Ajtó felújítás bontás nélkül Budapesten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtófelújítás bontás nélkül szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Felújítana ajtókat Budapesten bontás nélkül? Találjon a legmegbízhatóbb szakembereket a városban! 435 profi áll rendelkezésre az ajtó felújításához. Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Budapesten közelében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

65 ajtófelújítás bontás nélkül most online

Sandor

Sandor

Érdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül az ajtó felújítás bontás nélkül Budapesten?

7800 - 14600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtófelújítás bontás nélkülk Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtófelújítás bontás nélkült!

Bemutatóterem Pesten és Budán. Beltéri ajtók egyszerűtől a luxus kategóriáig! CPL felületű ajtóink különlegesen kemények, strapabírásuk átlagon felüli. Többszáz beltéri ajtó. Ajtók Pesten és Budán. Egyedi beltéri ajtók. Modellek: Fargo, Koto, Bristol, Oxford IV, Phoneix.

 • Ajtó felújítás bontás nélkül

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon kedvesek és segítőkészek! Köszönöm a szuper szép polcokat, amiket levágtak nekem!

Alumínium és fa redőny motorizálása szakszerűen. Garanciát vállalunk az elvégzett munkára.

 • Ajtó felújítás bontás nélkül

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

2019.november végén kötöttük a szerződést, az ablakok beépítése még ünnepek előtt megtörtént. Köszönöm a gyors és precíz munkát!

Tekintse meg ajtó, beltéri ajtó, ablak, parketta, garázskapu akcióinkat. Raktárkészlet.

 • Ajtó felújítás bontás nélkül

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon jó a kiszolgálás, és az áru készlet.

Gyors és korrekt munka, profi szerelő csapattal. Ajtócsere rövid határidővel, garanciával. Minőségi ajtók nagy választéka beltérre, szakértői szerelőcsapattal, garanciával. Árajánlat azonnal. Letölthető katalógusok. 1 perc alatt ajánlat. Tesztelje árainkat!

 • Ajtó felújítás bontás nélkül

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Tavaly tavasszal cseréltettük az ablakokat, bejárati ajtót, redőny és szúnyogháló volt még pluszban. Tökéletes munkavégzés folyt, minden remekül sikerült. A munka és az anyagok minősége is kiváló.

nyílászáró és zár javítás gyors szolgáltatás keretében, javításokkal, átalakítással! Nyílászáró...

 • Ajtó felújítás bontás nélkül

  3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Ezt a kft-t messzire kerüld el!!!! Az elvállalt munkát minősithetetlenül végezték el. Mi 2018.junius 22 óta próbáljuk elérni,hogy a hibákat javítsák ki A telefon hivásomat már nem fogadják mivel a számomat már megismerik.Amikor egy ismerősöm telefonjáról próbáltam őket hîvni érdekes módon azonnal felvették!!!!! ÓVAKODJ A TÖRPÉTŐL Csak a pénzünket utaznak

Ajtó felújításra vagy javításra keres megoldást? Jó helyen jár nálunk! Hatékony, gyors, pénztárcabarát, minőségi megoldást nyújtunk ajtó felújításra! Rikker minőség. Garancia.

 • Ajtó felújítás bontás nélkül

  4400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Minden rendben volt. Nagyon gyorsan kaptam árajánlatot és a megbeszélt határidőre be lettek építve a megrendelt nyílászárók. Köszönöm és ajánlom mindenkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ajtófelújítás bontás nélkül szakemberektől?

Rendelj ajtófelújítás bontás nélkül szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő ajtó felújítás bontás nélkül közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó felújítás bontás nélkül: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten az ajtó felújítás bontás nélkül átlagos ára 6400 - 12000 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ajtószerelők - mi alapján választhatunk Budapesten?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok ajtószerelőt Budapesten?

Most 282 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ FELÚJÍTÁS BONTÁS NÉLKÜL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok ajtószerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható ajtószerelőt hívnod amennyiben erre van szükséged: ajtó felújítás bontás nélkül.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi ajtószerelő segítségét?

Egy profi ajtószerelő az ajtó felújítás bontás nélkül mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: ajtószerelő?

Ha egy megbízható ajtószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Ajtó felújítás bontás nélkül és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas