Ajtó beállítás Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtóbeállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Kapcsolódjon be a 414 elérhető szakemberrel, és állítsa be ajtaját Budapesten. Szakértő ajtóbeállítás garantált. Kérjen árajánlatot most! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

58 ajtóbeállító most online

Mihaly

Mihaly

A környéken vagyok.

Gabor

Gabor

Ingyenes kiszállás.

Gabor

Gabor

Érdekel.

Mennyibe kerül az ajtó beállítás Budapesten?

10600 - 20000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtóbeállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtóbeállítót!

Belső Ajtók és Beltéri Ajtók a Legjobb Árakon | 7 Gyártó | 1000+ féle Típus. Minőségi Ajtók Beszereléssel és Garanciával | Széles Választék | Hívjon Most! Beltéri Ajtó Beépítés is.

 • Ajtó beállítás

  4200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Rendkívül megbízható vállalkozó. Az árajánlat kérésemre gyorsan reagált. Az árak elfogadhatóak, nem a legolcsóbb, de szolgáltatásban azt kaptam, amit a mai világban elvárhatna az ember. Egyedül vele voltam megelégedve azon vállalkozók közül, akik nálam dolgoztak. Mindenkinek szívből ajánlom. Jár az öt csillag!

Kérjen árajánlatot vagy ingyenes helyszíni felmérést! Egyedi méreteket is rendelhet tőlünk. Nálunk csak minőségi beltéri ajtót talál egyszerűtől a luxusig, nézze meg kínálatunkat!

 • Ajtó beállítás

  3900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Elfogathatóak az árak.

Ajtó javítás, zárjavítás korrekt áron, gyors kivitelezéssel. Nyugdíjas nagycsaládos kedvezmény -10%. Hívjon vagy kérjen díjmentes ajánlatot. Díjmentes felmérés.

 • Ajtó beállítás

  4000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Előzékeny, udvarias személyzet. Magas szaktudásról tettek tanúságot! Kitűnő csapat!

Zártestek és zárbetétek cseréje. Kedvező árú biztonságos zárakat szerelünk be, garanciával. Műhelykocsink Budapesten 1 órán belül érkezik, jó minőségű biztonságos zárakkal. Hívjon!

 • Ajtó beállítás

  3400 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Alapos, szép és pontos munka, rugalmas ügyfélkezelés és jó minőségű alapanyagok. Eddig csak egyedi méretű nyílászárókat rendeltem és mind pontosan illett a tervezett helyre. Jó szívvel ajánlom.

A gipszkarton falban futó tolóajtó szerkezet az UW 75 , CW 75 vázszerkezethez kompatibilis. Gipszkarton falban futó tolóajtó szerkezet, rejtett tolóajtó vasalat raktárról. Gyors kiszolgálás.

 • Ajtó beállítás

  3100 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Sajnos nem kaptunk fiókhoz tartozékot, csak csomagban vásárolható meg. Ami azért bosszantó, mert ami kellett volna pár száz forint, de csomagba több ezer

Fa ajtófelújítás, helyszíni javítás Ajtófelújítás Ajtó Felújítás. Fa Ablak javítás, szigetelés...

 • Ajtó beállítás

  4300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

A megbeszéltek szerint történt az ablakok rendelése, kiszállítása, és beépítése. Profi munka , gyors kivitelezés. A környék legjobb ablakos szakembere. Ajánlom

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ajtóbeállító szakemberektől?

Rendelj ajtóbeállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő ajtó beállítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó beállítás: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten az ajtó beállítás átlagára 8800 - 16500 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ajtószerelők - hogyan választhatunk Budapesten?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ajtószerelőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 283 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ BEÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő a következő feladattal kereshető meg: ajtó beállítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a ajtószerelő?

Egy megbízható ajtószerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: ajtószerelő?

Ha profi ajtószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Ajtó beállítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas