csak hiányos.

Bemutatóterem Pesten és Budán. Beltéri ajtók egyszerűtől a luxus kategóriáig! CPL felületű ajtóink különlegesen kemények, strapabírásuk átlagon felüli. Többszáz beltéri ajtó.

 • Ablak ajtó beépítés

  3600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Ha bútor lapokról, fogantyúkról van szó, mindig odamegyek. Azt nem mondom h tyutyujgatnak, pacikáztatnak, de mindig próbálják legjobban megoldani a tök laikus ötleteim.

Nyílászáró és zárszerviz gyorsszolgáltatás Javítás szerelés

 • Ablak ajtó beépítés

  4100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Vásárolt házunk építtetője 5 db beltéri ajtót, utólag leválasztottunk egy szobát. megkeresve a rendelést az eladóval elmondtuk, hogy egy ugyanolyanra lenne szükségünk. nagyon nehézkesen lassan kezdte el a rendelés rögzítését majd segítséget kert sokat vártunk. Aztán végre elkészült ketten ellenőriztek. majd elénk raktak a papírokat, hogy jelentkeznek, h elkészült. A beépítésnel kiderült nem egyezik a szálirany. segítségért fordultam a céghez, mi lehet a megoldás. ok teljesen elutasítóak, támadóak voltak. Mivel 1 Db ajtórol volt szó nem teljesen értem a hozzáállást. nem ajánlom senkinek a céget. Utólag látom, hogy akivel kommunikálni próbáltam ő az üzletvezető ez meg lehangolóbb.

József Nagy
8 hónapja

Műanyag, Fa és Acél (társasházi) bejárati ajtók számos méretben. Beltéri ajtók széles...

 • Ablak ajtó beépítés

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Én nagyon megvagyok elégedve velük szépen dolgoznak. Pontosan betertva a határidöt.

Mónika Tóth
10 hónapja

Ha zárszervíz akkor keressen minket bizalommal. Profi, naprakész kollégáink várják hívását. Autónyitás mester fokon. Mi nem vagyunk zárva. Ön se legyen kizárva. Keressen minket.

 • Ablak ajtó beépítés

  4000 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Varom mielobbi valaszukat.

2 zár, 15+1 ponton záródik, 7 cm vastag ajtólap, kulcs nélküli zárás funkció. Importőrtől. Beépítési Akció. Országosan bárhol. Márkák: HiSec Ajtó, TerraSec Ajtó, Műanyag Ajtó.

 • Ablak ajtó beépítés

  3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Preciz tiszta munkát végeztek! Köszönjük!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ajtószerelő szakemberektől?

Rendelj ajtószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő ablak ajtó beépítés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű szolgáltatások Budapesten