Minőségi ajtó javítás Budapesten. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtójavító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Keressen megbízható ajtó javító szakembereket Budapesten! Több mint 450 szakember közül választhat. Kérjen ajánlatot most! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

62 ajtójavító most online

Istvan

Istvan

Ma is elvállalom.

Marton

Marton

A környéken vagyok.

Bertalan

Bertalan

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül az ajtó javítás Budapesten?

11600 - 21800 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtójavítóok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtójavítót!

nyílászáró és zár javítás gyors szolgáltatás keretében, javításokkal, átalakítással! Nyílászáró és zár javítás gyors szolgáltatás keretében, javítás szerelés! Munkafelvétel azonnal. Ingyenes kiszállással. Árajánlat ingyenes. Helyszíni javítás azonnal.

 • Ajtó javítás

  4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon örülök az ablakoknak, amit ők cseréltek műanyag keretes ablakokra a régi fakeretes ablakaim helyett. Pontosak, precizek, és maximálisan udvariasak voltak az alatt a rövid idő alatt, amig az ablakcserét csinálták. Csak ajánlani tudom őket.

Tekintse meg ajtó, beltéri ajtó, ablak, parketta, garázskapu akcióinkat. Ajtó, beltéri ajtó...

 • Ajtó javítás

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt kiszolgálás. Gyors,precíz beépítés. Ajánlom az üzlete!

Tömör fa nyílászárók ablakok, erkélyajtók, tolóajtók forgalmazása, szakszerű beépítése. Kültéri nyílászárók ablakok, erkélyajtók, tolóajtók forgalmazása, szakszerű beépítése. Tavalyi és Akciós áron. Akció néhány napig tart. Szabványos ajtó raktárról. Dekor tele ajtó raktárról.

 • Ajtó javítás

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Korrektség, szakértelem, kedvesség , szeretem. Mindig mosolyogva segítenek a műkedvelőknek is, hasznos és érthető tanáccsal. Csak ajánlani tudom az üzletet.

Ajtó, ablak, parketta, garázskapu a JOLA-tól. Tekintse meg aktuális akcióinkat. Ajtó, ablak, parketta, garázskapu a JOLA-tól. Tekintse meg akcióinkat. Kedvező ár. Raktárkészlet. Garancia. Minőség. Szolgáltatások: Árajánlatkészítés, Felmérés, Beépítés.

 • Ajtó javítás

  4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Sokféle terméket forgalmaznak és nagyon jó áron

Megbízhatóságunkat és szakértelmünket az 5 éves gyártói garancia biztosítja az Ön számára! Egyedülálló, 82 mm-es profillal és osztrák vasalattal látjuk el a műanyag...

 • Ajtó javítás

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon ajánlom !

Budapesten nyílaszáró szerelés, szigetelés. Ablak Ajtó Beállítás Budapest, felújítás. Fa ajtó felújítás. garanciával. Fa nyílászáró felújítás.

 • Ajtó javítás

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Most csalódtam bennük! 1 hete adtam le rendelést, leszakadt redőny miatt, majd hívnak.Jó. Azóta sem történt semmi, visszajelzés sem,egyáltalán várhatóak-e valaha,szinte éreztem előre a nem akarást úgy tűnik. Türelemmel vártam eddig,35 fokban, sötét,szellőzetetés nélküli szobában élő 80 évesnek intéztem volna az ügyét. :( Ma hívtam őket újra,fel vagyok háborodva, A válasz lényegében az lett rá, hogy sok a munkájuk, és egy gurtni cserére Esztergomba ha kijönnek,azt (én) NEM TUDOM MEGFIZETNI" ( A többit már nem is írom,még neki állt feljebb,nagy munkát nem hagyják ott, stb :D "mindenkinek meleg van" :D ,idősebb férfi hang) Szóval itt tartunk.Odáig el sem jutottunk, hogy adódhatott volna hozzá kisebb javítás, és ablakos munka felmérés,

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ajtójavító szakemberektől?

Rendelj ajtójavító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő ajtó javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó javítás: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten az ajtó javítás átlagára 9600 - 18000 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi véleményeket?

Budapesten az ajtó javítás szolgáltatáshoz már 412 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ajtószerelőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 317 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok ajtószerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható ajtószerelőt keresned amennyiben a következőre van szükséged: ajtó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi ajtószerelő?

Egy megbízható ajtószerelő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: ajtószerelő?

Ha a legjobb ajtószerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Ajtó javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas